AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
zeki olsan bu soruyu buraya sormaz kendi kafanda çözümlerdin nasıl olsa zekisin tabi bu senin yorumun haksız mıyım yoksa sen birisinden bir darbe mi aldın asıl mevzu bu.
Dipçe; İnsanın zeki olması önemli değil zekasini nasıl kullanacağıni bilmesi önemli.
Bir sorunun tek bir cevabı yoktur, birçok cevabı vardır. Sana göre başka, bana göre başkadır. Sorunun bana görede çok mantıklı bir cevabı var. Fakat beyler bunun farkındalığında mı? Bunu araştırıyorum. Araştırmacıyım ve bu sitede bu yüzden varım. Yeterli mi?
Köklü bir araştırma yapmak istiyorsan burada bulunman bence yanlış abaza diye tabir edebilecegimiz hayvansi gudulerle yaşayan erkekler burada fazla ;)
O kısımla ilgilenmedim, biraz göz gezdirirsen. Hatta onlar kendi aralarında eğlensin diye onlar için güncellemeler hazırladım. Onlar eğlenirken ben kavrama yeteneği olduğunu düşündüğüm insanlarla konuştum. Teşekkürler
Birde Internet sitelerinde yapilan anketlere pek katılmıyorum kaba taslak yapilamasi detaysiz yuzeysel sorular sorulması genelleme yapilarak elde edilen sonuç ve insanların sahteligi ön planda olması bir araştırmacının yanlış sonuçlara ulaşmasına davetiye çıkartır.
Ben size Teşekkür ediyorum aynı anda yorum attık kusara bakmayın, bu arada fikrimi belirtmeliyim bir insanın zeki olması gayet hoştur evlilik tek vücut bulan çiftlerin kibirlerini bir kenara birakip aynı şekilde dusunmesi gayet güzel olurdu, insanın zeki olmasa bile birseyler okuyup ufkunu genisletip empati yapması gerekir her ne kadar erkekler gudulerine yenik dussede bu gudulerini nasıl kontrol etmesi gerektiğini ogenmesinin şart olduğunu düşünüyorum.
Zeki kadın yeri geldiğin de çok iyi aptal taklidi yapan kadındır;)
Bunu yapıyorum da karşımdaki erkekte çok zeki :)
Yazdıklarının yarısinı okumadım. Okuduklarımın yarısını da kale almadım. 1/4 Ceyrek depo zekanla burdakilere tatmin ettirmeye calısırken zedelenen egon mu itti seni bu soruyu gizlemeye sevgili muzır arkadaş :)
Abi bir erkek arkadaşım resmen benimle 'zekan beni korkutuyor yaklaşamıyorum sana' diye kavga etmişti. Ama zekadan kastı hani bilgi dışında düşünce tarzı
Bilgi sadece bir örnek...
Bence soru zekada değil. Basana çok zekiyim diyorsun ve sonra da bilmişlik taslamam diyorsun. Buradaki çelişkiyi anlamak için karşındakinin çok zeki olmasına gerek yok.
masallah bir guncelleme yapmissin akillara zarar :) :) online oyunlara bu kadar guncelleme gelmiyor yaa :) bu arada zeki kizlari severim bence her eve lazim ;) degerini bilemeyenlere deger verme ;)
Şunu bir anlamak lazım, zeki kadın seven akıllı adamlar vardır, sadece güzellik isteyen aptal adamlar vardır. kadının güzelliğiyle, zekası orantılı olursa hiç bir erkek kaçmaz. ama belkide sen aşk oyunlarını oynamakta yeterince iyi değilsindir. çünkü ilişkide birazda oyun zekası kullanmak gerekiyor. bunlarda benim tespitlerim..
Ben de zekiyim. Ama peşimdeki erkekler erkek arkadasimin oldugunu bildikten cok sonra vazgectiler benden. Zekanla degil, bir kadin olarak kendini gostermekle ise baslayabilirsin.
Eğer bir erkek zeki bir kızla ilgilenmiyorsa bunun nedeni erkeğin aldatabilirlik oranının yüksek olmasıdır. Zeki bir kızla ilişki yaşayıp enselenmek istemiyordur. Sende bu tip erkeklerden uzak durursan daha sağlıklı ilişkiler yaşarsın 😉
Yaşamış zeki insanların hayatlarına bakarsanız fikir sahibi olabilirsiniz. Emin olun bu sorunları yaşamış ilk ya da son kişi olmayacaksınız. Zekanız ne kadar olabilir bilmiyorum ama bir şekilde tatmin edecek işlere yönlendirebilirsiniz. Bu sorunu yine çok güvendiğiniz zekanız çözmede yardımcı olacaktır. Saygılar...
