Nişanlımın ailesiyle babam konuşmuştu düğün olacaktı sonra iptal oldu anlşmazlıklardan sonra tekrar düğün yapalım dedik babamda düğün falan yapmayın gerek yok tutmayın salon direkt evlensinler dedi annem yoktu annemle babam ayrı çünkü kışın böyle konuştular annemde diyo dul karı mı veriyorum sana ne yaptılar bu zamana kadar falan erkek tarafı biraz şey her şeyi bize yıkmak isteyen cimri tiplerden kendi kızlarına her şeyi yaptılar dört dörtlük senin neyin eksik demeye başladı Zaten ailesinden zerre hoşlanmıyor annem o yüzden aşırı kızdı ama bende dedm babamın suçu babam istemedi tutacaklardı salon dedim annem asla düğünsüz seni vermem dedi gitsinler ne zaman hazır olurlarsa o zaman evlendirsinler dedi ve ben nişanlıma daha bunu söylemedim nişanlım düğün yapmak istemeyen bir tip ailesi olmayacak biliyor nişanlım bu yüzden sevinçli asla düğün istemiyorum şimdi ben nişanlıma bunu nasıl dicem dersem bitme noktasına gelir mi
sakın anneme kızmayın lütfen hiç istediğimiz gibi bir nişanlılık dönemi olmadı ve karşı taraf cimri elini cebine atmaya çekinen bi tip bir şeu yapmadılar bana doğru düzgün annem ondan öfkeli çünkü damatları el üstünde yaşıyo ev bile verdiler o yüzden bana böyle yapmasına katlanamoyor sadece
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cahil anneni dinleme :) üç beş aç doysun , kırıta kırıta kalça sallasınlar diye düğünmü yapacaksınız :)
yakınlşma oldmu. aranızda
Ne olacak şimdi?
Nişanlıma annem düğün istiyor desem benden ayrılır mı
Damat beyimiz de cimriyse at gitsin kurtul.
Annem hakkını helal etmez bana düğünsüz evlenirsem
Bence de haklı yani bir kere evleneceksin herhalde.
Nişanlımda düğün yapmak istemiyor öyle anlaştılar babamla nişanlıma bunu desem ayrılır mı düğün yapar mı
Bunun içib ayrılınır mı
Söyle bence ayrılacaksa kendi adiliğidir.
Cimri değilse ve farklı bir sorunu yoksa yapar yani.
Bunun için ayrılınır mı sanmıyorum ama aşırı sinirlenir o kesin hepsi babamın suçu nişanlımın babası hemen salon tutayım dedi babam tepki gösterdi istemedi onlarda tutmadı annemin haberi yoktu nişanlım ve ailesi düğün olmayacak biliyo şimdi ben nasıl derim annem istiyor olcak diye nişanlım anneme zıt gider mi bunun için tatsızlık çıkarır mi yoksa yapar mı düğün eşyaları altınları hep aldılar bi salon için nişanlım sorun çıkarır mı sence
Baban zannedersem düğün olayını benimsemiyor çünkü biraz muhafazakar.
Yani nişanlın buna şartlandığı için zor olur ek masraf olarak görür.
Ne diyecektim, kır düğünü yapsanız köy gibi yerlere. Çok makul bir fikir değil mi sizce de?
Hem güzel bir düğün anın olur kuru kuru nikah olmaz yani hem de manevi bir destek olur.
Ya bizim ilişki kötğ gitti çok tartışmalar yaşandı ve salon tuttular sonra anlaşmazlıktan iptal oldu para da yandı babamda en son bırakın düğün işini gidin evlenin direkt dedi yani o yüzden bıktığı için evlenemedğimiz için ondan annemde asla o kafalarda bi insan değil bir bok yapmadılar bunu yapsınlar bari kızlarından ne eksiğin var senin diyo o da beni düşünüyo napsın hiçbir şeu istediğimiz gibi olmadı çünkü şu bari olsun kafasında nişanlımda düğünden nefret ediyor asla istemiyo onunda ekmeğine babam yağ sürmüş oldu ve hep düğün gereksiz boş diyen bi insan asla istemiyor mecburen tutmuştu zamanında ama şimdi kesin net konuştular hatta geçen nişanlım dedi annen isterse ne olacak gibi çünkü annemin huyunu biliyo yani nişanlım asla istemeyen biri şimd annem istiyo dersem napar çok kötü kavgalar olur normal mi bir şeu der mi sence
Off üzdü beni paranın yanması. Nelerinizi alırdınız parayı geri almadınız mı? Dediğin gibi babalar öyle inat ki herşeyi faka sarıyorlar. Ama damat beyimiz de düğün istemiyorsa evlenmesin lale, tus cücüğü, panik atağı sosyal kaygısı mi varmış utanıyor muymuş?
