Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Görsellik ilk anda dikkat çeken bir detay olsa da, kalbin bağlandığı yer daima gözle görülmeyen taraf oluyor. Bir insanın duruşu, konuşma şekli, bakışlarındaki iyilik, yanında huzur verişi zamanla dış görünüşün önüne geçiyor. Çünkü bazı insanlar vardır, kalbine dokundukça sana güzel görünmeye başlar. Güzellik algısı sabit değil, ruhun sevdikçe şekil değiştiriyor. Bu yüzden sadece dış görünüşe takılmak, gerçek sevgiyi kaçırmak olur. Görsel olarak beğenmediğim biri, ruhuma iyi geliyorsa kalbim zaten o güzelliği zamanla çizer.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBurada "öbemli olan iç güzelliği" klişesine girmeyeceğim. Ancak karakter her türlü önemli. Çok yakışıklı biri karaktersizse ona bağlanmanın bir mantığı yok. Ancak ortalamanın çok altında gördüğümüz birinin de karakterini göz ardı edip sırf acımayla hareket etmenin bir mantığı yok. Görünüş sadece sizin ön yargılar üretmenizde yardımcı olur doğanın bir kanunu olarak. Ancak insanlar sadece üremek için bağlanmazlar. Yani uzun vadeli ilişki isteyen birinin sadece tipe göre seçim yapması mantıklı olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
"öbemli" yazmışım qhshhdvw
Görsellik benim için aşırı önemli değil. Ben daha çok karaktere, davranışına, olgunluğuna, ilgisine, saygısına, bir olay olunca bir şey yaşayınca mantıkla duygusallık arasındaki dengeyi korumasına bakıyorum yani bazen bir olay olunca insanlar duygusal tarafıyla hareket ediyor ve bazen hatalar yapabiliyor sonra bakınca mantıkla düşünmesini gerektiği ortaya çıkıyor o yüzden hem mantıkla hemde duygusal hareket edebilen bunu dengede tutan benim için iyi olacaktır.
13 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılGörselliğe de bakarım tabii ki ama benim için karakter önde gelir
02 Yorumla- 1 yıl
Güzel 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu konu çok kişisel bir tercih ama benim fikirlerim şöyle: Görsellik ilk bakışta dikkat çekebilir, dozunda önemli bir etkendir. Amaaaa! Bir süre sonra o harika gülüş, kocaman yürek ve inanılmaz güzel bir karakter her şeyin önüne geçiyor! 🥰 Öyle biriyle sevgili olmak, ilişkiyi bir masala çeviriyor. Karakter her zaman bir numaradır canım! 💫🫶
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Biraz bile olsun güzel olsa olur ama dıs görünüş te fazla önemli değil gelip geçici yüzü Kötü bile olsa karakter iyiyse zaten olurum zaten ben bi ömür karakterle geçireceğim ömrümü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 1 yılNe yalan söyleyeyim ben olmam. Dış güzelliğe önem veren biriyim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum çünkü önce dışı görüyoruz sonra içi kabul etsekte etmesekte bu böyle..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılİlk intiba önemli olmam demeyelimde düşünürüm diyelim gadası
10 Yorumla Anlık yaşıyor, anlık karar veriyor ve bir anda kafamıza eseni yapar olduk. Bu yüzden, kadın erkek bir baltaya sap olamıyor, yap boz yapa yapa toplumsal kalitemizi bu şekilde iyice aşağıya çekiyoruz. Aslında en düzgün ilişkiler uzun süreli yaşamsal alanları paylaşarak birbirini tanımakla daha sağlıklı ürerilebiliyor. İş yeri, okul, sosyal kurumlarda gelişen aşklar buna en güzel örnek.
