belirli basit ne nedir ne değildir soru cevap işlerini halledip belirli bir noktaya getirebilyorsan sorun olmaz. Ama farklı günlerde farklı şeyler söylüyorsa yalancıdır diyip zaman kazanman için güzel bir imkan. yoksa günde 2 saat görüşmek için en az 4 saat zaman ayırmak ne kadar mantıklı?
01 Yorumla
Soran+1 yılOla bilir
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer tür insan var. O yüzden temkinli olmakta fayda var. Mesela ben bakarım ınstagram adresine ailesi ile fotoları var mı hiç? Fotoğrafına kimler nasıl yorum yazmış. Buluşacağım zaman tenha bir yerde değil kalabalık yerlerde insanların çok olduğu yerde buluşurum ki yanlış bir şey yapmaya kalkamasın. İsmini soy ismini öğrenip. Instagram'dan anne babasının adını öğrenip nüfus müdürlüğünden arama yaptırırım daha önce evlenmiş mi. Evli mi bekar mı diye.
010 Yorumla
Soran+1 yılOoo sen çok dikkatlisim
- +1 yıl
Evet çünkü daha önce sahtekar bir insan olduğunu tespit ettim bu sayede
Soran+1 yılMaşAllah abicim ben de böyle zeki olarım umarım
- +1 yıl
Benden sana bir tavsiye. Hayatına aldığın erkek seninle evlilik öncesi bir evde baş başa kalmak isterse. Keşke yanımda olsan birlikte sarılır uyurduk derse. Ya da doğum gününde baş başa kutlayalım derse. İstersem o erkek için aşkından öl. Deli gibi sev. Ama sakın seninde canın istiyor diye kabul edip de evlilik öncesi baş başa kalma. Olan senin hayatına olur. burada böyle çok kız gördüm ben. Evlilik öncesi bilekte olduğu için hayatım maffoldu. Daha önce birini sevdim evlenmeden ilişki yaşadım diye artık karşıma çıkan tüm erkekler bunu öğrenince benimle yatmak için konuyu cinselliğe getiriyorlar. İlk başta anlamadım ama benimle ilişkiye girdikten sonra da terk ediyorlar hep. Bir çoğu da sadece bunun için konuşmak istiyor. Beni seks objesi olarak görüyorlar. Ben beni seven birini bulamayacak mıyım artık diyen çok kız oldu. Hatta nişanlı iken evlenmeden önce güvenip yatıp sonra Allah belasını versin. Hakkım haram zehir olsun diyen de çok kız oldu burada. 6 buçuk yıldır burdayım ben. O yüzden eğer gerçekten bir erkekle evlenmek istiyorsan hiç bir erkeğe istediğini verme. Erkekler ulaşamadığı kızlarla evleniriz çünkü. Ulaştığı kızlar içinde bugün benim evime gelen daha önce başkasının evine de gitmiştir diye düşünür. Sen, ilk sevgilim sensin desen bile inanmazlar ama inandıklarını sanarsın. İşleri bitince de olan sadece senin hayatına olur. Seven adam, sevdiği kızı her zaman bir babanın kızı olarak görür ve empati yaparak kendini kızın babası yerine koyar. Hangi anne baba kızının bu tarz ilişki yaşamasını ister ki? Bugün ben bir babanın kızı ile evlilik öncesi baş başa kalmak istersem yarın benim kızım olursa aynı şey benim de başıma gelebilir diye düşünür.
Soran+1 yılAbi benim durum farklıydı ya. Bana bir erkek yazdı. Sonra bir az konuştuk, saçma bi şey teklif etdi. Kabul etmedim. Dedi selfilerine shop yapıp yayarım. Ben cevap veremeden kaçtı gitdi. Anlam veremedim. Ama çok korktum. Bi de benim ciddi ilişkim oldu 1 tane. Ama bu ilişkide hiç bir cinsel eğlem olmadı. İleriye gitmesine izin vermedim. Normal sevgili olduk bitdi. Bence benim yanlışım yok
- +1 yıl
Soran+1 yılTavsiyelerin değerli, teşekkürler
- +1 yıl
Nüfus müdürlüğünden nasıl arama yapılıyor evli ve bekar olduğunu nasıl anlıyorsunuz
- +1 yıl
@PembeÇita2555 arkadaşım var benim nüfusta 😀 onun sayesinde öğrendim ben. Bilgilerini verip.
