Selamss
İyi gelen insanlar hep mi uzakta olurlar¿

…yaptırıyor tabii fakat unutmayınız ki; bana hiç bir şey olmaz 😃
Selamss
İyi gelen insanlar hep mi uzakta olurlar¿

…yaptırıyor tabii fakat unutmayınız ki; bana hiç bir şey olmaz 😃
Karşı taraftaki kişiyi sadece kendi anlatımı ile tanımak. Bu da manipülasyona açık bir davranış. Kişi kendisini hiç olmadığı birisi gibi tanitabilir. Kendine bir hayat senaryosu yazıp sana onu oynayabilir. Teyit edecek bilgi, kişi yoktur. Bu yüzden karşı tarafı iyi analiz etmek, doğru söyleyip söylemediğini anlamak için satır aralarındali detaylara bakmak gerekir. Namus timsali kesilenler güzel kardeşim bile çıkabilir 😂
Eğlence , takılma amaçlı ise sorun değil, güler geçersin. Ama iş ciddi boyutlara geçecek ise sonra üzülmemek için baştan işi sıkı tutmak gerekir 😂
Manipülatööörrr hdjd
İkincisini ahahahha
Kahkaha atarken yazamadım ikincisi*
Küfür etme alırım skkd
Admin ol sen, seni modluk kesmez djdj
Kötü tarafı çok fazla yani iyi yönlerini saymak daha kısa sürer.
İnsanlarla iletişim kurduğunuzda yanınızdayken ki hal ve hareketlerinden gerçek duygularını, hissiyatlarını anlayabiliyorsun, zaman geçirebileceğin çok daha fazla aktivite türü ve bununla beraber konuşabileceğin çok daha fazla konu oluyor ama uzaktayken bunlar mümkün değil ve karşındaki kişiyi gerçek anlamda da pek tanıyamıyorsun, sonunda olan boşa giden zamanına oluyor.
Hiçbir zaman reele evrilmeyecek olan ilişkiler sadece yıpratır ve boşa zaman kaybıdır.
Sosyal medyada flört ciddi olmaz pek. çünkü insan gerçek hayatta bile zor tanıyorken sosyal medyada birbirini hiç tanıyamaz bu yüzden de anlaşamazlar tartışırlar. veya uzak ilişki olduğu için de mesafe sorun olur.. ama bazen de güzel olabilir tamamen şans işi yani gerçek hayat sosyal medya olarak ayırmak doğru olsa da aşkın nerede ne zaman bulacağı belli olmaz.. ama ben sosyal medyadan ilişki istemezdim.
Update lazım :D
Kesinlikle güncelleme gelmeli :D
Kim bilir kaç kişiyle flört ediyor olması.. Her çiçekten bal almaya çalışıyorlar sonra da yakalanıyorlar.. 😅 Karekter sahini olmayınca insanlar böyle şeyler çok yaşanıyor..
Aaa onlar sütten çıkmış ak kaşık değil miydi ya? 😢
Aynen onlara göre öyle.. 😅 Sütten çıkmış ak kaşık görmesek inanıcaz işte.. 😅
Hııı flörtleşmeyeni yaftalıyorlar flört ediyor herkesle diye :D o kaşığı var ya..
Aynen bir de öyle bir şey var.. 😄 Benden uzak kime yakın oluyorlarsa olsunlar.. 😅
Yakın olsunlar banaaa :D emdikleri sütü burunlarından getirem, kudurmalarını izleyeyim. Ben uzak sinsileri sevmem yılan dediğin yanında olacak djdjs
Tamam söylerim sana yaklaşsınlar.. 😅 Benim dertsiz başıma dert almaya hiç niyetim yok.. 😄
Hıı seninkileri de gönder, severim yılan terbiye etmeyi 💁♀️
Bende yok da olursa gönderirim.. 😄
Cok doğru
Cevap
59Cevap
Yanımda olmadıktan sonra dokunamazsın sarılamazsın sevişemezsin heran aldatılma ihtimali yüksektir cadaloz 🤪
Oha niye cadaloz ya :D yosma seni djdjs illaki dokunacağım, sevişeceğin, sarılabileceğin zaman gelecek aloooo
Oooşşşt alırım ayağımın altına shsjs
Aaa ne kadar ayıp :D değilsin be ağlama
Bas git kırmayayım kafanı senin 😃
Hele bi dokun cehenneme postalarım seni 😃
Zebanilik yaparım sana djdj
Cennetten mi 😅 niye 7 kat?
