Gerçekten ulaşmak isteyen bir yolunu bulur, istemeyen ise bahane üretir. Ben birine değer verdiğimde, ne kadar meşgul olursam olayım bir nasılsın mesajı atacak o 30 saniyeyi mutlaka buluyorum. Eğer bulamıyorsam, o kişi aslında benim o anki önceliğim değildir.
14 Yorumla- 5 ay
Bulunmak istemeyeni de nah bulursun abla
- 5 ay
Soru tam olarak o. İlgi göstermekten, zaman ayırmaktan kasıt değil. Sorunun desteklendiği görsel de ulaşmaya çalışmak bağlamında bilinmeyen, tanınmayan kişiyi kast ediyor. Ayrıca ben bu cevabı senin yorumuna yanlışlıkla yazmışım ama yorumunu şimdi okuyunca asıl sorunun senin anladığın şekilde olmadığını söyleyebilirim
En İyi Cevaplar
5 ayamslak işte... günümüzde naz yapan gitsin evine... Dediği doğru istiyen bulur ama zaman, para ve emek harcarsın... İçi Boş çıkabilicek bir kutu için zaman, para ve emek harcamaya değer mi? Kadınların erkeğe ihtiyacı yok. Nasıl ihtiyacın yok ise şemşiye almıyorsan. Erkeğe de ihtiyaç yok. Erkeklik yaparak yaklaşmak yersiz. Bunu yaparak boşuna ömrünü tüketir. çalışsa para kazansa o parayla daha çok şey vaad edebilir bir kadından.
00 Yorumla
Gerçekten ulaşmak isteyen her türlü ulaşır. O ses duyulmak isteniyorsa, iletişimde kalmak istiyorsa, senden haber almak istiyorsa, her türlü ulaşır. Ulaşmak istemeyen için ise bahanelerin ardı arkası kesilmez zaten. Yok işte şarjım bitmişti, yok ben o uygulamayı kullanmıyorum (yersen!), yok işte bugün hiç telefonu elime almadım, yok işte şu oldu bu oldu falan filan. Bahane bol, yersen!
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaaa çok iyi...
Öyle tabi, seven erkeğin yapamayacağı şey yoktur. Her türlü sana ulaşır, kollarının arasına alıp benimsin der. Ah ah ben erkek olacaktım ki dkdjfd00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şu ss’e bakınca hem ürkütücü hem de biraz komik duruyor 😂 “Bulmak isteyen bulur” kısmı romantik filmde olsa hoş, gerçek hayatta hafif stalker vibe’ı veriyor 😅
Bence gerçekten isteyen çoğu zaman bir yol bulur ama herkes için geçerli değil; bazen çekingenlik, özgüven, hayat şartları da engelliyor. Sen bu çocuğun mesajını samimi mi buldun, yoksa creepy mi geldi? 🙈00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır doğru, fotoğrafta ki arkadaş bu şekilde ulaşabiliyorsa ondan uzak durmanız daha mantıklı olur orası ayrı.
37 Yorumla- 5 ay
Fotoğraftakı arkadaş rahatsız edici zatende shshhs sadece yeni nesil erkekleri pek nazlı ondan yakındım 😄
- 5 ay
Hiiiç kusura bakmayın bunun tek sorumlusu hemcinsleriniz, internet ortamı o tarz erkekleri doğuruyor. Çevrene baktığın zaman ya aşırı sert ya da aşırı yumuşak erkekler görürsün, çünkü kimse orta olanı istemiyor, haliyle yeni nesilde ikisinden birinin doğru olduğunu sanıyor ve sonuç bu 😅 seçimlerinizin sonucuna katlanacaksınız maalesef
- 5 ay
Hayatıma böyle manyakları almadım hiç sjsjsj ama zaten genel olarak seçimlerimiz iç açıcı değil biliyorum 😀
- 5 ay
Yani belli zaten bu aujsjs
- 5 ay
Neden göstermiş olsun mesela bu adam çaba göstermese göstermiyor denir
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Gerçekten isteyen bir yol bulur. İstemeyen ise en küçük engeli bile bahane yapar. Mesele imkân değil, niyet meselesi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
5 aySevenin bahanesi olmaz... uzaydan ses dalgası gönderir yine ulaşır..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ay~ Benzer bir şey benim başıma geldi tatilde bizim otelde kalmayan bir erkek instgramı bulup mesaj atmıştı. İnst adımda kendi adım falan değil otele gidip sorsa da bulamaz profilim gizli otele ilgili paylaşımım falan da yok yani nasıl buldu aklım almadı ~
01 Yorumla- 5 ay
Bir yorumda görmüştüm bir erkeğe nasıl bulduğunu sormuşlar o da şimdi silviri soğuktur uğraştırmayın beni demişti shwhshs normal yollarla bulmadığı belli
Sazan (Cyprinus carpio), sazangiller (Cyprinidae) familyasına adını veren tatlı su balığı. Göl ve yavaş akan derelerde bulunur. Uzun gövdeli, solucan, böcek larvaları ve bitkilerle beslenen bir dip balığıdır. Kısace ne verirsen yer bu balık kardeşinin etini küçük parçalar böl ver onuda yer.
