Neden zeki kızlardan kaçıyorsunuz?

Çok zekiyim ve ilişkilerimde hep bu yüzden sorun yaşadım zeki olduğum için birçok konuyla ilgileniyorum ve bu yüzden bilgiliyim. Bilmişlik taslamıyorum ve hatta bildiğim birşeyi bile bilmiyormuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, burada sorumu anlayan birkaç arkadaşla sorumla alakalı konuştum fikir alışverişinde bulundum yardımcı oldular onlara teşekkür ederim. Geri kalan ve sadece hayata bir tepki olarak doğan, eleştirmek için yazan, hakarete meyili konuşan (sebebini bilmiyorum) çoğunluk olan arkadaşlar size cevap vermek için kılımı bile kıpırdatmadım affola, sadece sorumun cevapları peşindeydim işime yaramadınız ve vaktimi size cevap vermek için harcamak istemedim artık kendinizi yormayın.
Saygılar
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir aptalım.
Şimdi bu güncellemeyle biraz eğlenin, dalga geçin, gülün, birbirinizle tartışın, bir aptal olduğumu konuşun, dilediğinizi yapın beni aşşağıladığınızı düşündükçe aldığınız zevkle rahatlayın. Ben, benimle aynı kitlede olanlarla ayrı bir yerdeyim..

Bu yazıyı kendi olduğunuz kısımda eğlenmeniz için yazdım. Ve diğer kitledeki arkadaşlarla konuşurken bizi rahat bırakmanız için. Bu sizi oyalama taktiğim. İyi eğlenceler
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz daha gıcık olmanızı istiyorum sınırları zorlayın gençler...
Neden zeki kızlardan kaçıyorsunuz?