Ama orası senin mekan sjsjs
Maalesef sana zebaniler kalacak dhsh
Ben seni engellerim 😒
Engel
😃
Yine mi sen
Selam Even djdj 😃
Uyan da gel 🙄
bb sana da 😃
Son söz djdj
Yüzyüze görüşüp konuşmak kadar anlayıp tanımayabiliyorsun. Güven kaygısı da beraberinde oluşuyor.
Buluşup sevişememek jsjsj
Bence çok fazla kötü tarafı yok hatta reelden daha iyi tanıma zamann geçirme fırsatı bulursun özlem denen duyguyu daha yoğun yaşarken hayal dünyanızın zenginliklerine eşlik edersiniz.
" Mesafeler aşka engelse geçersin serden
Adını anıyor ve aklındaysa herdem
Uzaktayken de sevebilmek değil mi erdem
Göz gözle gelip, tene dokunmaksa eylem
Ben böyle aşkı yük edip de söyle neylem...
Demiş adamın biri :))
Eic senin 💁♀️
Yorum bittiğinde kesinlikle bundan emindim :)
:)
Bunun sıkıntısını bir kez yaşamıştım ama benim için flört etmekten çok çok fazlaydı hissettiklerim.
Temas etme istediği insanı dehşet derecede zorluyor.
Aslında yan yana olsak hiç sorun olmayacak şeyler sorun oluyordu.
Her ne kadar teknolojinin nimetleri sonuna kadar kullanılsada reelin yerini asla tutmuyor iletişim kısmında eksiklik oluyor.
Bir daha asla ve asla böyle bir ilişki yaşamam canım çok yanmıştı.
Asla asla dememelisin 😅 istemediğin ot burnunun dibinde biter, büyük lokma ye büyük konuşma sksk diye bir sürü sözle geldim
Haklısın kuzum ama bu konuda çok keskin kurallar koydum kendime.
Bunu kendime hatırlatmak için "asla" kısmını unutmak istemiyorum 😀
Sen o kuralları asla çiğnemezsin :)
Çiğnemeyeceğim çiçeğim 😘
Bana göre iyi tarafı çok az. Ne kadar uyanık olursa ol. Kazık yeme ihtimalin fazlasıyla yüksek. İnsan ilişkilerini azaltır, karşına bol bol dolandırıcı çıkartır. Bunun birlikte sürekli hayal kırıklığı yaşayabilirsin.
Sanırım temas ihtiyaç duyduğunda sarilamazsin karşılıklı bir kahve bile icemezsin daha yapılamayan çok şey var en önemlisi de sana bakan gözlerin rengini kalbinin atışını hissedemezsin uzaklarda atan bir kalp kalpli kolye takmaya benzemez içinde birlikte olan fotoğraf bile olsa
Yani sizinle konuşurken başkası ilede konuşuyor olabilir ve gerçek manada güvenmezsiniz belki takıntılı biri ve siz fark etmeden sizi netten bulup adresinizi bulacak kadar manyak olabilir. Bu becerilere sahip olabilir. Dolayısıyla internet, sokaktaki adam kadar tehlikeli bana göre
Sana iyi gelen insanlar yakınında olması lazım. Değilse senin buraya gelmen gerek.
Uzakta olması, net ve âçık olmaması, bir çok yalan üretmesi, burada sergilediği halinin gerçekte çok farklı olması.
Yüz yuze daha çok gelmek lazım. En sağlıklısı sosyal medyadan bulunduğun yerde birini bulmak.
Sosyal medya üzerinden aşk olamaz! Hoşlandığın insanın gözlerinin içine bakmak mı yoksa ondan yirmi saat mesaj beklemek mi? Sana kendini istediği gibi tanıtır, anlayamazsın. Telefonun içindedir o, telefonun olmadığında o da yoktur.
Aşk demiyor soru flörtleşmek diyor. Tabii ki gözlerinin içine bakabilmek paha biçilemez. Sizi gören de hiç flörtleşmiyorsunuz sosyal medya üzerinden sanır. Telefonun içinden aklını işgal etme boyutuna kadar gidebilir. Gel gör ki, devir teknoloji devri ve olaya bak tüm insanlar bu şekilde
Zamanında flört ettim evet bu yüzden tecrübeliyim ve bunun doğru olmadığını düşündüğümü dile getiriyorum. Aşk ve flört aynı manaya çıkıyor.
Hayır aşk ve flört aynı manada değiller.