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden bende çekinirdim ama şimdi en güvenilir olanı bu bence. Gerçek hayatta tanışmak da çok tehlikeli olabilir. Konuşarak nasıl bir insan olduğunu anlarım internetten, sonra gerçekte tanışırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bi defa tehdite uğradım diye korkuyorum
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Gerçekte mi internette mi?
Soran+1 yılİnternetde. Bi de haksız yere. Güncele yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok tehlikeli bence. Hemen güvenmemek lazım. Şimdi bakıyorum hemen tanışıp buluşuyorlar yani o adamı sen ne kadar tanıdında hemen buluşma falan ayarlıyorsun. Şahsen ben buluşmaya çekinirim. Sonuçta hiç görmediğin biri o sadece yazışmak ile tam tanımış olmuyorsun o insani. Yüz yüze görmek çok çok başka internette konuşmak çok başka..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇook haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİnternet veya reel, bu devirde kimin ne b’kum olduğu belli değil zaten. Tehlikeli olan karşı taraf değil sen ol o zaman. Öyle her şeyini dökme ortalığa. Bir şeylerden emin olana hatta buluşana kadar. Hep bir acaba olsun karşı tarafın aklında.
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi taktik
- +1 yıl
Aynen de dediğiniz gibi yapmalı yoksa mazallah başınıza ne işler gelir kimbilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn son 2 gün konuşur takılırım dediğim adamla şu an kızımızı seviyoruz sence tehlikeli mi shfhfjf
03 Yorumla
Soran+1 yılBen en son tehdit edildim o yüzden çekiniyorum
- +1 yıl
Bende öyle birde bazıları tehdit ediyo
Soran+1 yıl@Bosvermedoiste o yüzden çekiniyorum internetde biriyle konuşmaya
+1 yılBana tehlikeli gelmiyor kiminle ettiğine bağlı biraz da önüne gelenle de edilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bi defa yanlış birine rastladım o andan korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir aptalsan tehlikeli olabilir, ancak yeteri kadar ayırt etme ve anlama kabiliyetin varsa değil, yani bu biraz da kişinin kendisiyle ve kişileri analiz etme yeteneğiyle ilgilidir.
31 Yorumla
Soran+1 yılAptalım
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. 2 yıldır konuştuğum kişinin en son evli olduğunu öğrendim. Asla bulaşma reel hayatında flört et ve tanı bence. Klavye karşısına geçen çoğu kişi gerçeğini hiç yansıtmıyor. Öyle güvenebileceğin birini bulman zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Ne insanlar dolandırıldı, internette şantaja uğradı dikkatli ol korkma tehdit varsa direk şikayetçi ol İstanbuldaysan vatan caddesinde sırf teknolojik suçlarla ilgilenen birim var
010 Yorumla
Soran+1 yılTehdit etdi biri, sonra kaçtı gitdi. Ben anlam veremedim
Soran+1 yılTanıdık değildi. Yüzünü gördüm, başka ülkede yaşadığını demişti. Ama olay şu ki, üzerime gelmedi. Benim profilini ss aldığımı fark etdi. Uzatmadı, gitdi. Şimdi bi haber yok
Soran+1 yılBi de benim normal halimle tehdit ediyor
Soran+1 yılYani abi sadece yüzümle tehdit edildim
Soran+1 yılTabi düşmedim. Çok Şükür abicim
+1 yılSanal alem bambaşka bir dünya. Orada herkes istediği kimliğe bürünebiliyor
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Tehlikeli. Bunlarla ilgili bir ton haber var. Özellikle küçük yaşta olanlarla ilgili. Yüz yüze tanıdığınız veya arkadaş aracılığı ile tanışılan insanlar her zaman daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılÇok tehlikeli insanlarla karşılaşabilirsin ama bu insanlar her yerde, o yüzden internetin suçu yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşılaştım işte o yüzden fobi oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla mantıklı olunduğu sürece her şeyini değerlendirdigin sürece bu devirde kolay değil ama zor da değil ki görüyoruz son dönemde popüler oldu evlenenleri
00 Yorumla
+1 yılDışarda tanıştığın insan da rol yapıyor, farklı çıkıyor.. galiba interneti veya gerçeği kalmadı bu işin
05 Yorumla
Soran+1 yılKonu farklı
- +1 yıl
Farklı olanı anlamadim
Soran+1 yılTehdit edilme
- +1 yıl
Yok öyle bir şey. Hepimiz sıkıntıya girerdik öyle olsa. Sen açık saçık foto atmadığın sürece kimse bir şey yapamaz.
