Beyler sorum size?
Bir sevdiğiniz var ama ailelerin yaşantısı çok farklı her şey çok zor çok yokuş.. sonuna kadar çabalar mısınız? Yoksa bizden olmaz deyip gider misiniz?
Beyler sorum size?
Bir sevdiğiniz var ama ailelerin yaşantısı çok farklı her şey çok zor çok yokuş.. sonuna kadar çabalar mısınız? Yoksa bizden olmaz deyip gider misiniz?
4 yıllık uzak mesafe yüzüklü bir ilişkim oldu imkansız denilen ne varsa hepsini gerçekleştirdim. Daha sonra aileler anlaşamadı bizde ayrıldık. Ailelerde önemli. Karşı tarafın ailesi de önemli senin ailende önemli. Geleneklerin göreneklerin uyuşması da önemli. Maddiyatta önemli her şey önemli.
Unutmak peki? Nasıl olacak
O kalbinin bir köşesinde hep olur. Hal böyleyken başkasıyla ilişki düşünğkemez. Ona haksızlık olur
Eğer sen kazanmışsan ve gerekeni yapmışsan gerçekten çok sevmişsen uğruna fedakâr olmuşsan vicdanın rahat oluyor. Ben kazandım ve vicdanım rahat. O yüzden unutmam kolay oluyor sadece içimde sorgu sualler bitmemişti mantık veremediğim şeyler olmuştu kendimle deli gibi konuşur olmuştum zamanla sustu kafamdaki soru işaretleri. Bitti ve artık bir önemi kalmadı. Biteli 6 ay oldu.
Vicdanım çok rahat. Ama karşı tarafında çok acı çektiğini biliyorum. Böyle acı çekmek uzakken.. insan neden kavuşmak varken böylesi diyor
Çok güzel söylediniz. Diyorum ya.. madem bu kadar acı çekiyorsun yapsana bir şeyler..
Cevap
3Cevap
kesinlikle çabalar
Bencede. Ama hrkes değil işte
Yani ortak bir zemini bulmaya çalışırım
Seven insan var mı
Vardır illaki
Uğraşmam.
Karşılıklı sevdiğiniz biri olsada mı
Evet. Şartlar izin vermiyorsa zorlamak anlamsız.
Anladım
Zorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?