Bende zekiyim nasil sorunlarla karsilastigini merak ettim ben hic yasamadim ozelden konusablrz mesaj atarsn
Yorumları okumak için üşenmezsen alayabilirsin ki, zekiysen hiç usanmadan okuyabilirsin diye düşüyorum ki benim özelliğim sayfalarca süren yazıları bile okuyabilirim sonuna kadar.
her gordugunu okumak degil okunmaya deger seyleri okumak daha iyi her gordugunu okuyup gereksiz bilgilerle beynini mesgul etmek degil
Beyin, bu dünyadaki bütün bilgisayarlardan daha üstün kapasitede bir mucizedir. Kullanmayı bilirseniz, saatlerce okumak bile beyninizi yormaz, meşkul etmez. Gereksiz bilgilerle beynimi kirletmiyorum. Ama size göre gerekli olan benim için gereksiz, benim için gereksiz olan sizin için gerekli olabilir. Bakış açısına göre değişir bu.
Filozof:-D
erkekler kendilerinin ön planda olmasını ister kız öyle herşeyi bilmicek erkek yol gösterecek yoksa bir anlamı kalmaz ;)) ama senin o kadar da zeki olduğunu düşünmüyorum
Onlar düşünüyor, ben düşünüyorum, çevrem düşünüyor, çocukluğumdan bu yana öğretmenlerim düşünüyor. Sen düşünmesende bu gerçeği değiştirmez
;) tamam pardon o zaman zeki gibi davranma biraz safı oyna daha mutlu olacaksın ;)
12 yaşımdayken IQ seviyem 145 idi, ilişkilerde biraz faydasını gördüm. Karşımdaki kişinin ne hissettiğini diyeceği veya ne yapmaya çalıştığını önceden kestirebiliyorum. Genelde belli etmiyorum. Onun dışında çok hızlı düşünürüm.
hiçbir kızdan kaçacak değilim sadece kendisini zeki sanıpta etrafına kibirli bakan aptallardan kaçıyorum
Ne yalan söyleyeyim seni tanımak isterdim @soran
Ben buraya, bu soruya nasıl geldim yavv diye düşündüm şimdi haaaa doğru yaa birinin çok fazla +1 aldığı görüşe tıklayınca buraya düştüm :D
Haa olabilir fakat var bir sevdiğim uyuşuyor kafalarımız
Yok yeminle sevgili olmak için yazmadım (dur lann bana ne oluyor ki yemin ediyorum) :D
Zekandan korktuğum için yemin ettiğimi fark ettim. Sadece arkadaşım olmanı istemiştim. Bu arada bu kadar erken cevap vereceğini düşünmemiştim.
Bende bu kadar aydan sonra bir yorum geleceğini düşünememiştim desem yalancıya çıkar adım
Kaç ay geçmiş ki? Bu sorunun sorulması çünkü görülmüyor sorunun geçmiş tarihi yok. Neyse sadece arkadaş olmak istemiştim sende istersen takip gönderirsin bazen konuşuruz diye düşünüyorum. Bilgili insana bir şey katacak bir arkadaş bulmak bu aralar baya zor :/
Aptal kızlardan hoşlanmam. Zekiliğe gelince. Madem o kadar zekisin. Bu sorunu kendin çöz
Harikaa yprum :)
Tesekkur ederim (:
Kendini zeki sanan kızlardan hep kaçmisimdir :*
Simdi ekranın sağ üstündeki x tuşuna basarak kaciyorum ;)
Bende zeki bir kıza aşığım ben onun kadar çalışkan değilim arada bir fark olmuş zannediyorlar ben oyleyim kız zeki zaten okucak aramızda fark var diye düşünüyorum
Bayan olan kisi tatli olmali etkili bir cekiciligi olmali bana sorarsan zeki kizlar bu ozellikleri pek barindiramiyo gibi
Farkında olmadan BENCillik yapıyor olmayasin ya da kompleksini iyi yönlerinle örtüyor olabilirsin. Insanlar algılalldigi senin algioayamadigin noktalar olabilir mütevazı ol derim
Zeki kızları severim. Trip atmak kendini 5 yaşında çocuk zannetmektense zeki kız iyidir.
