Aşk İlişkileri Niye herkesin sevgilisi var lan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yeter üzülüyorum önümden geçmeyin Güncellemeler+1 yıl Sizin yok tabi dışarı çıkarsanız az görürsünüz Niye herkesin sevgilisi var lan? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Köşede oynuyoruz Hande 😅 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Herkesin sevgilisinden bize ne yahu :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim umrumda böyle şeyler çok pardon Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Olmasın umrunda Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Benim de hiç sevgilim olmadı.. sdjsdj hatta bu durumdayım şu an tabi sid kadar ezik değilim sdfsd https://www.youtube.com/embed/Ryk1Z208fOY 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mesele sevgilisi olmak değil sevdiğin kişi sevgilin olursa çok Güzel yoksa aşk sevgi olmadıktan sonra gösteriş sevgili olanlar ne yazar 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçekten bi aralar bu mesele benim aklıma takılıyordu. Boşta kız yok neredeyse ama bir sürü yalnız erkek var. Yani nasıl oluyo ki? 0 0 Yorumla
Yaroglek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. üzülcek bişey yok.Sevgi zarar veren bir bağ. Onlar o yaşadıkları mutluluğun bedelini ödüyolar merak etme :) 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. benim yok hiç olmadı gerekte yok 1 kişi olsun ölene kadar yanımda kalsın yeterli 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Benim gibi ponçik birinin bile sevgilisi yok :/// 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Mevcut Ekonomi, herkesi sevgili olmaya itmiş. Masrafları bölüşme amaçlı. 0 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim yok hocam herkes diye genellemeyede gerek yok hocam 0 2 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Disariya sevgililerin çıkmasının sebebi show zahten Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Bu hayat simülasyonunun bı parçası ona inanmıyorum Yorumla
Aleynayım Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl olmaması daha iyi ya kafan rahat oluyo jsdhsj 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Görmezden gelmek en güzeli diyor yazar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gelemiyorsun önünden geçince Yorumla MrKuzey +1 yıl geçti gitti sonuçta yoluna bakacaksın Yorumla Soran +1 yıl 273748282747 tane geçiyor Yorumla MrKuzey +1 yıl evden çıkma o zaman sddkfkkhj Yorumla Soran +1 yıl Evden çıkmayıp napayım ayol Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. benim yok, ben evliyim : ) 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sevdiği var çünkü :)) 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl El ele yürüyen hobbitler gördüm bugün ajsjs 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Senin yokmu takil bana dermisim 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yiyişmek icin var 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olsun yavrum böyle daha güzelsin shshs 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sağol bebeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebeği olduğum😘 Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya uzatma bacım benim sevgilim var shsh Yorumla Soran +1 yıl Allah mutlu etsin abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane niye işine karışıyon tövbe tövbe dnsh Yorumla Soran +1 yıl Tamam aşkım pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma bitanem bende üstüne çok geldim Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkesin mi 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seni üzmek için ☺️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Köşede oynuyoruz Hande 😅
Herkesin sevgilisinden bize ne yahu :D
Benim umrumda böyle şeyler çok pardon
Olmasın umrunda
Benim de hiç sevgilim olmadı.. sdjsdj hatta bu durumdayım şu an tabi sid kadar ezik değilim sdfsd
https://www.youtube.com/embed/Ryk1Z208fOYMesele sevgilisi olmak değil sevdiğin kişi sevgilin olursa çok Güzel yoksa aşk sevgi olmadıktan sonra gösteriş sevgili olanlar ne yazar
Gerçekten bi aralar bu mesele benim aklıma takılıyordu. Boşta kız yok neredeyse ama bir sürü yalnız erkek var. Yani nasıl oluyo ki?
üzülcek bişey yok.
Sevgi zarar veren bir bağ. Onlar o yaşadıkları mutluluğun bedelini ödüyolar merak etme :)
benim yok hiç olmadı gerekte yok 1 kişi olsun ölene kadar yanımda kalsın yeterli
Benim gibi ponçik birinin bile sevgilisi yok :///
Mevcut Ekonomi, herkesi sevgili olmaya itmiş. Masrafları bölüşme amaçlı.
Benim yok hocam herkes diye genellemeyede gerek yok hocam
Disariya sevgililerin çıkmasının sebebi show zahten
Bu hayat simülasyonunun bı parçası ona inanmıyorum
olmaması daha iyi ya kafan rahat oluyo jsdhsj
Görmezden gelmek en güzeli diyor yazar
Gelemiyorsun önünden geçince
geçti gitti sonuçta yoluna bakacaksın
273748282747 tane geçiyor
evden çıkma o zaman sddkfkkhj
Evden çıkmayıp napayım ayol
benim yok, ben evliyim : )
Sevdiği var çünkü :))