20 Yorumla
1 yılBu biraz zor ya. O iş olsa bile ileride sorun olur diye düşünüyorum. Kişiliği çok önemli. Ancak ikili ilişkide temel olan başlangıç tensel çekimle olur. Benim ten uyumunu fiziken beğenmediğim biriyle yaşamam imkansızdır. Ancak iyi yol arkadaş oluruz onunla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Olabilirim çünkü bir noktadan sonra dış görünüş değil, hissettirdikleri ağır basar. Bazen biri sana öyle iyi gelir ki, gözün başka bir güzellik aramaz. Ama dürüst olmak gerekirse fiziksel çekim de yoksa ilişkiyi yürütmek zorlaşabiliyor. Yani denge önemli: Kalp ısınıyorsa, göz alışır; ama gönül yoksa dış güzellik de yetmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl190 Esmer yakışıklısı kaslı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli , kılsız tüysüz. sakallı olsun. sesi karizmatik aktörler gibi çıksın.😃😄 bütünlük dıştan başlar içe doğru karahteri de düzgün kalıbına uygun olgun yapıda ne istediğini bilen delikanlı.
11 Yorumla- 1 yıl
@fıstıklı_kurabiye 1.85 uymaz mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEskidendi o karakter. Şimdiki kadınlar nekadar iyi olursa olsun, evlilikten sonra sadece kendi anaları babaları ve ailesi var olıyor ve kocasınada hep dayatma yapıyor. Oyüzden karakter kişilik vs boş hepsi onların, bu devirde yok bitti.. fizij önemlii. Bari ona bakıp tadını alalım
16 Yorumla- 1 yıl
Nasiii
- 1 yıl
Hangisiii nasiiii
- 1 yıl
Güzel yorumdu hoşuma gitti de ondan
- 1 yıl
Peki kadınlar konusundaki yorumummy daha hoşuna gitti, yani eninde sonunda bize boyun eğiceksinizmi diyorsun, yoksa fizik konusumu?
- 1 yıl
Ya hepsi aslında yaa kadın kadın olmalı erkek de erkle öyle ısla sorun kalmaz asla kadın dedin tam bir hatun olmalı yaaa
- 1 yıl
Şu bir gerçek doğanın kanunu kadından yana, bunu kimse değiştiremez. Kadın kadın olursa, erkek errrkekte olsa, kadının bir kombinine, makyajı ve ses tonuna düşer. Oda bnu en savunmasız anda yakalar. Oyüzden evet her nrkadar maço da olsak, jilet gbi olsaktaa, ticaretle uğraşıp centilmenlikte hazinemiz olsa, kadınına düşüyorsub ve o sözünü geçirtiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılGörselde önemli çünkü dışını beğenmediğin bir kişinin içini merak etmezsin bu bir gerçek 👍 önce göze hitap etmeli sonrasında kişiliğine bakarım
22 Yorumla- 1 yıl
🙏❤️
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öncelikle karakteri bakarım, tip güzelliği önemli değil ama dış görünüşü kendine bakımlı olmasını bilsin yeterli.
12 Yorumla
1 yılSadece görsellik yetmez. Çok yakışıklı olup, canımsın olan çok kişi tanıdım. Tipine güvenip kendini geliştirmeyen.
12 Yorumla- 1 yıl
Yanlış okumuşum pardon.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılGorsel olarak beğenmeden iletişim için bir sebep bulmadan zekasına karakterine nasil şahitlik edeceksin :))))
111 Yorumla- 1 yıl
Eeee is yerindeki veya zeki karakterli arkadaşlarımın hepsine aşık olursam :) veya iste iliski yaşarsam:) hep beraber cenaze namazimi kılarlar:)
Isin doğrusu gorur beğenir ilgini çeker sonra karakterine zekasına eslik edersin :) - 1 yıl
Iste genede begenme isin özü :)
Yani şimdi biz cok yakin arkadasiz aaa sinem naber dedim :)
Sende bu da sevgilim dedin
Ve çaktırmadan tipine bakma zeki karakterli ve cok ilgili demezsin :)
Insan tabiiiki bir cok erkenden sebep cikartabilir ama bunlarda farkedilir ozelliklerdir :)
Yani bende valla cocuk super sinem cok keyifli adam derim :)