Trip atmam, atandandan nefret ederim. Bu yüzden erkek arkadaşım sen kız ruhlu değilsin demişti.
Kendisi salakmış afedersin. Zekayla baş edemeyince ahmaklığa sığınırlar olması gerektiği gibi.
Onlarda bu kadar tembel.
öyle.
Ben aptallarla uğraşamıyorum ondan direk zeki arıyorum. Aptallar belki kolay yönetilebilir ama bol da eziyetli bir tavır sergiler. Gözüme bakıp ne istediğimi anlayan biri her zaman baş tacıdır
Zeka; algılayabilme gücüdür küçük hanım..
*Bir çok konuda , bir çok fikre sahip olmak, gerekli gerekesiz bir çok bilgiye ev sahipliği etmek farklı şey..
Zeki kızları seviyoruz..
bence buna ssebep olan egon , ben süreklı zeki oldugunu belirten bir insanı itici bulurdum daha mutevazi ol. zeki insan yalnız kalmaz , yanında kendisine yardım edecek sevecek birini bulur. yoksa zaten çöp
https://www.dersrehberi.com/nehir.asp
seni bir test edelim bakalım :D
Düşündüm, düşündüm bulamadım. IQ seviyem nedir.
Sahiden mi?
Sahiden. Evet
Şaşırtıcı mı?
e zekiyim diyodun ya?
Demekki değilmişim. Tebrikler bunu bulabildiğin için.
çok kötüyüm deme?
Ne demeye çalıştın?
kendi iddanı çürüttüğüm için
Elimde olsa senide eig seçerdim dostum.
boşver eici senin derdin ne?
Bunu anlayabilecek bir düşünce tarzını sende bulamadım.
ummadık taş baş yarar mış :D sen bir dene pm at
zeki oldugunu belli etme saf ayagı yap biraz :D
Soruda belirttiğim gibi mecburen bunu yapmak zorunda kalıyorum.
Erkekler kendine yetebilen zeki kızları sevmez kendine ihtiyaç duyulmasını isterler hacı o yuzden bole yapmak lazım 😃
siz zekiler karşınızdaki insanı hemen gerizekalı yerine koyup alaycı davranıyosunuz da o yüzden. ayriyeten zeki olsanız sürekli serserilere koşmazsınız tip düşkünü olmazsınız
Ben kimseyi zekası yetmiyor diye alaycı davranmam bu normaldir. Eğer o insan kötüyse yine onu yadırgarım. Ayrıca serseri tipler bana her zaman çok itici gelmiştir asla serseri insanlardan hoşlanmam ki eski sevgilimin bir hırsız olduğunu facebookunu ele geçirerek konuşma dökümlerini çıkartıp polise gitmekten son anda vazgeçez ayrılmazdım. Evet tip benim için önemli ama ben en azından tip benim için önemli değil diye yalan söylemeyecek kadar dürüstüm ki insanların çoğu tipe önem vermiyorum konuşup halde rol yaparken...
Ama tipsiz zeki insanı kabul etmezsin öyle mi yine yakışıklı piçlere koşarsın peehh zekisi akılsızı faketmiyo hepiniz aynısınız bee
Beni hayattaki duruşu, dürütslüğü ve aklıyla etkilerse tipsizde olabilir sorun değil.
Tabi tabi daha demin tip benim için çok önemlidir şimdi dürüstlük diyosun tip düşkünüyüm demiyosun da ya zeki de olsanız hepiniz aynısınız hiç değişmezsiniz
Kimae zeki insandan kaçmaz üstünlük taslayan kompleksli insanlardan kaçar veya komkleksli insanlar kaçar
Zeki olan biri asla ben zekiyim demez, nerenden çıkarttın zeki olduğunu...
Etrafımdaki insanlardan daha çok bilgiliyim, çabuk kapıyorum. Ve ayrıca ben değil etrafımdaki herkes söylüyor özellikle sevgililerim çok şikayetçi bu durumdan.
Sanırım seni biraz şişirmişler ve sende hemen gaza gelip kendini zeki ilan etmişsin, zeki insan zekasını fark ettirmez davul zurna ile ilan etmez :)) Etrafının ne dediğinin bir önemi yok etrafın sana çok salaksın deseydi salak mı olacaktın.