Her şeye kanan inanan insanlara bu yüzden sazan denir, çünkü hangi yemi atıığının bir önemi yoktur.
Resimdeki arkadaşta sadece yem atmış elbet bi sazan takılır diye.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. gerçekten ulaşmak isteyen her yoldan ulaşır evet, ama bu çabayı gösteren senin için göstermez. hın işte burası patladığın n okta. insanlar yüzeysel düşünür, senin için ! çaba sarfedenin seni sevdiğini düşüşnürsün, adam kendi ihtiyaçları için bunu yapar, insan "bencil" bir canlıldır ve bu derin bir konudur.
012 Yorumla- 5 ay
Neden göstermiş olsun mesela bu adam çaba göstermese göstermiyor denir
- 5 ay
@yelizzselma bak ! duymuşundur ve biliyosundur, kendin için iyi birşeyi ancak kendin yaparsın. insan bir şey yaptığında onun "tanrısı" olur. yani ben seni elde etmeye çalışayım, bunu zihnimle yaparım, ve bu çabayı gösterip seni elde ediyorsam, hemen zihin şunu düşünür, aynı çabayı göstererek yeliz gibi bir kız yine elde ederim, ve ekler... daha iyisini yaparsam daha iyisini elde ederim. burası sonsuz gibidir, ama insanın fiziksel ve zihinsel yapabilecekleri ile sınırlıdır. yani doğal tipi ciddi belirleyicidir, kendizi zihniyle (aklı , zekası, bilgisi) tipini en üst noktaya taşır ama doğal yani allahın verdiğini kökten değiştirmesi zor (mesela boy) diğer değişkenleri mümkün olduğu kadar kendini daha üst seviyeye çekmek için kullanır. ve bu durumda bulabileceği en iyisini bulmaya çalışır.. yani toplamda herşeyi kendisi yapmıştır. ve insan kendi yaptığına "teslim" asla olmaz. belki anlamışındır almadıysan farklı şekilde anlatabilirim.
- 5 ay
Ben de senin gibi düşünüyordum ama gördüm ki kızda da erkekte de birini taktikle kandırmak daha belirleyici oluyor artık
- 5 ay
Olumsuz olduğunu biliyorum ve tasvip etmiyorum ama işe yarıyor mu yarıyor
- 5 ay
Hem ayrıca bir ilişkinin olması için illa bir tarafın adım atması gerekli ve bunu yapan tarafın erkek olması daha şık bence ama tabii senin yukarıda anlattığın elde etme niyetiyle değil sevme niyetiyle yapması önemli
- 5 ay
Kazanım ne biliyor musun kızlar düzgün çocukları kandırıp nikahı kıydırıyorlar erkekler de düzgün kızı elde ediyor
- 5 ay
@yelizzselma tamda manipülasyonla düzgün kız, ve düzgün erkek elde ediliyor diyorsun. ama elde ettiği şeyi aslında elde edemediğini hiç düşündün mü? daha açık konuşayım ; elde edilmek istenen şey beden, cinsellik , sevgi değil, "ruh" ama ruhu asla elde edemezsin o yaratıcıya ait. ruhu elde etmek diye bir şey yok! ruh ruha açılırsa gerçek sevgi oluşur, ama bu seninde söyledğin seviyede asla mümkün olmaz, yani bir taraf her anlamda iyi dediği bir şeyi (araba gibi sanki :) ) elde etmek istiyor ve tüm zihin performansı bu yönde çalışıyor. burada durup sağlam düşünüldüğünde aslında ne elde etmek istedğini bilmediği ortaya çıkar. bir tarih öğretmeni baya yaşı var 55 e yakın şunu demiş; bir insanın herşeyini alırsın, ömür boyu yanında da tutarsın (zihinle ve başka şeylerle bunu yapabilirsin) ve kalbini gösteriyor "işte bunu alamazsın" o kalp ruh demek. o halde düzgün ne? düzgün kişi senin yanından ayrılmayan, senle mutluymuş gibi olan vs (çok daha fazlası var) bir erkek. daha özet; ancak verebildiğin kadarını alırsın. ama bu yetmeyecektir. bunla ilgilli bir söz daha var ; "bir güzeli bir çirkine verseler, güzel ağlar çirkin güler BİR ZAMAN" yani insanlar herşeye alışır, ve tatminsizlik başlar. burada eksik olan ne?
