Ya bakıyorum da arkadaşlarım var 2. kez evleniyorlar. Mutlu mutlu pozlar. Evet boşanmış ama ikisiyle de sevip sevişip o aşamaya gelmiş. Birçok örnek var böyle
Ben daha ömrümde 1 kez sevilmedim ya.
Yaşım 30larda
Ya bakıyorum da arkadaşlarım var 2. kez evleniyorlar. Mutlu mutlu pozlar. Evet boşanmış ama ikisiyle de sevip sevişip o aşamaya gelmiş. Birçok örnek var böyle
Ben daha ömrümde 1 kez sevilmedim ya.
Yaşım 30larda
ablam bu kadar çok takmayın şöyle şeyleri ya valla kendinize yazık ediyorsunuz yani anlıyorum hayatta hiç sevilmemek olmak çok kötü bir şey arkadaşların böyle güzel güzel mutlu mutlu güle eğlene poz verip evlenirken senin böyle durman çok kötü gelebilir sana anlayabiliyorum ama bu kadar fazla kafaya takıp da sinirlerinin içine etmeye ne gerek var hayatında seni kimse sevmediyse daha kısmetin karşına çıkmamış demektir sabırlı ol ki güzel şeyler olsun
18 yaşında hatta 20lerde benim umurumda değildi. Neyse sağol
abla 18 yaşında olmam bir şeyi değiştirmez ben umurumda değil demedim ayrıca sadece sana tavsiye olarak kafana çok fazla takmaman gerektiğini söyledim yani aklıma geldiği zaman bende düşünürüm ama öyle kafayı onunla bozmam kafamdan atarım akıl sağlığım için böyle yapmam lazım rica ederim önemli değil
Yaaa sen Allahın en sevdigi kulusun. O insanların sadece 1 anı 1 kac saati güzel.. geri kalan kan revan.. ama senin stabil belki çok güzel değil ama standart bir hayatın var... daha güzel.. şimdi o insanlar bir kelime ile ölecekler.. ama senin böyle bir riskin yok..
Cevap
4Cevap
Her şeyi kafaya takmak, her sorunu büyütmek, kendini yanlış ifade etmek, her plana uymama, kafasına göre hareket etmek
Öyle de değilim
birde ne kadar çabalarsan çabala nasibindeki insan yoksa karşında ağzınla kuş tutsan olmuyor
Öyle deme lütfen
Tamam😀
Teşekkür ederim😇
Çirkin biri misin
Bilmiyorum
Onlar numaradan pozlar
Seven olmuştur da sen beğenmemişsindir.
Yalaka değilsin ondan
Anltym yaz bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?