Düğün olmadan evli sayılmama problemi?

Merhaba arkadaşlar. Biz eşimle üç yıldır beraberiz. 2 yıla yakın sevgili kaldıktan sonra neredeyse bir yıl nişanlı kaldık. Kısa bir süre önce evlendik. Resmi ve dini nikah var. Kına da gelin almasıyla beraber oldu. Eşimin ailesi benim ailemden farklı bir ilde olduğu için biz gelin almasını benim ailemin yaşadığı yerde kına günü yaptık. 4 gün sonra eşimin ailesinin bulunduğu ilde düğün var. Ben kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum. Aslında benim ailem siz evlisiniz ayrı uyumak olmaz diyerek bizi beraber yatırdılar. Hatta eşimle kınadan sonra bile gittim. Ama eşimin ailesi asla düğünden önce olmaz diyen bir kafada ve gittiğimizi onlardan sakladık sanki büyük bir sır gibi. Eşim onları kısa süreliğine üzmek istemiyor. Ama bana düğünden sonra her şey bizim istediğimiz gibi olacak sözü veriyor. Ben beklemeyi çok saçma buluyorum. Sonuçta evliyiz gelin alması da olmuş bunu yaptıkları için çok kızıyorum. Eşim şimdi ailesinin yanında ben de kendi ailemin yanındayım. Ve düğünden bir gün önce gideceğim onların iline kuzenimle. Ve eşimle uyumak yerine kuzenimle uyuyacağım. Kendimi nasıl avuturum? Derdim illa bir şeyler yaşamak değil ama artık tam anlamıyla bir eş karı koca olmak istiyorum ve bunu herkesin görmesini istiyorum. Dayanacak gücüm yok. Diğer çocukları evlendiğinde nikah gecesi kalmıştı kaçarak yani haberi gece vererek. ona da çok ayıp yaptın gibi eleştiride bulunmuşlardı. ben bilmiyormuş gibi sorduğumda o da kalmadı dediler. Lütfen bana deneyim ya da akıl verinn. Özel hayata girmeden yorum yapın lütfen iğrenç amaclı yorumlara şikayet atıyorum. Sadece benzer bir durum yaşayan ya da destek olmak isteyen varsa mutlu olurumm
Düğün olmadan evli sayılmama problemi?