- 5 ay
Ya senin dediğin gibi ruhu elde edemez tabii ama ne oluyor sonuçta düzgün çocukları elde ediyorlar terbiyesiz kızlar düzgün kızlar ne oluyor mutsuz oluyor veyahut da çapkın erkeklere kalıyor
- 5 ay
Böyle olmamalı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayKesinlikle öyle. Yazma diyince yazmayan, engelleyince başka hesaptan gelip kendini açıklamaya çalışmayan, kendini medeni bir şekilde erillikle savunmayan hiçbir erkek benim gözümde erkek değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fotoğrafını gizli gizli çekmiş sonra belli başlı yolardan profilini bulmuş, sonra da gizem yaratmış pizzavenk hsjsjsjd
06 Yorumla- 5 ay
Hahahshs başka türlü olamaz zaten😅 bence
- 5 ay
Zaten başka türlü oluyorsa amanın kaççınn sjsjjsnwjs
- 5 ay
Diğer türlünü diyorum zaten ajsjsjs harbi korkunçç sjsjsjs
5 aySende yedinmi şimdi bunu 😂😂
Bulmak isteyen bulurmuş
Aceba seni tanıyan eski biri vermiş olabilirmi03 Yorumla- 5 ay
Kim verecek 5 dakikada ya shhehe
- 5 ay
5 dakikada da bulamaz onuda biliyonmu
- 5 ay
😀😀
Knka birisi sana ulaşmak istiyorsa her şekil ulaşır. Bahane aramaz bacım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
5 aySalağın biri Migros’ta kasada numaramı duymuş sanırım sonra yazdı falan , hani yüzüğü bu yüzden takıyoruz ya 🤦🏻♀️ o günden beri eşimin no veriyorum kasada, aklınızda olsun kızlar dikkat edin
00 Yorumla
5 ayUlaşmak isteyen bulurda bunun sokaktan geçen tanışabilir miyiz bayan diyen krolardan ne farkı var
03 Yorumla- 5 ay
Bu da kro
- 5 ay
Olabilir herkesin seçimine saygı duymak gerek
- 5 ay
Öyle tabii
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bana böyle bir mesaj gelse soluğu emniyette siber suçlar biriminde alırdım, kesinlikle tehlikeli insandır böylesi
10 Yorumla
5 ayBu klişeden çıkmak lazım. İşine geldiği gibi bakılıyor. Sapık olmakla tutkulu olmak sadece ilgilenilen kişinin tutumuna kalmış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayUlaşmak isteyen ulaşır. Ama ulaşılmasını istemeyen şerefsiz öne set koyuyor ise ulaşmaya gerek duyulmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u 5 ayGerçekten seven önyargılara kapılmaz, sevdiğiyle zaman geçirmek ister, ulaşırdı. Düşünüyorum da, sevilmiyorum galiba.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
5 ayEvet kesinlikle, ulaşmak isteyen ne yapar ne eder ulaşır😃 ben ibana para gönderenleri bile biliyorum 😂😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fotoğrafını mı taratmış 🤦🏻böyle yazanı engellerim
01 Yorumla- 5 ay
Korkma şaka şaka der jsjshshsjs
5 ayYeni nesil erkekler derken bu konuda karşılıklı tartışmak ve konuşmamız gerekk...
