Ben eğlenceli olmasını çok seviyorum. yani eğlenceli açık sözlü hazır cevap olursa bundan etkilenebilirim. aynı şekilde sürekli esprili olması zekice konuşması da beni oldukça fazla etkiler. birde gülüşü güzel olur etkilenirim. bir de bunun dışında kimsede olmayan özellikleri olursa bundan da etkilenirim. ama güzellik ya da ses gibi şeylerden etkilenmem ben
Fiziksel olarak karizmatik ses, güzel koku, hoş bir surat ve önkoldaki damarlar sanırım en çok dikkat ettiğim şeyler. Kişilik olarak ise hayvanları seven, merhametli, duyarlı, erkeksi egolarından arınmış, elit zevkleri ve hobileri olan, centilmen bir erkek de aynı şekilde bana, of be, dedirtir. Bir de işi her ne olursa olsun titizlikle ve ustalıkla yapan erkek her zaman bir adım öndedir. Bu da kesinlikle muhteşem bir çekicilik unsuru... ⚡
Özellikten önce gözleri zaten çok iyi ve rengiyle beni kıskandırıyor Özellik olarak herkesle anlaşabilir ben çok ön yargılıyım gözü kara biri hiç bir şeyi düşünmez çok cesur dediği dedik cömert ve saygılı
Bugun hayatımda görmediğim bir kadını gördüm kadin çöp atmaya çıkmıştı bakkaldan içecek alıyordum kadini tarif ediyorum , beyaz tenli dolgun kalçalı balık etli sari saçlı orta yaşlarda böyle bir şey yok aklıma yer edindi resmen.
Karsimdaki insan kadin olsun erkek olsun, zekice espiriler, ince ince dokundurmalar biraz da geyik muhabbeti yapiyorsa, tamam bittim ben 😬😬 direk kaptiririm kendimi 🤗🥰💖
Çok kinayeli bi yorum yapmışsınız hanımefendi Mehmet’te onun rüzgarına kapılmış😂😂 bi ikilemde kalmış ya hadi bende öyleysem bi şansımı deneyebilirim diye nefesi burada almış😂😂
Dış görünüş olarak burun boy ve koku önemli bence karakteristik özellikleri kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü biri ve bir de espirili olması tabi ✨ neyse boşverin bu beyfendi bizi bulmaz sarışın kıvırcık baby face olan biri beni bulsun yeter
Karşı cins derken erkeklerden bahsedersek (ben kızım) bana okadar bir şey hissettirmez. Ama aynı ise cidden kızların bazıları çok güzel ve iyi. Lezbiyen değilim aromantiğim (romantizm hissim yok) ama yinede fikrim değişmedi