Flört edenler aşık olmaz mı zamanla?
Olmayabilirsin. Flört etme süreci tamamen tanışma sürecidir.. uyuşmayan bir şey olursa aşk olmaz.
Bence o kişiyle gerçek aşka dönüşmemesi sadece sosyal medya da kalması ve öylece son bulması yani internetten sevgili yapılmaz
Allahim yaratıyorsun bari uzağa atma diyorum
Amin 🤲🏻😮💨
Sanaldan beklenti olmaz kıskançlık, haberi olmadan başkalarıyla konuşulması (arkadaşçada olsa) insanın hoşuna gitmeyebiliyor. Birde uzak mesafe olayı varsa hiç yürümez..
Aynen
Mutluyken her şey güzel ama biterken, ayrılırken gözlerinin içine bakıp söyleyecek yüzlerce kelimen varken engellendiğin bir telefona boş boş bakmak ve hiç bişey söyleyememek. Bence en zoru bu
:) zor..
İhtiyacın olduğunda yanında olmaması temas olmadan bir ilişki yürütmek çok zor
Telefon üzerinden bir yere kadar devam edersin. Görüşememek en büyük sıkıntı zaten. Beraberinde yeni sıkıntıları getiriyor.
Sanırsın ki yan yana olanlar hep mutlu, hep görüşüyor 🙄
Sen dur, karıştırıyorum 😮💨 çok heyecanlı. djjs bazen uzak olmakta iyidir, özlersin özledikçe bağlanırsın bağlandıkça seversin sevdikçe daha çok istersin :D
Görüşün Allah Allah 😃 saçmalığa bak herhangi bir engel yoksa bam bam bam. Senin niye kafan karışık ya, kurcalamam lazım
Yanyana gelince yaşayacağınız çekimi kestiremiyor olmak.
Evet bu heyecan verici diğer yandan kötü 😅
Yaşadığın şehirde kafa dengi kimseyi bulamazken, iyi anlaştığın senden uzaktadır.
İlaveten, arada buluşup bir kahve bile içip konuşamamak.
Niye öyle be üfff
Kaç kişi ile daha flörtlesip hangi evrelere geldiğinde yaşanan şok 😬
😅 suratlarına tükürmelik
Uzak olsunlar ya ne tip insanlar var 😅 “senden başka yok” yazmaya da utanmıyorlar ortaya çıkınca da kızarıp bozarmıyorlar küfür küfür djdjd
Maalesef dhdj
Yüzsüz olan güruhun daha yüzsüz hale gelmesi.
Vah 🥲
İnsan yanında olsun istiyor ama olmuyor tabi
He ya 😕
Ne olur
Değeceğini bilsem ben olurum yakınında öyle erkek kişisinin 😃 neyse hayırlısı
Aynı kişiye mi yürüyecez djdj
Hiç paylaşımcı değilsin
Hayır çekirdeği puahaha şebek 😂
Kimi izleyecez?
Sana psychothriller seçeyim bi tane djjd
Psikolojik gerilim 😅
Psikolojini alt üst sonra üst alt etmektir amaç :D
Bugün herkes pek bi enerjiksiz, pek bi möö mööö ok bye
Genelde yalan olmasıdır heralde. Eski sevgilime çok yazan vardı. Parası olan erkekler, güzel kızlara tak tak mesaj atar bunlardan biri oltaya düşer... gerisini anladınız siz. Üzülen kız olur genelde.
Senle birlikte 20 kişi daha ile flört etmesi jsjsjs
Kahkaha attım çok doğru yere değindin 😂
😒sonra gelsin sinir krizleri jdjsjdjd hayır hayır direkt engel
Ayh hiç sinir krizlerine değmez, kıçı başı ayrı oynuyorsa yol ver gitsin
Bana hiç bir şey olmaz deme her şey olur bunu da o sari kafanın köşesine yaz:)
Yoo olmaz 😃
Yav inat etme inşallah olmasında sen deme öyle 🤣
Olmaz 🙅♀️ bi canımız kaldı o da Allah’a emanet djdj
Orası öyle tabi 🤣 2 gün sonra bi. bakion kaçırmışlar bunu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Neyi kaçırmışlar
Atı atı
Hangi atı atı 😅
Sarı atı 🤣🤣
Kaçıramazlar çifte atar 😅
Ya kaçıranlar tek atar bayarsa🤣
Atla kaçıranların arasındaki dava
Yok atı kaçıranlar arasindaki sürtüşme 🤣
Kızlar sapık olduğu için hemen meme fotoğrafı falan istiyorlar o yüzden hoş olmuyor assjdk
Lan hahahaha şapşaaal
Sanki memeleri var konuşuyor sjsjs
hahahahah ya kes be 😅
İlla çıkartıp vuralım mı böyle masaya yani assdjddk
https://i.hizliresim.com/os7rq71.jpeg
Atma şunu yaaa :D tövbe est.
