#Sevgilinize deli gibi âşıksınız ama misal siz esmer beğenirken o sarışın, siz sarışın, kumral veya başka renkleri beğenirken o pek de ilginizi çekmeyen renklerde. Vazgeçer miydiniz?
Ben aşık olduğum kadını fiziği için ya da güzelliği için sevmiyorum zaten. kalbi için ve sevgisi için seviyorum. karakter burada benim için daha önemlidir, zaten aşık olduğum kadını beğenirim yani dünyanın en güzel kızıdır benim için. zaten burada duygular önemli olduğu için de dış görünüşü işte esmer olsun, sarışın olsun diye seçmek ayırmak bana çok duygusuzluk geliyor ve samimi gelmez. bir kadın eğer hayalin de ki gibi görünmediğim için beni sevmeyecekse o zaman git öyle olanı bul derim... 🍀
O zaman bu sorudan şöyle bir cevap çıkıyor o zaman Türkiye'de hiçbir insanın evlenmemesi ya da birbirini sevmemesi gerekir çünkü ne hiçbir kadın Adriana Lima kadar güzel ya da süper model ya da bir Kıvanç Tatlıtuğ kadar ya da bir espit kadar yakışıklı dolayısıyla böyle şeylere gerek yok evet bazı sevgi ve sevdiğim kadın yönleri vardır mesela minyon kadın severim bakımlı kadın severim, ancak bir manken gibi ya da süper model gibi bir mal insan ne beni ister ne ben onu isterim gerçekçi olalım önce bir kendi tipine bak der
Fizik olarak şu tipleri beğeniyorum gibi bir genelleme yapamam aşık olduğum adam çirkin de olabilir yakışıklı da.. önemli olan onun bana hissettirdikleri