Arkadaşlar yardım edin lütfen intiharın eşiğindeyim eşim uyuşturucu bağımlısı napacağım?

Arkadaşlar ben 4 yıldır evliyim eşim 15 yıldır hap falan içiyormuş son 7 yıldır da metamfetamine başlamış ailesi defalarca hastaneye amateme yatırmış biz evlendik ben sert biri olduğum için gece gündüz yanındaydım babasının dükkanı var oraya bşle her gün onunla gittim uzak tuttum biz evlendik 2 yıl onunla uğraştım sonra da yavaş yavaş bıraktı ama 4 ,5 ayda bir evden kaçıp içiyor sonra gelince kavga edip falan ilaçlarını verip birkaç gün sonra kendine getiriyorum en son kaçtığında çok ciddi uyardım birdaha gidersen seni terk ederim dedim ve o hep onun yanında olacağımı zannetti tekrardan yaptı bende valizimi falan alıp memleketime geldim ben geldikten sonra annesi babası onu hiç tutamadı beni arayıp ağlıyo ama tekrar annesinin evinden kaçıyor ailesi eve kilitliyor duramıyor onu çok seviyorum çok bağlıyım içimden birşeyler koptu onu bıraktığım zaman bir yanım sabret biraz daha çabala dedi ama 4 yıldır yoruldum çok yoruldum bir yanım da biraz daha uğraş diyo ama nereye kadar çocuk falsn yapmadım tabi beni doktoru uyardı çocuk yapms diye adam krizini atlatıyor ama kafasında silemiyor o illeti hep bana birdaha içersem beni terk etmezsin demi diyip yolunu aramaya çalışıyordu napacam brm lütfen yardım edin boşanayım mı yoksa tekrar mücadele mi edeyim onu çok seviyorum 3 gün oldu memlekete geleli ama duramıyorum yerimde yanında olmak istiyorum ailesi ondan korkuyor tutamıyorlar bir tek benimle birlikte uzun bir süre içmeyi bırakıyo ve toparlanıyo içmeden bebek gibi biri o kadar iyi ki ensesine vur ekmeğini ağzından al ama içince şeytana dönüşüyor nolur fikir verin intihar noktasına gelmekten korkuyorum
Arkadaşlar yardım edin lütfen intiharın eşiğindeyim eşim uyuşturucu bağımlısı napacağım?