Ya annem dedi hani hazır olmasalar bi anda öğrendikleri için o zaman seneye yapsınlar ben beklerim dedi gitsinler ufak bi yer tutsunlar olsun yetwr dedi hani şatafatta gözü yok maksat olsun istyo çinkü nefret ediyor onlardan 😞😞
Valla ben de düğün ortamlarını pek etik bulmam normalde ama annen aynı benim kanaatimde. Takdir ediyorum sonuna kadar.
7 bin lirası yanmıştı hepsini ödememişlerdi ve geri de alamadılar tabi geçen sene o para önemliydi şu an önemsiz aynen babam bok etti her şeyi aynen annemde dedi gtü yoksa evlenmesin dul karı vermiyorum dedi inat annemde aşırı ya ne utanması işine mi gelmiyor anlamıyorum zerre utangaç biri değil ben hayatında yokken davullu zurnalı asker eğlencesi yapıp oynayan adamın ne kaygısı olabilir sadece düğünü masrafı boş buluyor bide çok çevremiz olan insanlar değiliz o yüzden de istemiyor bide ben oynamayı bilmiyorum insanlara rezil oluruz diye istemiyor ama genel olarak masraf olarak görüyor o yüzden babamın bunu yapması işine geldi ama annen isterse ne olcak dedi geçen gün demek ki biliyo annemin sorun çıkaracağını bunun için bitirirse de sevmiyor mu demektir?
Bende düğünleri saçma bulurum asla istemem sırf annem yüzğnden bide damat tarafı yğzğnden her şeyi hakediyorlar o damatlarına yaptılar kozlarına yaptılar beni beleşe getiriyorlar fakir insanlar olsa anlarım benim ne eksiğim var kızlrından haketmiyr muyum annem ondan deliye döndü
Bazıları cahil demiş anneme sen neden anneme katıldın hangi konuda
7000₺ ise çok da mühim değil ben 50.000₺ falan zannettim.
Ha ben de oyun dans vb beceremem. Sevmiyor değil de belki biraz yorulmuştur. Oysa kız evi naz evi bunu bile bile seni istediler anne hanıma tamamen katılıyorum.
Annen senin babaocağından ayrılırken dosta karşı düşmana inat eğlenmeni istiyor o konuda da sonsuz haklı diyorum. Ele güne inat güzel eğlenin düşman çatlatın.
Ama damat bey istemiyorsa başka kapıya gitsin dalyurek herif. Bu da onun işine gelmez bir daha başka temiz kız bul istet uyum sağla konuş nişanlan bir sürü sıkıntı. Yani yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş seni de kaybetmek istemez. Bir an önce evlenmek ister herhalde.
Amcamın kızı da bu yaz evlenmişti. Onlar da 10.000₺ kadar iptal edip zarar etti. Kan emici vampirler bu düğün salonları var ya.
Yani bunun için bitirirse de kendisi bilir lüks bi yer beklemiyorum zaten şu zamana kadar bi şey istemedim ne altın istedik durumunuza göre yapın dedik geçtik başka kızı bulsa neler ister neler bize bile böyle yapıyorsa onun sorunu olur o haklısın şimdi eşya aldılar altın aldılar ben ev kızıyım bir kötülüğüm yok gidip sil baştan kız bul et zor yani dediğin gibi gide eşya altın aldılar kendileri yanar yani ailesi sıkıntı yaparsa da bilmem evet beni kaybetmek istemiyor benim gibisini bulamayacağını da biliyor ama bilmiyorum sinirden ne yapar annemin böyle yapacağını da biliyor ki geçen gün bana sordu çok şaşırmaz herhalde ama bunun için bitirirse de saçma yani
Onca şey atlattık neler yaşadık saçma olur
Aynen aldıkları parayı asla vermiyorlar özel değilse evlenmişler sanırım ama neden iptal ettiler düğün salonunu
İşte sizin gibi iyi niyetli insanların her zaman kazanan taraf olmasını isterim, çok duygusal bir insanım böyle haksızlıklara gelemem. Allah yardımcınız olsun.
Evet evlendiler, orayı sonradan beğenmediler başka bir yer ayarladılar hatta hemşehrimiz değil damat, memleketlerine düğüne gittik biz de 100 km uzakta olduğu için şehrin girişinde bir yer ayarladılar.