Iste o dogru secim zaten :)
Illa gotunu göğsünü beğenmek degil ama begendigin baskinliklarda farkedilirdir o zaman evet makul :) - 1 yıl
:)))))) evet evet
Şu socar şantiyesi projelerini verirmisin :) aaaa istedim ve getirdi ne fedakar :) ayni projede parmak izlerimiz var yasanmislik bu :)
Hemen evlilik teklifi ederdim :) - 1 yıl
Bu arkadaş ama :) Yani bir arkadaşından ne beklersin :)
Ya asla karakter ve zekayı kucumsemem cok onemli hatta asla dinleyemeyecegim anlattığımı anlayamayan bir kadınla birlikde olmam isterse monica olsun :) gerci monica belluci zaten karakterli ve guzeldir tek sanssizligi benle tanisma firsati olmadi :) - 1 yıl
Aslında beklentiler :)
Insan ne istediğini aradigini biliyorsa başarır:) ve mutlu olur :)
Hergun ilgi gösterebilirim yardim ederim yakin davranırım:) bunlar zor meziyet degil :) ama bazi insanlar arkadas kalmalı:) ben her daim realistim:) sen de hep once kendini onemse :)
Hadi iyi geceler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılLisedeki ilk sevgilimi gorseydiniz ahh ah olsun kalbi güzeldi ama çok güzel seviyordu, düşünüyordu, bana kurabiye yapıyordu 😄😄
İlişkiyi devam ettiremiyorum ama bir yerden sonra beni düşündürüyor bu durum 🙂23 Yorumla- 1 yıl
Galbi sakat olmasın :)
- 1 yıl
Aynen öyle 🙂
- 1 yıl
Ahaha gıcıksın sen yaa çok :)
1 yılOlurum.. Görselliğin önemli yok benim için.. Kalbi önemli, zekası önemli..
12 Yorumla- 1 yıl
💕
1 yılGörsele hiç bakmam diyemem ama kimsenin beğenmediği kişileri beğenebiliyorum
19 Yorumla- 1 yıl
Bebeğim sen uyumuyon mu
- 1 yıl
😵🥸
- 1 yıl
Sese uyandım 😫
- 1 yıl
Ben de KS ye daldım djsj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKnk simdi " önemli olan karakteri " diyen elemanlar gelir
Ama ben dürüst olucam görsel benim için önemli ama eğer seversem umursamam 🥰
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hiçkimse beğenmediği biriyle sevgili olmak istemez. Burada önemli olan asıl detay "beğenme kriteriniz".
Yani mesela ben toplumun çirkin gördüğü birini beğenebilirim.
Veya toplumun güzel gördüğü biri bana itici gelebilir.00 YorumlaAsla... Ama maalesef kadının aşık olduğunu hisseden çoğu sevmeyen erkek, bu avantajı değerlendirip kadını kullanır!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBirbirimizi kandiririz , kimse dış görünüşünü beğenmediği biriyle konuşmaz
Önce dışına sonra içine aşık oluruz10 Yorumla
1 yılİnsan sadece tipinden dolayı biriyle sevgili olamaz tanıyıp duygusal bir şey hissetmeden bu mümkün değil bende
10 Yorumla
1 yılBen bütün samimiyetimle söylüyorum karaktere bakarım ama ilk bakışta aldığım enerjide gerçekten çok mühim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik algısı kişiden kişiye değişiyor olsada genel olarak kadına teklifi yapanın erkek olduğunu düşünürsek bunun pek mümkün olması zor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılDışını beğenmediğinin içini merak etmezsin, insanız hepimizin göreceli güzel algısı var
20 Yorumla
1 yılGörsel olarak yakısikli olması elbette sart çirkin olsam eminim oda bsna bakmazdi🤣🤣
20 Yorumla
1 yılGözlerini begeniyorsamolurum göz çok önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılaz cok görünüs karakteri ortaya cikariyor ya tabi bu cok guzel kadın cok karakterlidir demek degil
10 Yorumla
1 yılolurum.. sevdiğim gözüme iyi görünür , iyi göründüğü için sevmem
10 Yorumla
1 yılGörsellik olarak beğenmediysem ne sevgili olurum ne evlenirim.