Soran+1 yılAtmamıştım. Sadece selfi. O da shop yaparım dedi ve kaçtı. Ben anlam veremedim, ama korktum
Sanalda tanımak daha kolay üstelik sevmezsen burdan ayrılmak kolay olur gerçekte peşine düşüp rahatsız eder muhtemelen dikkat
03 Yorumla
Soran+1 yılburada da rahatsız ediyorlar yalnız
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tehlikeli hep dövmeli kızlar var profillere bakınca ürküyorum. Bunlar belki bağımlı belki keş yani bilemezsin. Boşanmış olmaları da ortak noktaları. İnsan ürküyor. İster istemez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnternette biri sana güvenilir geliyorsa bilki tehlikelidir. Ya da tam tersi biri ilgini cekmiyorsa o güvenilir biridir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAaa o niye ki
Soran+1 yıl@bkt547 aaa doğru
- +1 yıl
Kotu insanlar genelde vu isi bircok kere yapiyor ve kadinlarin gozunu boyamak onlar icin artik cok kolay oluyor. Bi kere ogrendikten sonra hep ayni cumlelerle veya ayni tavirla istedikleri kadar kız tavlayabiliyorlar. Biri tipsiz degilse ve seni tavlayamiyorsa bil ki o iyi bir secenektir.
Soran+1 yılÇok iyi taktik
Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. İnternetten nasıl flört ediliyor ki benim hiç flört deneyimim olmadı ama flört etmek için sadece tanışmak yetmiyor bence buluşmak yakından görmek tanımak gerekli
01 Yorumla
Soran+1 yılİnternetde o yok diye güvenilmiyor
+1 yılReeldekiler çok güvenilir ya sanal flört olmaz demiş çoğu
Evlenenler bile olmuş siteden tanışıp şans vermeden kimin ne olduğunu bilemezsin asla02 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Bir daha okursan ne demek istediğimi anlayacaksın
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Normalde bile güvenmek zor..
Sanalda daha da zor..11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Aşırı tehlikeli Not. bunu sadece zeki kadınlar anlayabilir.
