2 sene içinde evlenmek istiyorum ciddi ilişkiniz var sevgilim Şu an askerde gelmesine 3-4 ay var sonrası İçin kesin net ol diyorum bana diyo işte kolay degıl vsvs 3-4 sene süren sevgililik istemiyorum diyorım net oluyorum duguh bilr olmucak babasının evi vardı onu alırız en geç 2 senede evleniriz diye bana vaad verirken iyidi eğer boylr olmazsa ayrılalım diyorum bana illa düşün düşün diyo
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tek sade nikah neguzel miss
Böyle insanları bulup sonra bi kenarda ağlamak işe yaramaz önce karekter buna bakıp karar vermediğiniz sürece her yola gidersiniz
1 senedir beraberiz askerden donmesidir işidir toplatmamalıdır derken 2 senemiz olcak 10 sene mi sevgili olcaz anlamıyorum 2 seneden uzun süren sevgililik benim için fb ilişkisine eş değerdir
Dünyada tek erkek o değil dünyada tek kız sen değilsin evlenmeye oyalıyor geçiştirip hareket ediyor umarım kendine yazık etmezsin hayatında başarılar hayırlı günler
Yazık etsem boyle demem ki 2 sene içinde olmucaksa ayrılalım diyorum kendi illa düşün düşük diyo Şu an askerde cok ayrılalım diye de diretemıom üzülüyorum ona da bi fikir ver napauım
Yazık etmesen bu cümleyi kurmaz hayatına bakarsın böyle birinden hayır gelmeyeceğini sende bende herkes biliyor oyalamak demek insanı canım yerine koyar seni o duruma koymuş evliliğe yanaşmayan erkek zina yoluyla işini görmeye çalışır Allah korkusu yoktur.
Canım değil sa-lak olacak orası çevirmiş KS
Sadelikte asalet vardır. Ne kadar az insanla ne kadar sade o kadar iyi. Insanlar 2 saat sonra ne yiyip içtiklerini unuturda sen orada sana kitleneni bi omur unutmazsn
E tamam dugun olmıcak buna rağmen 2 sene içinde zor diyo en baştan o bana en geç 2 sene içinde evleniriz demişti
Seni sevdiğine emin misin? Ertelemesi aklımda şu an sanki senin vücudunu kullandığı için seninle yolları ayırmak istemeyip ertelediğini düşündürdü olabilir mi böyle bişey?
Ki vücudunu kullanıyorsa yanıldığımı da sanmıyorum.
Ailesiyle tanıştırdı ama sürekli gel otur ailemle bizle dio evlilik istiyorum diyo gercek amacı bu olan erkeklerde tanıdım daha önce sevgili bile olmak istemediklerini soyluyorlardı niyetlerini belli ediyorlardı
Amacı bul olmayan erkekler de tanıdım ++*
Tamam başlarda severiz içimize dahil ederiz ama zamanla soğumasakta soğuyacakmışız gibi hisseder o yüzden evliliği erteleriz. Tenine dokunmuyor olsak orada bırakırız belki ama insan yeni ev bulmadan bulunduğu evden ayrılmıyor canım.
2 sene içinde evlenmiceksek ayrılalım dicem ne yanıt verirse direkt bitirim veya ne cevap verirse devam etme şansı verim
Bu ilişkinin sonu onun başka birini bulmasıyla sonuclanır. Burada kalsın gün gelir hak verirsin
6 ay onu beklemiş olcam askerliğimi 2 aydır bekliyorum tüh yazıklar olsun
Radikal bi karar almasını iste söz yuzukleri vs.
Askerden döndükten ne kdr süre söz Nisan istim ondan
Şahsen ben olsam evlenmeyeceğim bir insanla radikal bi karar almaktan çekinirim.
Ama seni kullanıyorsa evet diyip geçiştirebilir
1 ay sonrasında.
Ama sana diyim mi askerden gelicek ihtiyacını görecek ve radikal bi karar almasını istediğinde yol alıcak.
Ama iştr benim bazı durumlarım var zor bi durum askerde 1 ay sonrası boyle bişy olamaz bazı durumlarım var anlatmadıgım ailelerin bile bilmediği o açığa çıkar 1 ay sonra olursa en iyisi ayrılmak
Ekleyip yazabilirsin.
Bi çözümü vardır elbet
Çözümü yök gibi
Bilemem.
Ama zaten askerde ne desen sana onay verir. orada kimse yalnız olmak istemez. Hele nude falan atıyorsan asla
O zaman geldikten bi süre sonra ondan öyle bişy istemem gerek ki emin olmam gerek evleneceğinden bişy olmalı
Böyle de şu an seni kullanmasına izin veriyorsun ama.
Kullandırymıom kendimi
Seven insan bu evlenme muhabbetleri düşüncelerini sana bırakmaz. Kafasında planını yapmıştır. Sorduğunda net bir şekilde belirtir
Kullanmaması bu her zaman için mi geçerli?
Ben net ol diyimce illa bi tarih veremem belki 2 senede olur belki biraz daha uzun sürede maddiyatın yök yalnız yapacaö her seyi diyo
Maddiyatım
Klasik erkek bahanesi.
Off cıkdırcsm ya terk etcem
Soruma cevap vermedn
Kaç yaşındasın? Niye bu kadar düşündün evlilik meselesini
21 uzatmak istemiyorum sıkıldım evden izin almaktan onunla buluşmak degıl aynı evde olmak istıom
O askerde diyince senide 18 falan sandm. Aynı evde olmak istediğin adam seninle aynı evde olmak istemiyor gördüğüm kadarıyla. Dediğim gibi yeni bi ev bulmadan bulunduğu evden ayrılmaz hele şimdi bu kadar ihtiyaci varken ve kullanabiliyorken
askerden bi gelsin bekle askerde darlama çocuğu
Yav kes
Zor değil düğüne gerek yok bence
Seni oyaliyo ben olsam askerdeyken ayrılırdım
zor.
Ufff boş yapma g zekali seni sevmiyorum andavalın tekisin Abaza avcısı seni
Biraz zor
Pişman olursun
?
Anltym yz
Bana
Ulan s g mk yürü lan pe zevnl cocu yürü