Soru başlıkta, gayet açık ve net. Yorumlar için şimdiden teşekkürler...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yoooo
Zengin, boylu, boslu, yakışıklı, zeki erkek görünce yürüme de görelim. Daha doğrusu yürümeden durabil de görelim
Zenginse o ayrı konu yürümem koşarım :)
Hayır ilk adımı erkek atmalı
Niye erkek zorunda? Nerde eşitlik?
Yok erkek güçlü olmak zorunda, yok erkek evi geçindirmek zorunda, yok erkek yürümek zorunda, yok erkek çalışmak zorunda, yok erkek korumak zorunda, yok erkek bakmak zorunda. Daha ne istersiniz? Varsa bir arzunuz hiç çekinmeden belirtin...
Erkekle kadın eşit değil zaten :😀 İlk adımı siz atmayacaksıniz neden erkeksiniz madem öyle kadın olsaydın. Zaten bu zamanda kadınlar çalışıp kendi paralarını kazanabiliyorlar erkeklere ihtiyaçları da yok Sen seviyorsan sevilmek istiyorsan erkek olarak istediğini belli edeceksin sonra kadından beklemek hakkın. Ama öyle kadından ilk adımı beklemeye hakkın yok zaten ilk adımı atan kadına bazıları değer vermiyor basit elde görüyor bu yüzden de ben asla ilk adımı atmam
Ben mi seçtim kadın veya erkek olarak gelmeyip? Ayrıca geçen birinden hoşlandığımı belirttim, 2 kere randevuyu iptal etti işim çıktı diye, sonra da engel yedim. Ha birde ilk adımı kadından bekleme hakkım var zira Dünya'ya erkek veya kız olarak gelmeyi seçmeyen ve erkek olarak gelen ben, hiçbir şey için zorunda değilim! İlk adımı atan kadına bazıları değer vermiyor diyorsun, şov mu yapıyorsun da insanların haberi olacak? İnstadan falan yaz konuş, belirt hislerini?
Ben mi seçtim erkek olarak gelmeyi*
atarım neden atmıyım
Bana niye denk gelmiyor anlamıyorum. Önceden mal bir tiptim. Tiktok'ta ve YouTube'da mal mal videolarım var. Acaba beni yeni tanıyanlar ismimi soy ismimi falan taratıp önceki verilerime mi ulaşıyor :D Bu arada önceden dediğim 3-5 yıl önce. Yaşım şu an 20
bana denk gelmediğin için sana denk gelmemis :D sacma buluyorum ben illa erkek atıcak diye bisey yok sen duygularını belli edersen devamı gelir zaten
Geçen bir kıza hoşlandığımı belirttim, sevgili aramadığını ama iş çıkışı biryerlerde oturup bir şeyler içebileceğimizi söyledi. Ertesi gün için söyledi bunu. Ertesi gün işi çıkmış, ondan sonraki güne ayarladık, o günde babası dükkana yardıma çağırmış... Daha sonra da engel.
bahaneler bahanelerrr
İnsanların genelinden tipim hakkında iyi yorumlar alıyorum. Tanıdık tanımadık yakışıklı diye hitap ediyor. Niye böyle oluyor? Yakışıklı ve uzun boyluyum ama hiç kız arkadaşım olmadı ve olmuyor. Ayrıca Badakizm'den mustaripim. Yani karşı cinse adım atmıyorum. Geçen bunu kırıp attım (nabızımda 160tı bu arada) böyle oldu Ç:D
tiple alakalı değil ya duygu beslenmesi lazım
Bana vakit ayırıp konuştuğunuz için teşekkür ederim :) İyi forumlar diliyorum..
size dee :))