013 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Ben zaten tehdit edildikten sonra flört etmedim
Soran+1 yılAbi gavur beni bulanlardan masum, ben öyle saçma insana denk geldim ki düşman başına
Soran+1 yılAllah uzak etsin ya göstermesin öyle iğrençleri
Soran+1 yılBeni dolandırmaya çalıştı ama sonra kaçtı. Cevap bile veremedim. Üstünden günler geçti. Bi haber yok henüz. Bence beni unutdu, çok Şükür
- +1 yıl
Benimde başıma geldi bir çocuk fabrikada çalışıyordum mardinlimi neditlr ilk önce kız kardeşime çıkma teklifi etti kardeşim reddetti sonra bana geldi banada çıkma teklifi etti ben kabul etmiyor ve yemek hanede sırada beklerken arkama geçmiş sen kimsin lan benim reddediyorum seni keserim dedi sonra bu seferde paydos saatinde boğazımı bıçakla az daha kalsın kesiyordu işten kovdular çok şükür
Soran+1 yılHii senin durum da çok vahimmiş. Allah islah etsin cidden
- +1 yıl
Beni bu şekil de tehdit eden 2 kişi daha öldü sevgiliydim ayrılmak istedim gidip seni babana söylerim diyordu gerçekten de her hafta sonu kapımıza gelip babamla konuşmaya çalışıyordu otekide yok kendimi intihar ederim yok senide öldürürüm beraberinde bunlara inanma bunlar hep yalan işleri güçleri karşıdaki kızı kandırıp tövbe estağfurullah bişey yapmak dertleri ben yaşadıklarımı böyle anladım hiç inanmıyorum beni sevdiklerine sadece gavurca hareket ediyorlar sonra istediklerini aldıktan sonra tekmeyi koyuyor bu tipler inanma ben hiç inanmiyorum
Soran+1 yılİnananmıyacam artık
Soran+1 yılÖyle
+1 yılÇekingelerinizde haklısınız. Ben de güvenilir bulmuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılSeninde ne olduğun belli değil. İyice tanı tanıt. Acele etme
07 Yorumla
Soran+1 yılNe olduğum derken
- +1 yıl
Soru nedir?
Soran+1 yılBen normalim
- +1 yıl
Ozaman o da normal olabilir. Aceleci olma. Fırsat ver tanımaya çalış
Soran+1 yılZort oluyom
- +1 yıl
Sen bi yaz 😂
Soran+1 yılKime
Abartmayın ya daha ne kadar internete gireceğiz normalleşmesi için
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar tehlikeli anlamıyorsun. En son tehdit edildim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden birine güvendim onunla iki ay konuştuk bana attığı fotograflar fakeymis ve sonradan evli olduğunu söyledi ve ben sahte birini sevmişim... Kullanıcı adı "kırmızıayıcık" eğer denk gelirseniz bilginiz olsun kendisi şeref yoksunu sahte herifin teki...
02 Yorumla
Soran+1 yılAaaa şerefsize bak
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hiç sorma
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence yanlış bir düşünce, sonuçta ordakide bir insan,
01 Yorumla
Soran+1 yılYo
Hayır. Sen kendini bilirsen. Karşındakini okumayı becerebilirsen neden tehlikeli olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılOkuyamıyom
Soran+1 yılHaklısın
Değil bence. buluşup iki gezip tozup eğleneceksin sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılİsme bak
Soran+1 yılNndndbdlsnddbbdvd
+1 yılhemen olmamalı biraz vakit geçer bir kafede buluşup konuşulabilir mesafeyi korumak sizin elinizde
03 Yorumla
Soran+1 yılBen güvenemiyorum. Başıma kötü bi şey geldi. Ondan sonra güvenim kayboldu
- +1 yıl
dediğim gibi herkesle olmaz her yerde buluşulmaz tanıyana kadar
Soran+1 yılHaklısın
İstediğin an son verebilirsin, özel bilgilerini telefon verme yeter ki
09 Yorumla
Soran+1 yılYok ben 1 ay falan konuşmadan numaramı vermem. Ama fotomu bi defa biri götürüp shop yapmakla tehdit etdi. O zamandan sonra özel hesab kullanmadım
Soran+1 yılZaten o ondan sonra korktum. Konuştuğum hesabımı bile bi süreliğine kapattım ki bulamasın
Soran+1 yılEvet Şükür üstünden bir az zaman geçti, bi şey olmadı. Ama çok kötü bi andı. Allah böyle içi çirkef insanlardan korusun ya
Soran+1 yılÇok iyi yapıyorsun abicim mutluluklar dilerim
Soran+1 yıl☘️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha risk yüksek. Bu risk her zaman var. Reelde de bir sürü kızın başına iş geliyor
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerin artık cılkı çıktı sanal reel farketmiyor