ılerleyen yaslarda sana ıhtıyac duyacak benc erkekler sımdı sadece gezme tozma yıyıse derdınde
senın gıbı akıllı bırınden de faydalanamayacagını bılıyor o yuzdendır ama evlenmek ıcın senın gıbı zekı bır esı olsun ıısteyecek cok erkek var
Hayır bakın faydalanmak faydalanmamak değil mesele. Şu, ben sürekli öğrenmeye aç bir insanım hayatımın amacı gibi en basit kelimeleri bile araştırırım meraklıyım öğrenmek istemiyorum ama elimde değil hemen kapıyorum özellikle birçok insanın kaçırdığı detaylar özellkle çok dikkatimi çeker. Erkekler kendini yetersiz gördüğü için sanırım
yetersiz gormek değil bence kolaya kacmak uğraşmamak icin yuzeysel bakıyo diyelim
Cunku zeki i sanlar dis gorunuse etkilenmezler onlarla muhabbet etmesi zordur kimseye kanmazlar yalniz cok konu ile ilgilenmek zeki oldugunu gostermez bunuda belirtiyim ^-^
Çok zekiyim diye başlayan cümle sahibinin kendini zeki sanmasının dışa vurumudur... Zeki insan kendini övmez.
Kendimi övmek için yazmadım sorunumla alakalı olduğu için yazdım. Ve burada ben bana yardım edecek insanlarla konuşmak için sordum. Soruya cevap ve yardım konusunda;hakaret, eleştri, aşşağılamak ta sizin kıskançlığınızın dışa vurumudur. Saygılar
İşte, kendi seviyende birini bulmazsan işin zor. Erkek olunca ben sıkıntı çekmiyorum, hatta kız arkadaşımı etkiliyorum bile ama kız olsam işler değişirdi. Çözüm, kendi seviyende birini bul.
Mevlana der ki: "soru da bilgiden doğar, cevap da..."
sevgiler...
şimdi erkekler sevgilisinden gizlice bişiler yapıyorlardır sende surekli bir arastırma sorgulama öğrenme cabası içindesindir buda onların hoşuna gitmiyodur basit yani :)
Evet çok araştırmacıyım nefret ediyorum bundan ama herşeyi biliyorum ne yapıyor ne ediyor herşey kontrolümde bütün sülalesini çözdüm ayrıca eski sevilgisinin facesini aldım.
hahahh :) süpersin bir haltlar karıştırmayan erkek için bir sıkıntı yoktur zaten ama günümüzde de halt karıştırmayan erkek yok yani varda çok nadir bulıunan soyu tükenmekte olan nesiller :)
Ayrıca eski sevgilimin facesinide almıştım ve benden habersiz konuştuğu kızların hepsini yakalamıştım.
Ayrıca daha önceki sevgilimin bir facesi olup olmadığını bilmedğim halde başka isimle kullanmasına rağmen facesini bulup patlatmış bir hırsız olduğunu ortaya çıkarmış dökümleri çıkarmmış polise vermekten ailesinin yalvarmasıyla vazgeçmiştim.
Ve ben bir hacker değilim. Sadece çok araştırmacıyım. Sizler resmin büyük yanını görürken ben ayrıntılarla ilgileniyorum.
helal sana :)
yapıcak birşey yok kendi dengin bir insan illaki çıkacaktır karsına.
Ben çok daha fazla hoşlanıyorum zeki kızlardan. Neden kaçayım?
işlerine gelmiyor kandırması epey yoruyor erkekleri
Bir erkek aptal oldugunuz icin kandirmaz. Belliki kadını o degil.
Sen deli olduğunu kabul eden bir deli gördün mü hiç?
Ben görmedim.
Evet ben hem çok zeki, hemde çok deli aynı anda yaşyorum. Ve insanlardan deli diyen ertesi gün çok zeki diyebiliyor. Fakat beni anlayacak çok az insan var. Sen bunların sınırında olabilirsin
Kime ne gösterdiğin önemli bu durumda. Belki dün çok deli görünürken bugün zeki olman karşındaki korkutuyor olabilir. Şahsen korkarim. Nasıl tepki vereceğini ne düşündüğünü ne hissettiğini asla tam olarak anlayamaz karşındaki kişi. Ortasını bulmak mühim olan. Fazla zeki olmanın ikili ilişkilerde hiçbirzaman artısı yoktur. Sen değişme ama bırak onlar sahip olduklarını bilmesin.
