Bakıyorum çevreme hepsi ya nişanlı ya sevgilisi var bizde bi bok yok sap geldik sap gidecez vallahi

Bakıyorum çevreme hepsi ya nişanlı ya sevgilisi var bizde bi bok yok sap geldik sap gidecez vallahi

Sevgili arayanlar : Bakıyorum çevreme hepsi ya nişanlı ya sevgilisi var bizde bi bok yok sap geldik sap gidecez vallahi
Evlilik düşünenler: Bakıyorum çevreme herkesim evlenir bizde bi bok yok sap geldik sap gidecez vallahi evde kaldık
evlilik korkusu olanlar:Bakıyorum çevreme hepsi ya boşanmış ya da aldatılmış…. Güvenemiyorum sap geldik sap gidecez vallahi
korkma doğru kişiyle sen herkesten mutlu olacaksın kül kedisi eğer….
Cevap
33Cevap
Benim hiç sevgilim olmadı genelde kötülerin sevgilisi oluyor ya da sevmeyi bilmeyenlerin
Hormonal işte birbirlerini emcurup elleşiyolar flan sonra sevişecekler ama yasal zorunluluklar flan evlenelim rahat sevişelim diyolar sonra evleniyorlar sevişme bitince birbirine saldiriyolar özet böyle
Sevgili değildir onlar yarısı cinsel macera yaşıyor azı seviliyor azı anlaşılıyor diğerleri sürtmek ve evden kaçış için var.
dur be daha 21 yşaındasın olur elbet :) bak ben 35deyim takmıyorum bunları.
KS de takılan insana kim baksın, tanıdığım herkes odun çıkıyo burada
Profildeki kadın sen isen erkek arkadaşın olmalı
ya biz bahtsı, z, kısmetsiz, şanssızız ya da başka bi sebebi var
Valla ya dışarı çıkiyim dedim bı benden küçüklerin bile sevgilisi var. Biz herhalde ayrı bir klonuz ki sap sap geziyoruz
Apayrı bir sürümüz
Senin sevgilin sınavlar o yüzden yok.
Herkes sevgili de herkes seven değil
Çünku moda sevgili var mı diye sorup yok diyince sasiriyorlar Artik evlenmeden seks gibi normal Goruluyor
Canları istemiş olmuş xd
Gerçekten sevilmedim hiç. O yüzden uzak duruyorum ben de ama harbiden kıskanıyor insan.
İster istemez sorguluyor
Evet bunu bende düşünüyorum ama her çiçeğin arısı olmak guzel
Sen begenmiyosundur su tiple talibinin olmadığına inanmam
Çünkü ne yapacağını bilmiyorsun.
Nasıl mesela açıkla
Her şey hazır ayağına gelsin istiyorsun. Dışarı çıkıyorsun dimi takıl bir cafede, ya da sosyal medyada
Ndsöjdkske dışarda insanlara öldürcekmiş gibi bakıyorum yakınık hariç kimse yanıma yanaşmıyo amaan olmasın
Neden?
Fazla insan sevmiyorum
1 kişiyi alacaksın hayatına zaten.
Güven sorunlarım var güvensizim diyelim.
Kendine güvenin yok.
Hayır kendime güvenim var işte bir sürü kazık yiyince insan güvenemiyor herkesin yaşadıkları aynı değil.
Bence hala güvenmiyorsun bak hele 40 yasına gelmis gibi konuşuyorsun bir sürü kazık yemiş miş
Yaşla alakası yok
Sıkıntı sendecdemek
Tamam en sorunlu benim
Bravoio👏👏
Bence herkesin yok ya.
Gel olalım sen de yani var ya
Ayni bende benimde yok
Çünkü insanları yalnız olmak istemiyor
Neden olmasın?
Kadrolu sapiz artik seviye atladim
Kimseyi begenmiyorsundur muhtemelen
Çünkü neden olmasın sjdkf
Olması önemli değil bence önemli olan kalıcılığı.
Ben sana yar olmaya gelmiştim unuttun beni
baktığın yeri değştri
Artık insanlar olanı havada kapıyorlar
Sanki senin de vardı bir zamanlar
Evet vardi
Boynuzladı mı
benim yok 🙄
Herkesin yok
İyi yolculuklar.
Herkesin?
yok ben evliyim : )
herkesin yok