00 YorumlaDaha önce kısa bir süre denemiştim, çok keyifliydi.
00 Yorumla
+1 yılİyice konuş güven olursa ileri git
Samimiyet çok önemli06 Yorumla
Soran+1 yılBi defa biri kendini melek gibi gösterdi. Sonra benim fotolarımı shop yapmakla tehdit etdi. O zamandan beri güvenemiyorum burdakılara.
- +1 yıl
Buradakilet güvenilmez se sende buradasın sende öylesin
Yani burada en kötüsü en iyisi var
Önemli olan denk gelmesi
Soran+1 yılBana kötüsü denk geldi. Güvenimi kaybetdim
- +1 yıl
Senin sorunun
Atlatirsan konuşuruz sen bilirsin
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılNasıl olcak
+1 yılMuhtemelen çoklu flört olur, çünkü aynı zamanda 80 kişiyi idare edenleri gördü bu gözler
07 Yorumla
Soran+1 yılIııyy iğrenç
- +1 yıl
Sayıyla 80?
- +1 yıl
Cinsiyetini farklı gösterenler de var
- +1 yıl
Acaba siz o 80 kişiyi aynı anda idare edip cinsiyetini farklı gösteren kişi misiniz? o. O
- +1 yıl
Hayır ama böyle olduğundan şüphelendiğim kişiler var benim kafam o kadarına basmaz
- +1 yıl
Yalanı beceremem
- +1 yıl
@duygusalkizlalala Bu güzel bir özellik. Kadınlar arasında az var bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işin interneti de reeli de farksız artık. Önemli olan nasıl iletişim kurulduğu.
014 Yorumla
Soran+1 yılİnternetde kötü ile karşılaşmak reelden 50 % çok
Cevap sahibi+1 yılHayatın her yeri risk yani. Reeldekiler çok harika değil.
Soran+1 yılHiç kimse harika değildir de burada tehdit eden aciz tipler de var, shope yapmak isteyen falan . O yüzden güvenip yüzünü göstermek bile problem
Cevap sahibi+1 yılSiz KS yi kıstas alıyorsanız sadece katılırım düşüncenize ama ben genel olarak söylemiştim.
Soran+1 yılGenel olarak internetde aciz iğrenç tipler çok knk
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşünün artık teknoloji çağındayız. Öyle eskisi gibi arkadaş ortamından da tanışma işleri ciddi azaldı ve insanlar hızlı tüketmeye başladıkları için bir şeyleri o yüzden internet ortamında her türden insan mevcut.
Soran+1 yılÇok kötü işte
Cevap sahibi+1 yılPolyana olun demiyorum ama ön yargılı da olmayın bence.
Soran+1 yılOlmayınca zort ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılHayır denmesini hazmedemeyen insan çok kadın veya erkek.
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılMantıklı birine benziyorsunuz. Flört değil de normal bir şekilde arkadaş olmak isterseniz iletişim kurabiliriz.