İstesemde değişemem buyum ve engel olamıyorum. Benim davranışlarım insanları hayrete düşünürüyor mesela, metroda bir adam görüyorum ve anında onunla ilgili bu halinin üzerine hikayeler yazıyor saniyeler içinde gülüyorum insanlar tuhaf tuhaf bakıyor niye anlamıyorum. Etrafım gerçek bir deli olduğumu düşünür, ama genelde mahallenin en zeki çocuğu ilan edilmiştim. Hatta bir dil kursuna katıldığımda öğretmenim yanıma gelip beni uyarmıştı. Sınıfın çok çok önündesin bunu belli etme onlar gibi davran yoksa sana ekstra ders verdiğimi düşünürler ve sınıftakiler tepki gösterir demişti. Okulda bile bildiğim halde bilmiyor gibi davranmak zorunda bırakıldım. Bu hayatta sadece kendi içimde özgürüm.. Kimseyle konuşmuyorum
Bu ciddi bir sorun. Yalnız kalacaksın :(
Boşversene, yanlızlığım hiçbiryerde bulamayacağım özgürlüğüm..
Şimdilik.. kendini kandirdigini başını yastığa koyup birazcık düşündüğünde anlayacaksın.
Sonradan da böyle olması dileğiyle, kendim için..
Umarim dilediğin gibi olur.
Teşekkür ederim. Umarım
yaa ccanım merak ettim senle özelden sohbet edelimmi bende bilgiliyim benden de herkez kaçıyor arkadş olmak istemiyorlar
En guzeli bosver boyle devam et yaralanmasin acida cekmezsin mutlu olursun 😊
Yukarıdaki yorumlarda sevgililerimin nelerini çıkardım ortaya bir oku daha iyi anlarsın
Kesin çok zekisindir. Kesin. ve kesin bu yüzden ayrılıyorlardır senden
ben asla kaçmam hatta keşke zeki bir kız arkadaşım olsa derim hep
IQ yu biraz düşür kardesim bende liderlik ruhu var mesela öyle olmadığım ortamlarda ezik kalmak beni gıcık eder. kız tabiki benden daha düşük biri olmalı
Zaten bilgim olmasına rağmen bilmiyor gibi davranıyorum.
Nedediğimi anlamadın bile neyse :(
Sende kendinden zeki erkek bul böylece yine daha az bilen konumunda olacaksın :)))
Aslında hayatımdaki insanda çok çok zeki ama yinede beni kendinden zeki görüyor
Bence sorun senin zekan değil kibirin :D
en cahil kadının dili bir metre seninki kim bilir nasıl
Dırdırcı kadınların aklı zehir gibi çalışır. Evet beni kandırmak pek mümkün değil atlatmakta öyle ama çenebaz değilim.
cahılın birine aşık olmazsın inşl :)
Siz niye Delikanlı erkeklerden kaçıyosunuz? nerde top tüfek var onlara ilği duyuyosunuz bende bunu anlamış deilim
Top tüfekten ne kastettin?
pop! BEBELER VARYA entel olanlar saçlarını yukarı dikenler gözünün birini saçıyla kapatanlar
Onlar entel mi oluyormuş. Görünümüyle ilgimi çekemez kimse ancak enterasanlığı ile çeker.
Valla ben ilgi çekemiyorum ozaman
Zeka kelime cambazlığı değildir, beyninin yüzde kaçını kullandıgınla ilgilidir. Günümzde % 8'i gecen pek yok..
Yanlış biliyorsun.1950 yılında insanlar beyinlerinin %50 sini kullanabiliyorken şu an insanlar genel olarak beyninin en fazla %1 kısmını kullanıyor hatta içler acısı olan birşey daha var kimisi %1'lik kısmının bile yarısını kullanıyor. Tabiki %2,3,4,5,... kullananlarda var nadirdir.
bunu kahvaltıda değerlendiricem :D
Bizi bu hale getiren, ilerleyen teknoloji.. Neden mi? Bizi tembelliğe itiyor bütün işlerimizi makineler yapıyor.. Bu yüzden beynimiz tembelleşiyor ve tembelleştikçe beynimizin biraz bile çalışmaya zorlayınca zorlanıyor ve insanlara zorluk yaşatıyor bu yüzden kolay olanı seçip yine tembellik yapıyoruz. Bu artık beynimizin kişliği oluyor değiştirilmesi zor hal alıyor. Sebebi budur diye düşünüyorum. Aksi taktirde teknolojinin hiç olmadığı zamanlardaki insanların beynini kullanma oranının , teknoloji yılındaki inanların beynini kullanma oranının kat kat fazla olmasının başka mantıklı açıklaması şu an için yok gibi.
