ben cool olacağım diye ilk buluşmada evlilik düşünmüyorum demiştim. (böyle bir konu geçmemişti bile) 😂

ben cool olacağım diye ilk buluşmada evlilik düşünmüyorum demiştim. (böyle bir konu geçmemişti bile) 😂

Antalya'da yaşıyorken Twoo diye bir siteden bir kızla tanıstım. 19 yaşındayım o zaman. Kız Bursa'da oturuyor. Turuncu saçlı, buz mavisi gözleri var falan dibim düştü. İrlanda prensesi gibi. Ben Bursa'ya gittim kız için 😂 Kız bir geldi gözleri siyah. Saçları yağlı falan. MK üstünde gri bir tişört bir gözü şaşı. Göz kalemi dağılmış falan. Yataktan kalkıp gelmiş öyle. İnsan bari lenslerini takar 😂
Akrabam vardi benimle cok bulusmak istiyormus, en sonunda kabul ettim. Gittik bir cafe de oturduk, bende suraya gecelim mi dedim cunku cam kenari idi ve o sigara ictigi icin rahat eder diye dusundum.
Saatler sonra dedi ki ya su masaya gecelim mi ben sigara iceyim rahatsiz olmazsan. Sastim kaldim cam kenarindayiz icilmiyor mu dedim yok dedi. Arkasinda yani karsimda boyum kadar sigara icilmez yaziyordu gormemisim o ayri konu. Neyse cocuk sayemde en az 4 dal sigara biriktirdi hdjdjdjs
Cevap
10Cevap
Benim hiç ilk buluşmam olmadı
Beni beyaz eşyalarin önüne götürüp hangisini evimize alalım demişti ilk 15. dakika da ben içimden noluyor diyip duruyordum.
Sonra ne oldu?
3 buluşma daha direnmiş olman 💃🏻👏
Beyaz eşya ile bırakmadı daha da mı ileri gitti 😱
bacım allah kurtarmış :D
Adamın aklına kim bilir neler getirmişsindir.
Gül hediye etmiştim. Daha ilk defa buluşmuşuz..
fark ettim de hiç cins ucube kızlarla takılmamışım😁
Hep filtreli görünce tabi, kız dibime gelmiş tanıyamadım.
Zor zamanlardı 🧛♂️
kendini 180 olarak tanitan cocuk benden bile kisa cikmisti. ki ben 160 im kendisi 155 falandi
Kızın eski erkek arkadaşıyla karşılaşmamız. Nasıl oldu sormayın
İlk date de sinemada telefonumu koltukta unutmuştum 🤡 çocukla onu aramıştık KNDPDDMPSMSPSLSPAĞA
Kaçmak için arkadaşıma beni araması için mesaj atmıştım
Topuklu ayakkabınınn kırılıp çocuğun üstüne düşmüştüm çok utanç verici
Biri bana ter kokuyo muyum diye sormuştu jdjdghg
ayy inanmıyorum xjkajdas çok fena
Valla dkdkdkd
Beni öpmeye kalkmıştı 😡
Benden 15 yaş büyük çıkması sayılıyor mu
Merhaba merhaba tanıştığıma memnun oldum bende ve toka istemişti onu verdum
Yerebatan sarnıcında buluşmak
Sana sürprizim var diyerek kocasını getirmişti
Anlatamıyorum bile bu rezilliği
Alevi olduğumu öğrenince ben ülkücüyüm demişti ve ben tamam demiştim ahahshshsb