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adım ælfidæ
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla dışarda cok konuşkan biri deilim burdan deniyorum guvenilmiyor ama napabilirim
012 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim. Hep internetden o da sonu hüsran
Cevap sahibi+1 yılEvet bnde öyleyim sonu kötü bitiyor sözler tutulmuyor terkediliyiruz ama artık yaşımda geldi ve kendimi baba olmaya hazır hissediyorum tekrara denemek istiyorum burdan
Soran+1 yılGerçek hayatta dene bence. Aile çok önemli bi şey. Düzgün insanı bulmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılYok yaa cekingenim biniiza gidip tanisamamki burdan denemek istyrm mesla bak bnimle aynı dusunuyirsunuz ve sizde iyi birisiniz yani dmeeiii burada evlilik düşünülüp ailekurulabilecek insanlar da var
Soran+1 yılKS-da yok. Belki tiktok ve ya instagramda ola bilir
Cevap sahibi+1 yılİsnstada birini beğenip istek atıyorum hemen geri engelliyor ordada kims ebakmiyir hile burada en azından niyetimiz belli kimin ne olduğu belli hem burdan tanıyıp instaya geçmek çokta zor olmasa gerek
Soran+1 yılKendin bilirsin abi
Cevap sahibi+1 yılSen denemek istermisin eğer yanlış anlamassan niyetim ciddi
Soran+1 yılAbi senin yaşın çok gibi, ben 20-yim olmaz bence ya
Cevap sahibi+1 yılBence normaliz bende27 ve bnce 7 yaş normal ama tabii senin düşüncen o yönde deilse olmaz
Soran+1 yılArkadaş ola bilirim
Cevap sahibi+1 yılOlur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı tehlikeli hem de
01 Yorumla
+1 yılTehlikeli olabilir çünkü o kişi bir bakmışsın ablan abin kuzenin falan çıkabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimki tehditkar bir kardeşim çıkdı
+1 yılYani tehlikelide olabiliyor. Bekar sanıyon evli çıkıyor. Yani yüz yüze biriylr tanış daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke tanışsam
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sıkıntılı
10 Yorumla Haklısın yazistigimiz kişi nedir nedegildir hepimize geçerli bir olay
00 YorumlaYo niye olsun ki? İstersen biraz edelim göreceksin bak tehlikeli olmadığını.
00 Yorumlavalla otostop çekmek ne kadar tehlileliyse o kadar tehlikeli bence
00 YorumlaFikrim yok, gerçekten
14 Yorumla
Soran+1 yılCrazy
Soran+1 yılKötü bi deneyim
+1 yılKorkanin anası ağlamazmis..
14 Yorumla
Soran+1 yılO ney la
- +1 yıl
Çekinme kork diyorum 😊
Soran+1 yılOooo
+1 yılPembe olup mavi çıkıyorlar sonra di mi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBi kız öyle çıktı. Kandırdı arkadaş olcaktık, erkek çıktı
- +1 yıl
Kız nicklerinin erkek çıkma olasılığı yüksek, özellikle de bu sitede.
Kimseye güven kalmadı arkadaş.
Soran+1 yılYani öyle. Güven yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen şans ya tehlikeli ya da değil diyemeyiz
05 Yorumla
Soran+1 yılTehlikeli
- +1 yıl
Yoo diyemeyiz tamamen şans. Ona bakarsak biz de karşı tarata göre yabancıyız.
Soran+1 yılYo
- +1 yıl
Ben ne diyorsam o lafımı ikiletme bana
Soran+1 yılBak ben kötülerine denk geldim ne yapim
tehlikesi yok diye düşünüyorum ne zararı olacak ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyo bu arada
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne olduğu belli değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İki gün konuştuğumuz çocuk buluşalım diyor. güvenip bulusmam
- +1 yıl
Çok kızla konuşuyorlar hayır gelmez
Soran+1 yılÇok çok haklısın güvenmemek lazım
+1 yılSanaldan olmaz ya gerçekte konuşmak daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle istiyom da bulamıyom
gerçek hayatta da tehlikeli internette suç yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılEkrandan çıkıp seni dövebilir mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazla ciddiye alip hayal kurmak tehlikeli
10 Yorumla Bağlanmadan tanıyabilirseniz bı tehlikesi yok gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşlangıç olarak evet
00 Yorumla Dikkat edilmesi gerekir
00 YorumlaPek sağlıklı değil güvenilir hiç değil zaten
00 Yorumlatehlikeli tabi aids yakalanabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence birsey olmaz flört etmekten
00 Yorumla
+1 yılHer insan ayni olmaya bilir
00 YorumlaKatılıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKişinin karakterine bağlı bişey
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026