Seven insan gerçekten bir yolunu bulup zaman ayırır mı?

Erkek arkadaşım öğretmen ders saatlerinde zaten konuşmayız onun dışında spora falan da gidiyor bir kaç saat o zaman da hiç konuşmayız geceleri bir de cs mi ne öyle bir oyun var onu oynar 2-3 saat o zaman da hiç konuşmayız gün içinde eve dönünce de yorgun oluyor yemek vs yapıyor yine aynı... yani toplasanız gece uyumadan önce 1-2 saat sesli konuşuruz sabahları da bir "günaydın" o kadar.. farklı şehirlerdeyiz ve benim de meşguliyetlerim var ama yine de ona her zaman müsait olurum anında dönüş yaparım falan bir kere bu konuda dert yanar gibi oldum tartışma çıktı aramızda ve bir daha da lafını etmedim ama ben de artık işime gücüme bakma kararı aldım hayatımda biri yokmuş gibi yaşıyorum.. sizce bu normal mi? Anlayış mı göstermem lazım yoksa kendimde uzaklaşmalı mıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Dün bu konuda sitem ettim bitirme noktasına geldim kararttım gözümü arkama bakmayacaktım ama sevgilim çok kötü oldu bana her şeyin açıklamasını yaptı ve kustu çok kötü.. sevgisiz bir ailede büyüdüğü için sevgisini belli etmeyi beceremediğini bu konuda çok zorluk yaşadığını ama haklı olduğumu söyleyince ben de yumuşadım
Seven insan gerçekten bir yolunu bulup zaman ayırır mı?