10 Yorumla
s 1 yılDış görünüşe hiç bir zaman takılmadım ya. Aklı kendine yar olsun yeter :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Benim için karakter daha önemlidir ama görsel olarak da gözüme hitap etmesi lazım
10 YorumlaBüyük kınuşmayayım ama hayır benim için görsellik ve karakter bir bütün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÖnce sevgili olmak yerine tanımayı tercih ederim sonra sevgili faslı başlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmam. Biriyle sevgili olabilmem için belli başlı kriterleri olması gerekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOlurum içi güzel olması hayatın anlamını tadını bilmesi yeterli
10 Yorumla Önce konuşma tonu düşünce yapısı. Aşırı tipsiz birini tanımaya çalışırım ama olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılkadınların işi o nerede kazma kütük var onu bulurlar hırsız arsız tecavüzcü ayırmazlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılIkisinede bakarim beğenmediğim birini tanımakta istemem doğruya doğru şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla çok şans verdim ama olmuyor belki olur diye konuşuyoruz ama iş öpüşme noktasına gelecwği zaman ben kaçanziii
10 YorumlaGörsel bence çok önemlidir ama o kişinin davranışları güzelse bi sure sonra davranışları görüntüsünü de güzelleştirmeye başlıyor gözünüzde ve çirkin yanları batmamaya basliyor
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılOldum maalesef aşk gözümü kör etmişti
25 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim balım güzel bakan güzel görür ❤
- 1 yıl
Niye sen çok mu güzelsin
- 1 yıl
Hayır güzel değilim
1 yılKarakter önemli sonra dış
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
1 yılKimse olmaz olurum diyene inanmam. Heleki kızlara asla inanmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılYorumsuzum benim manitim yakisiklii jsjdjr
12 Yorumla- 1 yıl
Ivitt🥳😌
1 yılEski sevgililerim çok da yakışıklı sayılmazdı ama bana ilgisi ve üzerime titremesi bana dünya yakışıklısından daha çekici gelmesini sağlıyordu
10 Yorumla
1 yılBen dürüst olacağım. Olmam hayır 🙂
11 Yorumla
1 yılilk izlenım dış görünüşle başlar kalple devam eder. dış görüşü itici gelen birine kalp kapalı oluyor zaten
10 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir intibah
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBiri olsa biri olmaz ne desem boş
111 Yorumla- 1 yıl
Amin canım asıl sana gelsin herşeyin en güzelini hâk eden sensin 🙏🤗😘
- 1 yıl
İnşallah canım gögsü merhamet li olan gelsin yoksa ben böyle iyiyim 😌🙏
- 1 yıl
Sende cansın 😘😘
- 1 yıl
Bilemiyorsun ki yavrum kapalı kutu ömür nasıl bitecek kocan iyi olsa kaynana elti görümce manyak olur illa birinden çekilir sınav dünyası sipariş üzerine gelse dicemde onda bile hata oluyor
- 1 yıl
Kadere artık korkma sakın onla sınar seni hayat
- 1 yıl
Amin 🙏😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGörsellik ilk hoşlanma dır sonra hareketlerini seversin sonra kendisini görselde beğenmediğini hayatına almazsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılYalan yok eşimle ilk buluşmada çok da beğenmemiştim ama karakteri sağolsun şu an en yakışıklı erkek benim için
00 Yorumla
1 yılEtkileşim olmazsa olmuyor. Beğenmek beğenilmek önemli.. 🥰
11 Yorumla- 1 yıl
Beğenilmek sana ne hissettirirdi peki
1 yılOldum olmasına da, olmasaydım.
Görsel şahane ama affedersin canı cehenneme10 YorumlaGörsellik mi karakter mi ağır basıyor onun kararını vermek gerekiyor
10 YorumlaGörsellik de önemlidir karakter kadar. "Olmam."
10 Yorumla
1 yılDenedim de olmuyo belli bi noktadan sonra ilerlemiyo ikişki yaw
10 Yorumlakonuşabileceğim ve anlayışlı biriyse olur X_X
10 YorumlaBenimle hep arkadaş olmak istediler sevgili değil 🥹
10 Yorumla
1 yılHayır. Kimse beğenmediği ile birlikte olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKadıköy boğasıyla mi sevgili olalım ne istiyorsun
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı