Benim hayatımda biri yoktu ama bilmeden birine karşı söylemiştim ve reddedilmiştim bunu sorun etmedim ayrıldıktan sonra yine denedim peşinde koştum ama yine başkasına gitti hem de 1 hafta da şaka gibi değil mi benim kaderim bu işte hiçbir zaman bana evet diyen biri olmayacak
Hayatımda birisi yok şu an ve zaten hayatımda birisinin olma ihtimali bile düşükken kaldı ki sevgilim varken birisi benimle tanışmak istemez.. sadece arkadaş olarak belki isteyebilir ama onda da zaten tanışsam da mutlaka mesafeli olurum ve zaten sevgilimin olduğunu da söylerim. davranışları değişirse de zaten iletişimi keserim. yani aşk anlamında bir tanışma teklifi ise direk reddederim zaten. :D :D
Elbette hayır olur. Hayatında biri varken bile böyle bir teklifin gelmesi hiç doğru değil. Ama erkekler genelde geri çevirmez bu teklifi kabul ederler. Erkekler çünkü yedekte birilerini tutmaya bayılır o yüzden asla geri çevirmeler diye düşünüyorum ben. Hayatındaki insanı saklarlar işte bu yüzden sirf başka insanlarla konuşmak için onlara yüz vermek için.
Ben buna izin vereceğimi sanmıyorum… Hayatında biri varken izin vermek demek aslında ne kadar kabul etmesek de aldatmak için yaptığımız bi şey kendimizi kandırıyoruz.. evlilerle ya da hayatında biri olanlarla da konuşmayı etik bulmam… yeni biriyle tanışmak istemelerinin sebebi istisna insanlar hariç belli…
Veririm ama benle tanışacaksa onuda tanıyacak çünkü arkadaş olacak kişiyi benim hayatımdan ayrı tutmam sevdiğim olmuşsa onun da her şeyi bilmesi hakkı.
Çünkü gelen insan ne maksatla gelirse gelsin dost kazanmak lazım önce çünkü insan insana her zaman lazım. Zaten maksadı fesat olan çok durmaz çeker gider ama dostlar kalır.
Bir ilişkin olduğunu ve bir daha böyle bir şeye kalkışmaması gerektiğini söylersin olur biter uzatma. Uzatmaları oynuyormuş gibi davranma ışık yapma göz kırpma gülümseme duvarlarını ör sert ol.
Hayatımda birisi varken bir başka erkek ile tanışmayı samimi sohbet içerisinde olmayı hiç bir şekilde kabul etmem. Benim için sadakat oldukça önemli güvenini sarsacak bir şeyler yapmam
Flörtüm veya sevgilim olsun başka biriyle tanışmam bu durumu yaşamıştım ilgilenmediğimi açıkça belirtmiştim. Flörtüme veya sevgilime ihanet gibi geliyor başka birileriyle tanışmak.
Tabiki de sevgilim ya eşim varsa ona karşı sadık olurum ve tanışmak istemem ya da en fazla sınırı aşmayacak şekilde arkadaş kalabilirim o da dozunu kaçırmadığım sürece.