"Günde 3 kişinin yemeğini yediğim halde kilo alamıyorum" dedikçe üstüme geliyorlar. 1.74 boy 54 kiloyum. Zayıfım diye herkes kaçıyor 😂 Kasaptan et mi seçiyoruz? Bütün kadınlar özeldir 😊 Zayıf diye konuşmayı kesen oluyor. Resmen kilodan kaçıyorlar. Bu yüzden kimse sevmedi beni 😒
E iyi de anormal bir zayıflık yok ki sende. Bence gayet güzel bir şey. Bende yiyip çok kilo alamam mesela. Ve bu çok harika bir özellik aksine gayette hoş bir durum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abartma yapmışsın sanırım biraz. Kaçıyorlar konuşma kesiyorlar falan diye. Kadin dediğin incecik dal gibi olacak. Neymiş efendim balık etli olacakmış da ele avuca gelecekmiş de. Başlarım öyle ele avuca. Kadin incecik çıtır çıtır olacak yılan gibi kıvrık olacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kim kaçıyor Tam tersine mumla arıyorum vücudu ve giyimi şunun gibi olan kadını Eritiyor beni böylesi vücudu ve giyimi olan kadın
Özellikle evlilik için düşündüğümüz zaman sadece dış görüntüye odaklanmak çok çok yanlış. Altının şekli ne olursa olsun altın, altındır. Kadında bir altındır. Altının da nasıl ki 24 ayar, 22 ayar, 18 ayar gibi ayarlar var ise. Kadınlar da davranışlarıyla, karakterleriyle, yaşama şekilleriyle kalitelerini belirliyorlar...
Sen hep aptallara denk gelmişsin. Kadın dediğin doğal ve temiz olmalı. Mesela kas yapmak isteyen kadını beğenmemek normal, erkeğe benziyorlar çünkü. Ama zayıflıkta aşırı olmamalı, fit olduğu sürece seni beğenmeyen aptal oluyor. Ki zayıf bir insanı fit yapmak çokta zor değil, tabi içlerinde sevgi yokmuş, aptal olmayanlarda olabilir, her neyse umarım üzüleceğin birini kaybetmemişsindir, üzülecek biri kaybedilmez çünkü
Kilo için uzaklaşanlara lütfen üzülme. Bırak iyi ki bu zihniyetteki kişiler senden uzaklaşıyor ki seni sürekli fiziki yapına göre yargılarda bulunmsın. Umarım gönlünce birine denk gelirsin. 🎈
Tabiri caizse etli butlu kadınlardan hoşlanıyorum. Boyuna göre zayıf sayılsan da, zayıflık da, kilolu olmak da sevgili bulmaya, sevgili olmaya engel değil. Zamanla olur, akışına bırak.