A noktasından B noktasına gidiliyor farz edelim 😄 yolda yürürken kaldırım tarafına doğru yönlendirmesi, giderken hop elinden kavraması. Bi yerdeyken önceliği bana vermesi, yemek oturmak konfor alanı artık neyse. Mesajlaşırken arayıp sesini özledim demesi vay anam vaaayyyy 😄
Bunca sözüme karşı dürüstlüğüne karşı resmen koyduğu duruma bak insanda hiçmi anlayış olmaz büyüklerinde kızıyorum onlar zaten gözleri var görmezler akılları var anlamazlar anca suçlarlar bunca zamandır yazıyorum sırf söz için o söz çoktan bitirilmiş işlenmiş ve unutulmuş İnsan hiçmi düşünmez hiçmi anlamaz bırak mesaj yollamayı Dalga geçmeyin insanla abinde zaten birazcık akıl olsaydınzaten bu durumlar olmazdı
Dış görünüş olarak bakımlı olması fit veya zayıf olması önemlidir. İç güzellik olarak karakterli, ilgili, sevdiğine değer veren ve yumuşak iyi kalpli biri
Sahiplenici olması espirili olması Sempatik ve tatlı olması Konuşkan ve anlayışlı olması Regl döneminde çikolata Sepeti sıcak su torbası Koşa koşa ezcaneye giden bir bey 👍