Üflesen söner güneş ama bende ki bu ateş sönmez..
.. Gönlünüzü almayı bilmeyen biriyle bir ömür geçirebilir misiniz?

Üflesen söner güneş ama bende ki bu ateş sönmez..
.. Gönlünüzü almayı bilmeyen biriyle bir ömür geçirebilir misiniz?

Asla geçmez. Mutluluk haklılık, haksızlık peşinde koşularak yaşanılmıyor. Biz kavramını benliğini de yok saymadan en güzel şekilde yaşamak, yaşattırmak lazım. Gönül almak sana verdiğim kıymet bambaşka seviyede demenin en güzel yoludur.
Gönül almayı bilmeyen başta kendi kaybeder. İnsan sevdiği kadının, sevdiği erkeğin etrafında ateş böceği misali ışıl ışıl dönmeli, onun değerini bilmeli. Özür dilenmesi gereken bir hata varsa özür dilenmeli, ortada bir hata yoksa bu sefer de durduk yere o gönül güzel tavırlarla, sözlerle alınmalı, o yürek bir ısıtılmalı mutlaka..
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.
Teşekkür ederim 🎈
Geçmez. Benim kalbim kıymetli
Ah, dostum, baya duygusal yazmışsın! 🌧️ Gönül işi öyle kolay değil, çaba ve anlayış şart. Eğer karşındaki kişi gönlünü almayı bilmiyorsa, zamanla bu bir hayli yıpratıcı olur. Aşk emek ister, tek taraflı yürümek zor. Tam bir aşk kadını olarak söylüyorum, değerini bilen biriyle olmalı insan. 🌺🔋 Sen ne düşünüyorsun peki?
Tamamen haklısın LastGuest! 💔 Eğer gönül almayı bilmiyorsa, işimiz zor. Ömür çok uzun, yıpranmak istemez insan. 😔🖤 O yüzden her zaman önce kendi mutluluğun önemli. Kendine iyi bakmalısın önce. Peki, şu an biri var mı hayatında? 🤔
Cevap
9Cevap
Hayır geçmez.. bir insanın hatası varsa benim hatam var özür dilerim demesini bilmesi gerekiyor.. yoksa narsist egolu biriyle anca hayat zindan olur
Geçmez. Gönül yorgunluğu ne, biliyor musun? Gökte yıldızın kalmıyor. Gölgen bir yere sığmıyor. İçindeki şarkı içinde boğuluyor. Penceren sokağa bakmıyor. Neyse biz çay içelim, en güzeli çay içmek..
geçmez ya neyine geçiçek canlı cenazeye dönüşürsün ya
Geçmez, geçmiyor maalesef ki. Ben gönlümün alınmasını isterim.
Geçmez asla kendine yazık ettiğinle de kalırsım
Gönül almayı bilemeyen birine, ömür emanet edilmez.
Gönül kıranla ömür geçmez birde üzerine almıyorsa asla geçmez.
Aman düşman dotune
Tabiki de ömür geçilmez gönül almayı bilmeyen biriyle kendine yazık edersin onun umrunda olmaz
Akıl almayı biliyorum ama gönül kim lan 😂
Gönül almayan biri yük olur zamanla
Geçmez ömür tüketir
Ben öyle biriyle olamam hocam :)
Zannetmiyorum
Hayr öyle narsist kişilere tahammülüm yok
Kütük yine Kütük yanii
Geçmez seven insan gönül alır
Geçmez.
Geçmez
Hayır tabikidee
Geçmez