04 Yorumla- 5 ay
Sen eski nesilsin wjhehe
- 5 ay
Eski neslin farklılıkları var mı çok ya ahshahah
- 5 ay
Yok sjehhehs
- 5 ay
Bi ölçüm yapmak lazım eski nesil üzerinde bakalım çok fark var mı, öyle şak diye yok demekle olmaz ahahha
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayUlaşmak isteyen ulaşabilir de görseldeki hasta biri bence. Bu şekilde bulunmaz insan yani.
02 Yorumla- 5 ay
Normal olmadığı belli shhehs
- 5 ay
Ruh hastası net shdhddh
Konuşmak isteyen her türlü yolu bulur ama görseldeki de ileri seviye yanii
04 Yorumla- 5 ay
Görseldeki gözleriyle taramış jsjsjsj
- 5 ay
Kurucusu suhwhshs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBu biraz abartı olmuş ya hatta korkutucu derecede djdkdjk
10 Yorumla
5 aymesajın devamında … defol git yazmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum jsjsjs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Ben de bulurum bulmak istediğimi ama beni istemediğini biliyorum. O yüzden kasmam kendimi.
00 Yorumla
5 ayHer türlü bulur bulmak isteyen bahane üretmesinler boşuna
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
5 ayValla mesaj yazmak isteyen yazar gelmek isteyen gelir illa zaman ayrılır seviyorsa gerisi bahane
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gerçekten ulaşmak isteyen her yoldan ulaşır. Gerisi teferruat
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
5 ayİsteyen bir şekilde ulaşır istemeyen bahane üretir..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
5 ayGerçekten istiyorsa her yoldan ve her türlü ulaşır.
00 Yorumla İşimiz gücümüz var kimsenin peşinden koşamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
5 ayGerçekten ulaşmak isteyen ulaşır bunu bir kaç gün önce gördüm 🙂🤍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBu mesaj gerçekse harbiden nasıl buldu?
Bence plakadan sorgulattı isim soyisme ulaştı onuda instada aratıp öyle bulmuştur enişte trafik polisi mi😂05 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYani yoldan geçeni bulacak kadar çölde yoklukta kalmış bir sapık değilse trafik polisi olma ihtimali yüksek
- 5 ay
Hayır, yoldan yürüyorsun sadece yüzünü görmüş bu kadar 😅 araba falan yok
Cevap sahibi5 ayO zaman kesin ağır sapık 😂
- 5 ay
Tecrübeli sapık sjejjsje
Cevap sahibi5 ayKız bu çağ level boyut atlamış sabah programında kadının yürüyüşünden röntgen çekerek hangi eklemekerinini arızalı olduğunu bilen doktor vardı ya onu bile geçmiş Bu 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimseye ulaşmak istemiyorum ulaşacak olsam bulurum yolunu
00 YorumlaEvet ulaşmak isteyen biri her türlü ulaşır bunun bahanesi olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayHaha evet ulaşmak isteyen ulaşır görseldeki gibi jdnd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBöyle birine mesaj atsan sapık diye şikayet eder 😂
08 Yorumla- 5 ay
Haksız da değil yani sjsjjejejd
Cevap sahibi5 ayburada bunu örnek gösterip, erkeklerin başına iş açmasını mı istedin sende 😂
- 5 ay
Buranın erkeklerinden bana ne ya
Cevap sahibi5 ayKötüye yönlendiriyorsun ama nasıl banane 😂
- 5 ay
İyi şeyleri örnek almayın zaten peh nerede kötü orada siz çocuk musunuz
Cevap sahibi5 ayİyi niyetle kiminle ilişki kurmaya çalıştıysam, ya reddedildim ya da terk edildim, size iyi niyetle yaklaşmak yaramıyor. Kötü olmak gerekiyor.
- 5 ay
Iyyy bu nasıl düşünce yaw
Cevap sahibi5 aySende uykusuz çok geceler geçirip, üzülseydin böyle olurdun.
Gizli Üye(25-29)5 ayİyi birinin bunlara ihtiyacı yoktur bulacak olan zaten onu bulur.
