İlk buluşmamızda öp*esi 2. gün için evine çağırması annesiyle tanıştırmak istemesi ama davranışları konuşması ve her seyimizin benzemesi beni çok etkiledi tutuldum daha ilk günden para mevzusu yüzünden engelledi ama ben 1 ay sonra aradım ve unutamıyorum falan dedim buluşmak istedi buluştuk evine geldik seni affetmedim dedim yine öp*ek istedi ardından üni gideceğim dedim gelirim yanına yurt dışına gideriz ümit verdi ardından sev**mek istedi taciz ediyorsun dedim karşı koltuğa oturdum senin ilk günde amacın buydu 2. gunde dedim öyle mi düşünüyorsun dedi tekrar tekrar evet dedim bitsin istemedim israr ettim gurursuz musun dedi ve ayrıldık acaba geri arar mı engelledim ama
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani hem amacı farklı olduğunu anlamışsın. Hem ısrarla görüşüp aramişsin. Adam haklı yani. Madem istemiyorsun arama ya da aramasını bekleme. İstiyorsan ver gitsin. Hem gurursuzluk hem saçmalık seninki
başka şehire gideceğim okumak için gelirim yanına zaten orada işlerim oluyor demişti sev**ip bırakmak olsaydı amacı artık sen dokunacaksın demişti sonrasında ailen var bir şey yaşamayacağız dedi anlayamıyorum ne yapmaya çalıştı
Saf olma artık. Git başka şehire adam mı kalmadı. Yaşa hayatını n düzgün insanlar gör.
erkek arkadaşıma anlattım hatasını anlayacak max 1 2 sene sonra arayacak dedi bende aynısını ona yapıcam aşık edip kaçıcam
Artık üniversite öğrencisisin. Çocukca düşünme. Git üniveristeni oku. Hangi şehire gideceksin
İstanbul
bana yaptığını nasıl unutcam yaklaşık 2 ay oldu her gün düşünüyorum
Sanki 10 yıllık kocan. Kendine gel. Unutursun. Önce başla
kucağına oturttup alamadığı tek kızım sanırım unutamaz umarım beni
Böyle giderse istediğini yapacaksın. Sürekli bekliyorsun. Kaşınıyorsun
beklemiyorum ama unutsun istemiyorum sevgi böyle bişey değil dedim birbirimize ısınmak için dedi ama ben intikam almak istiyorum acaba arkadaşıyla mı sevgili olsam
Kaç senedir tanıyorsuj bu çocuğu
2 ay oldu 1 kere görüştüm 2. gün yazıştık sonra engelledi 1 ay aradan sonra barıştık buluştuk bu kadar
2 ay da mı aşık oldun. 1 kere görüştüğün kişiye mı aşık oldu. Bu sevgi mi sence
çok flörtüm oldu hep ben bitirdim hatta normalde takmam kimseyi kafama ama bunula tuttuğumz takım burcumuz eskiden aynı okulda okumamız babalarımızın ölmüş olması daha çok benzer yönümüz vardı kimseye yüz vermem normalde ama bununla aramızda başka bi çekim vardı kalbim istemsiz atıyordu yüzüne bakmam yetiyordu ama neden bitirdi hala anlamıyorum amacı sevişmek olsaydı bundan sonra sen dokunacaksın öğreticem demezdi diye düşünüyorum hatta seviştim daha fazlasını alırım diye düşünürdü
Olmaz senden. Kafa gitmiş.
nasıl yani
Ne anlatıyorsun. Amacı sevişmek olmazsa daha ilk buluşmada öpüp ikinci buluşmada evine çağırmaz. Taciz ediyorsun diye uyarmazsin. Bu kadar da kör olunmaz ya.
farkındayım ama sonrasında uzak mesafe ilişkisi yaparız dedi yani kafamı daha çok karıştırdı işte ama unutacağım çünkü aslında nefret ettirdi yaptıklarıyla
Sen akillanmazsin illa yatırıp şey yapsa ancak niyetini anlarsın. Gerçekten ya. Böyle saf kızlar denk gelmez.
erkeklerle ilgili hiçbir şey bilmiyorum ki bi de ilklerini benimle yaşayacaksın sevgili olmayı öğreticem demişti
Herkese inanma. Ne biliyor ki o. Şimdi buradan yazamıyorum. Düzgün insanlar varken kendine yazık etme. Varsa erkeklerle ilgili bir sorun. Sorabilirsin bana gitme bunlara
nasıl anlarım bu tipleri bilmiyorum
düzgün insan var mı gerçekten bana her yaklaşan gögüs kalça için gibi geliyor
Anlatırım. Merak etme. Ekle konuşalım
ekledim ama yazamıyorum
kafan mı iyi amac s. vişmek ne ara baglandın unut ekmek cıkmaz sana.
bende öyle düşündüm ama ciddi düşünüyordu taşınacağım yanına gelirim uzak ilşki yaparız dedi daha çok şey konuşmuştuk dokunmayacağım dedi bir de senin gibi biryle bişey düşündüm dedi beni suçladı
Eleman seni gondikleyecekmiş ucuz yırtmışsın 😂
Derdi sevişmek bacım
ilkimsin demem önemli değil miydi onun için yani ilkin olmasam görüşmezdim zaten dedi bi de sevmedin mi hiç dedim cevap vermedi
Yo sallamas öyle tipler
bir kaç sene sonra hatasını anlayıp arar sorar mı ki arkadaşım öyle dedi
Mümkün değil o zamana sen git başkasına
Niyet farklı inanma
bütün söylediği sözler izin vereyim diye miydi yani