Ben nişanlıma şimdi düğün olacak nasıl dicem nişanlım bunun için ilişkimizi bitirir mi?

Nişanlımın ailesiyle babam konuşmuştu düğün olacaktı sonra iptal oldu anlşmazlıklardan sonra tekrar düğün yapalım dedik babamda düğün falan yapmayın gerek yok tutmayın salon direkt evlensinler dedi annem yoktu annemle babam ayrı çünkü kışın böyle konuştular annemde diyo dul karı mı veriyorum sana ne yaptılar bu zamana kadar falan erkek tarafı biraz şey her şeyi bize yıkmak isteyen cimri tiplerden kendi kızlarına her şeyi yaptılar dört dörtlük senin neyin eksik demeye başladı Zaten ailesinden zerre hoşlanmıyor annem o yüzden aşırı kızdı ama bende dedm babamın suçu babam istemedi tutacaklardı salon dedim annem asla düğünsüz seni vermem dedi gitsinler ne zaman hazır olurlarsa o zaman evlendirsinler dedi ve ben nişanlıma daha bunu söylemedim nişanlım düğün yapmak istemeyen bir tip ailesi olmayacak biliyor nişanlım bu yüzden sevinçli asla düğün istemiyorum şimdi ben nişanlıma bunu nasıl dicem dersem bitme noktasına gelir mi

sakın anneme kızmayın lütfen hiç istediğimiz gibi bir nişanlılık dönemi olmadı ve karşı taraf cimri elini cebine atmaya çekinen bi tip bir şeu yapmadılar bana doğru düzgün annem ondan öfkeli çünkü damatları el üstünde yaşıyo ev bile verdiler o yüzden bana böyle yapmasına katlanamoyor sadece

Ben nişanlıma şimdi düğün olacak nasıl dicem nişanlım bunun için ilişkimizi bitirir mi?