00 YorumlaBulur cidden ıp adresi cd adresi resim arkası adresi ya da e-posta adresi bir kere yüzünü gördünmü bulursun daha başka yollarda var ama onlar kalsın şimdilik
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayPiyasada o kadar çoksunuz ve o kadar bir şey vaad etmiyorsunuz ki erkekler sizleri elde etmeye değer bir emek vermek istemiyor kızlar, elde etmek isteyen her türlü emek verir. Bu gerçekle yüzleşmenizin vakti geldi artık.
05 Yorumla- 5 ay
Bu dünyada kadında, erkekte oldukca fazla zaten. Piyasa ne ya sjehshbs. Bizi gerçekle yüzleştirdiğin için sana minnettarız yüce insan sjjejsjsnsbs
Cevap sahibi5 ayAynı modelden o kadar çoksunuz demeye çalıştım arkadaşım
- 5 ay
Normal değil mi
Cevap sahibi5 ayDeğil
- 5 ay
Öyle
5 ayBen gerçekten birini seviyorsam her şeyi yaparım ama uzun zamandır biri ilgimi çekmiyor bu yüzden hangi erkek yaklaşsa acayip isteksiz oluyorum.
00 YorumlaUlaşmak isteyen dağları böler geçer ama bi insana melek olsan kanat sesinden rahatsız olur?
012 Yorumla- 5 ay
Eh işte 😕
- 5 ay
Öyle evet🙂
- 5 ay
Geçmiş olsun
- 5 ay
Rica ederim. Okuyorum
- 5 ay
Evet harun abim sjejej
- 5 ay
Hmmm acaba kim 🤔öylesine yazdım sjnsjsns
5 ayYok artık inanmıyorum. Sokakta gördüğünüz birisini nasıl bulabilirsiniz
00 Yorumla
5 ayNeden sinirli yürüdüğünü söyle ona konu kapansın 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Kadınlara bir şey yazılmıyor söylenmiyor ki diken gibiler
00 Yorumla
5 ayBu takıntılı bir şey ya ulaşmasın böylesi boş ver
00 Yorumla
5 ayUlaşmak isteyen için çözüm çok, istemeyen içinde bahane çok
00 Yorumla
5 ayUlaşmak isteyen ulaşır bacım
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
5 ayçok rahatsız edici
13 Yorumla- 5 ay
Evet 😐
- 5 ay
evetse niye iyi geldi yazıyosun
- 5 ay
Sorumda dalga geçiyorum aslında 🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayYeni nesil erkek derken
01 Yorumla- 5 ay
Z kuşağı erkekleri. Peşimizden sürünsünler demiyorum ama çok çabuk küsüp emek vermek istemiyorlar😀
5 ayBu mesaj hoşa mı gitti yani 🙄😃
02 Yorumla- 5 ay
Gider emek var çünkü sjhwhehesh
- 5 ay
Aradı buldu düşünceli mesaj attı ;emek :))
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. oğlum ürkütücü bu awk sşldkgşlsdkgş
014 Yorumla- 5 ay
Düşünsene göz göze geldikten 5 dk sonra takip ediyor seni swhsjwnshwhsh 😐
- 5 ay
Ne kadar da kaba bir beyefendi ya sjwnenbeeb
- 5 ay
Yok yok bu normal değil arkadaşlar alın bunu sjejjwjehwjs
- 5 ay
Hacer olmasının neyi kötü ahshshshsn en fazla ayrılınca telefon kullanmaya çekinirsin 😅
- 5 ay
Hiç bir getirisi yok işte öf sjsjsjejjd
- 5 ay
Sana karşı mı ajwbshhs napacan ki en fazla hem senin önüne hacker kadınlar çıkacak ne göbeklisi😃😄
- 5 ay
Kavga edesin varmış hacker bahanesi olmuş ajjwjsjshs
Görseldeki şekilde yazılsa çok korkardım.
10 Yorumla
5 ayJoenun Türk versiyonu 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayİsteyen dağı aşar ya 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
5 ayNasıl bi yokluk bu ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayGerçek mi bu ulaşmak isteyen ulaşıyormuş
00 Yorumla
5 ayHer türlü ulaşır bahaneye gere yok hiç yok :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Aynen oyle.. bulmam isteyen insan bulur..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayBen ulaştım da ne oldu fırça yedim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
5 ayArayan bulur evet doğru laf
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne