Aşk İlişkileri Sevgilisinden eşinden sıska ve güçsüz erkekler var mı güreşseniz kim yener ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor var mı böyle. ilişkisi Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Güncellemeler+1 yıl Devam Sevgilisinden eşinden sıska ve güçsüz erkekler var mı güreşseniz kim yener ? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cerenakbbas Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl benim sevgilim benden siska ama kilosu fazla boyundan dolayı gayettr gücü yetiyo bana kaldiriyo falan 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Boyumu kısa senden kilosumu az Yorumla cerenakbbas +1 yıl kilosu boyuna göre az boyu 185 kilosu 70 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla cerenakbbas +1 yıl 50 Yorumla Soran +1 yıl 50 kiloyu zaten kaldırır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim eşim canını sıkarsam üzerime oturuyor 130 kilo 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Bende oturuyorum Kocamın üstüne 120 kiloyum Yorumla Soran +1 yıl İyi yapıyor ezil altında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.97 boyu var benim 1.70 uçağına alıyor beni deli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Döndürüyor Mevlana gibi, başım dönüyor. Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 77 Yorumla Soran +1 yıl Benimki 182 197 çok uzunmuş Yorumla Soran +1 yıl Yalvardığın oluyormu üstüne oturunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun evet babası 2 metreden uzun, suluk yerde yetişmiş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sulak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende astım var zaten enik gibi çeniletiyor beni Yorumla Soran +1 yıl Çekilmiyor ne demek Yorumla Soran +1 yıl Çeniletiyor ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enikler boğazı sıkılmış gibi bağırırya Yorumla Soran +1 yıl Boğup öldürmesin seni dikkat ette Türkmü senin eşin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dombiliyi seviyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben Türküm o Rus, müteahhitim Gürcistanda iş yaparken batuma tatile gelmiş orada tanıştık. Zayıftı sonradan aldı. Daha 21 yaşında verebilir aslında Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilodu zayıf hali 100 mü Yorumla Soran +1 yıl Sende sinirlendirme eşini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 95 ti boyu ve kemik yapısına göre göstermiyordu zaten. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirlensin tatlı oluyor Tombikto Yorumla Soran +1 yıl Fazla sinirlendirme her gün ezer ben haftada 4 5 gün eziyorum kocamı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kocanın boyu ve kilo kaç Yorumla Soran +1 yıl 170 68 kilo Yorumla Soran +1 yıl Benim üstüne oturup yalvartmak hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş adamı fazla ezme adam yer halısı gibi incelmiş Yorumla Soran +1 yıl Seninki ağladırdır seni altında Yorumla Soran +1 yıl Gittinmı Yorumla Soran +1 yıl Naltın Eşin dövüyormu yoksa yine Yorumla
mrtgns24 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hahaha onlar yatakta da karilarindan medet bekliyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla mrtgns24 +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla mrtgns24 +1 yıl Kocan oyle mi yoksa😊 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla
Yiğits1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Beni yenebilecek kız yoktur herhalde varsa da yazık bana :D 0 8 Yorumla befoderler +1 yıl büyük konusma konusma Yorumla Yiğits1907 +1 yıl Konuşuyorum her türlü de iddiasına girerim Yorumla befoderler +1 yıl :D yeseydi girerdim iddiaya Yorumla Yiğits1907 +1 yıl Agahsowmsğöwşsç boy kilo kaç Yorumla befoderler +1 yıl 1.55 52 ZKXNXKZMDMS Yorumla Yiğits1907 +1 yıl Protein de çıktı, oh Yorumla befoderler +1 yıl ben ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum Yorumla Yiğits1907 +1 yıl 🥲 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. ahsjajdjs bu nasil soru. vardir illaki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben varım 😂 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. O yenerdi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Semihh98 +1 yıl Ben 70 onu bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Fazlamı senden Yorumla Soran +1 yıl Güçlümü Yorumla Semihh98 +1 yıl EvetAma ben platonigim onun haberi yok 😁 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem babami dovuyodu🤣 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilo ikisi bende kocamı dövüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babam 65 kg felandir boyuda kisa annem 75 kg felandir tahmini arada 10 kg var Yorumla Soran +1 yıl Niye dövüyor sinirleniyormu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavga ediyolardi bi kere dovdu🤣 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne otursa kalkamaz zaten ben öyle yapıyordum sonra daha fazla kilo alınca ağlamaya başladı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi etmiş ellerine sağlık 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sadece 1 sefermi dövdü Yorumla Soran +1 yıl Naptı döverken 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ordamısın Yorumla
viippert Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl O yener 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla viippert +1 yıl 100 o 80 ben Yorumla Soran +1 yıl Eziyormu seni Yorumla viippert +1 yıl Evet ayaklarım alçıda Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarınla ne alakası var Yorumla viippert +1 yıl Ayaklarıma oturdu ezdi Yorumla Soran +1 yıl Üstüne oturmadımı güreş yaptınızmı hiç Yorumla viippert +1 yıl Yok yapmadık mahveder Yorumla Soran +1 yıl Yaparsınız yakında Yorumla viippert +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Hiç yalvarttıgı oldumu altında Yorumla viippert +1 yıl Daha açık sor ne öğrenmek istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl EZERKEN yalvardığım oluyormu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim sevgilim benden siska ama kilosu fazla boyundan dolayı gayettr gücü yetiyo bana kaldiriyo falan
Boyumu kısa senden kilosumu az
kilosu boyuna göre az boyu 185 kilosu 70
Sen kaç kilosun
50
50 kiloyu zaten kaldırır
Benim eşim canını sıkarsam üzerime oturuyor 130 kilo
Bende oturuyorum Kocamın üstüne 120 kiloyum
İyi yapıyor ezil altında
1.97 boyu var benim 1.70 uçağına alıyor beni deli
Kucak
Döndürüyor Mevlana gibi, başım dönüyor.
Sen kaç kilosun
77
Benimki 182 197 çok uzunmuş
Yalvardığın oluyormu üstüne oturunca
Uzun evet babası 2 metreden uzun, suluk yerde yetişmiş.
Sulak
Bende astım var zaten enik gibi çeniletiyor beni
Çekilmiyor ne demek
Çeniletiyor ne demek
Enikler boğazı sıkılmış gibi bağırırya
Boğup öldürmesin seni dikkat ette Türkmü senin eşin
Dombiliyi seviyorum ama
Ben Türküm o Rus, müteahhitim Gürcistanda iş yaparken batuma tatile gelmiş orada tanıştık. Zayıftı sonradan aldı. Daha 21 yaşında verebilir aslında
Kaç kilodu zayıf hali 100 mü
Sende sinirlendirme eşini
95 ti boyu ve kemik yapısına göre göstermiyordu zaten.
Sinirlensin tatlı oluyor Tombikto
Fazla sinirlendirme her gün ezer ben haftada 4 5 gün eziyorum kocamı
Senin kocanın boyu ve kilo kaç
170 68 kilo
Benim üstüne oturup yalvartmak hoşuma gidiyor
İyiymiş adamı fazla ezme adam yer halısı gibi incelmiş
Seninki ağladırdır seni altında
Gittinmı
Naltın Eşin dövüyormu yoksa yine
Hahaha onlar yatakta da karilarindan medet bekliyor
Olabilir
Evli misin
Evet
Kocan oyle mi yoksa😊
Evet öyle
Beni yenebilecek kız yoktur herhalde varsa da yazık bana :D
büyük konusma konusma
Konuşuyorum her türlü de iddiasına girerim
:D yeseydi girerdim iddiaya
Agahsowmsğöwşsç boy kilo kaç
1.55 52 ZKXNXKZMDMS
Protein de çıktı, oh
ben ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum
🥲
ahsjajdjs bu nasil soru. vardir illaki
Ben varım 😂
O yenerdi
Kaç kilosunuz ikiniz
Ben 70 onu bilmiyorum
Fazlamı senden
Güçlümü
Evet
Ama ben platonigim onun haberi yok 😁
Anladım
Annem babami dovuyodu🤣
Kaç kilo ikisi bende kocamı dövüyorum
Babam 65 kg felandir boyuda kisa annem 75 kg felandir tahmini arada 10 kg var
Niye dövüyor sinirleniyormu
Kavga ediyolardi bi kere dovdu🤣
Üstüne otursa kalkamaz zaten ben öyle yapıyordum sonra daha fazla kilo alınca ağlamaya başladı 😂😂
İyi etmiş ellerine sağlık 😂😂
🤣🤣🤣🤣
Sadece 1 sefermi dövdü
Naptı döverken 😂😂
Ordamısın
O yener
Kaç kilosunuz ikiniz
100 o 80 ben
Eziyormu seni
Evet ayaklarım alçıda
Ayaklarınla ne alakası var
Ayaklarıma oturdu ezdi