Yok tabi ki katılıyorum bende böyle düsünüyorum. Eskiden ihtiyac olunan teknoloji ve buluşlara ulaşma arzusu beyni tam kapasiteyle çalıştırıyodu. İcat olunmuş birşeyi tekrar icat edemeyeceğimize göre teknolojinin kurbanı oluyoruz ister istemez. Whatsappta sevgiliyle konusmak, icat bulmak ve beyin terminalojisini zorlayıp geliştirecek bir olgu değil elbette :)
Hiçbirini kullanmıyorum. Telefon bile kullanmıycam sırf ailem için ve zaten sadece aile üyelerim, sevgilimde var numaram. Farkında olduklarımdan dolayı, insanların farkında olup bile bile esir olmasıda anlaşılır gibi değil. Sürüde dışlanmamak için olsa gerek.
Zekana ikna olmaya baslıyorum yavas yavas.) ben de kullanmıyorum sevmiyorum gerek görmüyorum
Kullanmamanı ve insanları esir alan, beynini çalıştırmakta zorlaştıran, kolaylık sağlayan aynı zamanda zarar verdiği , kimsenin farkında olmadığı, aslında kelimelerle farkında olduğunu söylediği, farkında olup yapmamakla farkında olmadığını ispat ettiği hayatımızı kolaylaştıran fakat beynimizi kullanmamız konusunda bize zarar veren herşeyden uzak durmanı tavsiye ediyorum. Bize lazım olan beyin, teknoloji olmadanda yaşarız ama çalışmayan bir beynin olduğu vücut bizi aptallaştırır, robotlaştırır...
Her gereksinimin bir nedeni, her nedenin bir bedeli vardır ödeyenler tepe tepe kullanabilir.
Ne tur konu detaya mi giriyorsun erkeği geliştirecek bir kadın tipimisin ? Zeki olduğunu nerden biliyorsun?
Evet onu çok fazla bilgilendirecek bir insanım sadece onu değil herkesi ve bunu sadece sevgilim değil etrafımdaki herkes söylüyor küçükken öğretmenlerim, komşularımda beni zeki çocuk ilan ederdi. Mesela bir kursa başlayınca bütün sınıftan önde olduğum için hocam gelip bildiğini belli etme sorun çıkar demişti sınıftan çok önde gidiyorsun sana fazla ders verdiğimi düşünürler demişti
Aslında bunun nedeni ne biliyormusun senin zeki olman erkeğin karşısında ustun olduğunu gösterir sen ona bilgi verirken o senin ustun olduğunu düşünür. Ve bu yanlış anlaşılmaya neden oluyor seni istemlerinin nedeni budur ben kendimden bahsetmek istemem ama doğruyu söylemek gerekirse mantık insaniyim bilgi hastasiyim bilgi öğrenmek ten zevk alırım beni geliştirecek bir kadıni ve toplumda iyi konuşanı bir kadını severim
zekan iyise iletişiminde güçlü olur karşın daki insanı da iyi anlarsın ne dediğini anlarsın
Aslında karşımdaki insan çok çok zeki oda abartılı bilgili ama benim bilgili olmam bazen rahatsızlık veriyor. Buda erkeklik iç güdüsünde bulunan üstünlük durumundan kaynaklanıyor sanırım.
Evet sen kendin gibi zeki olan insanla mutlu olamazsın neşeli sadik ilgi gösteren insan senin ihtiyacın sanırım onun zekasını test etsen anlamaz sana tatlı cevaplar verir diye düşünüyorum normal zekali biri yani
Neşeli dürüst insanları çok severim zeki olan insan benim bilgili olmamdan rahatsızlık duyuyor çünkü yarış içindeyiz ve ben üstün kalıyorum malesef
İnatcimisin? İnadin var mı hic?