Kör oldum lan sjsjs
Sosyal medyadan flört etmenin kötü yanı yok ama onu gerçeğe dökmediğin sürece saçma devam ettirmek.
10 çiftten 8 i sosyal medyada tanışıp evleniyor bence mevzuya çokta kaynak yapma 🤭
Kaynak derken 🙄
İyi veya kötü insan kendini belli eder anlarsın en kötü tarafı uzak ilişkiyse uzak olmak bir insanı mimik yüz ifade karşılıklı oturma çok önemlidir öyle olmazsa kimseyi tanıyamazsın
Deneme yanılma yöntemi ile çok fazla başım ağrıdı. Şöyle diyim artık reelde tanıdıklarımla bile flört etmekten çekiniyorum
Serdar abimiz boşuna dememiş yüreğimden yaralı bizim mesafemiz diye mesafe oluşu hissiz sevişme ye benzer
Sosyal medyada flört olmaz çoğu zaten ya fake ya da fotoshoplu canlı görünce bu kim diyebiliyorsun
Flört ettiğin kişi dışında her şey çıkabilir 😅
sosyal medyadaki flörtlere güvenme derim. ne zaman sosyal medyadan flört ettiysem aşığım diyeni bile değişti. sağları solları belli olmaz. güvenilir ilişki çıkmıyor sosyal medyadan.
En iyi tarafi olmayisi.. en kotu tarafi soyleyemedim 🤭
Sanal olması realitesi olmaması keşke oda olsaymis
Sadece sosyal medya da kalması telefonla sevişmek gibi bir şey 😃
Karsındaki kadın/erkek 'in niyetini kestiremiyorsun..
En kotu tarafi uzakta olmalari
Hepte guzel insanlar iyi gelenler uzakta oluyor
İyi bir yanı yok ki😅 bence asla güven oluşamaması en kötü yanı
Tam kafama göre diyorsun bı bakıyorsun taaaa nerelerde hevesi kursağında kalıyor insanın
uzakları yakın ediyor ama uzaktakini yakıın etmiyor.
Flört ediyoz okey ama
Whatsapp geçelim instagrama
Geçelim diyoz yok olmaz
ya da ilerliyor reel buluşalım diyoz
Yok ondan sonra yol veriyorum hep..
Bence seven mesafeleri sorun etmez. Bunun kadını erkeği yoktur. Seven uzaktan da bağlı olur ya da it köpek olur
Temas olmaması sanırım 😒
Temas bağımlıları yasta🥹
Sürekli foto istemeleri 🤢
Gerçekten tiksinç. :D anında soğuma sebebi.
Sanaldan öteye geçmemesi olabilir
Niye geçmiyor 😅
Ne çıkacağı belli değil sürpriz yumurta gibi evli, harun abi, dolandırcı, ırz düşmanı böyle uzar gider.
ihtiyacın olduğu anda yanında olamaması + ne tamam bilememek
şık olduğun kişinin hemcinsin olmazı
Ne ne ksdjjs
Başınıza geldi galiba ilginç
Anladım novel :) :)
Sende benim sorulara yorum yap
açıklama için teşekkürler novel 😅 hayırlı işler
Ben duyguların karşı tarafa tam geçmediğini düşünüyorum.
İlla her zaman yanında olacaksın diye bir şey yok uzaktanda olabilir duruma göre
Birden çok kişiyle flört edebilir. Arı misali o çiçekten o çiçeğe konabilir
Heryer sapık kaynıyor kimse gerçekten sevmiyor kale almıyor herkes aşağıdakine dinliyor
Hayal kırıklığı 🫤 o yüzden duygularımı değil daha çok mantığımı kullanıyorum.
sahte olmasıdır.
Basina gelmeyen yoktur bu sitede valla😂
Ondan asla birebir haberinin olmayışı.
Mizaç pek anlaşılmıyor bazen sorunlar çözülmüyor
Genelde yalanları dinliyor olman 😂
İnsanların duygularıyla oynanması
aradığın kısmet ismet çıkabilir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?