Aşırı derecede inatçıyım ayrıca çok hırslıyım birşeyi hırs ettiysem imkansız diye birşey yoktur benim için bakınız ben bir hacker değilim, ama eski sevgilim başka bir isimle facebook adresi açmış onu buldum facesini ele geçirdim bir hırsız olduğunu konuşmalardan ortaya çıkardım ve dökümleri çıkarıp onu polise vermeden ailesinin ısrarıyla ve onun verdiiği sözlerle bundan vazgeçtim yemin ettirdim yapmaması için ve tabiki ayrıldım. Daha sonrak sevgililminde facebookunu elinden alıp başka kızlara numarasını verdiğini onlarla konuştuğunu öğrendim. Ve sonraki sevgilimin eski sevgilisini hiç tanımama rağmen sadece adından kendisini buldum, bir süre araştırdıktan sonra onunda facesini ele geçirdim ve sevgilimin bana atmış olduğu bütün yalanları öğrendim. Ve sadece bunları hırslarımla yaptım keşke böyle bir insan olmasaydım.. keşke
Ama onlara bir ders verdim belki de senin sayende başka kizlarada aynısını yapamiyacaklar. Başka bir kızı görünce seni hatirlayacaklar zarar veremeyecekler hirsin seni zafere götürürmus iste keşke boyle olmasaydim diyerek isyan etme hislerinde kuvvetli emin ol seni hafife alan çok iyi insanken çok tehlikeli olduğuna sasirmamali hak etmişler iyi yapmissin :)
Şimdi etrafımdaki kızlara bakıyorum bir cv bile hazırlamayı bile bilmiyorlar mesela en basitinden bir sorunla karşılaşınca bilgisayarda veya telefonda ya da çok başka birşeyde hep kolaya kaçıp bilen birine yaptırıyorlar ama bende bu yok. Gece kumanda bozulunca bile sabaha kadar o kumandayı hırs yaptığımdan dolayı uğraştığımı biliyorum yapmak için ve hiç bıkmadan. Bu hırsımdan inadımdan hiçbir bilgim olmamasına rağmen istediğim facebook adreslerini araştırmalarım sonucu alıyorum ve çok önemli bilgilerde ele geçirdim. Ayrıca sevgilimin başka bir isimle açtığı faceyi bile şu an biliyorum kendim yine araştırmalarım sonucu buldumve görmezden geliyorum. Malesef diyorum çünkü bunları bilmemek, görmemek daha iyi çoğu kız saf herşeyden habersiz bende öyle olmayı isterdim.
Üşendikleri için olabilirler hırs yoksa üşenirler gerçekten saf olmak güzel düşünsene hic bir şeyi bilmeyen deliler saftirlar derdini bile bilmezler eğlenirler her kes onlarla dalga geçer ama onlar bunu takmazlar anlamazlar ama be var ki eğlenirler gulurler iyi tarafı bu kotu tarafını düşün saflığın. Başının çaresine bakamiyorsun çoğu kez sıkıntı cekiyorsun azarlaniyorsun zorluklar çoktur. Ama senin için öyle değil her şeyi fark ediyorsun başının çaresine bakabiliyorsun neyim seni mutlu edeceğini neden etkileneceğini neden zevk aldığıni biliyorsun onlar oylemi. Ve onlar özgürlüğün ne olduğunu bilmiyorlar özgürlükleri kısıtlı bunu biliyorlar safliklarindan hic birşey yapmıyorlar oysa senin özgürlüğün kisitlanirsa sen cildirirsin kendini savunursun
Evet fikirlerimde bile özgürlüğümün kısıtladnığını hissetmem beni deliye çevirmeye yeterli
Seni seven biri bu söylediğini bilmesi gerek tada senin bunu ona soylemen gerek bunu bilirse ona gore davranır seni kizdirmaz çıktığında kişilere bunu soyluyormusun. Ha artı sunuda söylemek istiyorum seni anlaması için sana mantıklı sorular sorması lazim seni daha iyi tanıması lazim kıskanç erkekler senden uzak durmalı hırslı kadınlar burçlara göre yorumlarsam oğlak kadınları hırslı olur özgürlükçü de yay kadınları ve kova kadınları olurlar bildiklerimi söylüyorum :)
Bu söylemiş olduğun burçlar arasındayım.
Ne diyim Allah istedigin biri önüne çıkarır inşallah
Amin sağol.
Zeki insanlar genelde ben zekiyim demez sen istisnasın heralde
Çoğu konuyla ilgilenmen zeki olduğun anlamına gelmez ki bunaltıyorsun insanları belli :D
Aldatmaya falan gelmiyor hemen anlıyorlar, tek sebebi bu.
Aldatmak mı? En ufak detayına kadar ortaya çıkarırım. Bir hacker değilim fakat birçok facebook hesabı ele geçirerek aldatıldığımı, sevgilimin azılı bir hırsız olduğunu çıkarttım dökümlerle beraber onu bitirebilirdim. Ama her insan bir şansı hak ediyor diyerek son anda polise vermekten vazgeçtim. Daha birçok şey...
Tövbe sümme haşa :) yalnız bu kadar donanımla mutlu olamazsın ki bazen gözünü kapatman gerekir aşk için ;)
Hislerimin beni yanıltmasını bende isterdim. Ya da hiç hissetmemek..
ciddi bir erkek karşına çıkmayana kadar bu sorunla çok karşılaşacaksın ;)
Karışıma çıkan iki erkekte çok ciddiydi. Amaçlarının farklı olduğunu algılayabilirim. Ama benim bilgili olmam gerçekten rahatsız ediyor bunu gördüm. Farklı geliyorum şuanki sevgilim çok zeki bir insan o beni çoğu zaman anlıyabiliyor ama bazen oda şikayetçi. Bilmediğin birşey var mı bu hayatta diyor. Hatta bilmiyormuş gibi yaptığımı bile bazen anlayabliyor. Herşeyi biliyorsun, fakat bilmiyor gibi davranıyorsun. Çok zekisin çok ama bunu kötüye kullanıyorsun bazen diyor. Halbuki kötüye kullansam insanlara çok zarar veririm. Ama yapmıyorum
bilmek kötü bişey değildir o zaman bildiğini saklamak konusunda kendini eğiteceksin bu da bir zeka üstünlüğüdür ;) erkek kendini yapı olarak üstün gördüğü için sürekli ve sürekli bilen bir insanın yanında rahatsız hisseder bu ikinizin de suçu değil ben seni tanımadığım için buna idda dicem yanlış anlama madem zekisin o zaman bildiğini gizlemek konusunda ustalaştır kendini ;) karşı taraf bişey söylediği zaman "hıhı" değil de soru sorarak "peki... şöyle mi veya bu... böyle mi? gibisinden...
Bunu çok yapıyorum. Karşımdaki insanda çok zeki olduğu için nadirende olsa bunu biliyorsun bilmiyormuş gibi yapıyorsun değilmi diye sorular yönetiyor. Ama çoğu zaman bunu başarabiliyorum.
peki herşeyi bildiğini idda ediyosun doğruyu bildiğini farzediyorum o zaman sana özelden bir soru sormak istiyorum argo küfür vs. bişey değil sadece fikrini almak istiyorum bakalım bu konu hakkında da doğru bildiğini doğrularsan burdan ona göre devam edicez mesaj at.
Üstün zekalı olduğumu idda etmedim. Zaten böyle bir zekaya sahip olsaydım bunu kullanmakta zorluk çekecek, eğitim almak zorunda kalacaktım. Otistik olmamam kaçınılmazdı. İnsanların üstün zekalı olduğumu ispat etmemi istemeleri şaşırtıcı.. Sorumun dışında yorumlar aldım. Neden bir tepki olarak varsınız. Sorunu burdan sorabilirsin. Kimseye mesaj atmayacağım
sorumu sormayacağım çünkü bu sefer top bana döncek :) çok zeki olduğunu söylüyosun ben yanlış mı anlıyorum? birkaç konu hakkında bilgiliyim deyip alçakgönüllülük yapmak istemişsin ama bunlar hangi konular ki sürekli karşına çıkıyor ve bu kadar sorun çıkarrıyor sana ben bunu merak ediyorum.
Zeka insanları korkutur. Kadın erkek önemli değil. Hele ki zekanın farkındaysan. oy oy oyyy
eski sevgilim 5 dil bilen bir insaat mühendisiydi ve bölüm birincisiydi. özel ders falan veriyordu. zeki kadın candır. ama işte eski sevgili naparsın.
Zeki kızlardan kaçmak mı? Hiç öyle bir düşüncem yok aksine zeki kızlarla arkadaş olmak veya sevgili olmak istiyorum.
Arkadaş olmayı kesinlikle istersin..
Sevgili olmak da isterim :))
Zeki insan sorun yaşar mı hiç? (: bence sen zeki olduğunu sanıyorsun ve isteklerin doğrultusunda ilerliyorsun. Ve sonra ortaya sorun çıkıyor, sende kendini zeki sanıyorsun. Hepsi bu...
hahahahaha zeki kız hiç güleceğim yoktu... insanlar kendilerini bir halt olarak görüyorlar ve bununla övünmeya kaklıyorlar vesaire vesaire. zeki olan gösterir söylemez...
Bence psikiyatriste bir gorun olumsuz algilama ciddiyim.
cok karsına dogru kısı gercekten seven veya cıddı kısı cıkmadıgı surece boyle devam eder
zeki ınsanları cok severım merak etme ben zekı ınsandan olsemde kacmam