Kocam kendini beğenmiş bana değer vermeyen bir insan haline geldi. Beni aldattı ama inkar ediyor iftira diyor 2 tane kızımız var ayrılıp gidemiyorum 2 çocukla yeni bir hayata atılmaya cesaretim yok. Ve sanırım takıntılı bi insanım eşimi bırakamıyorum. Ne yapicam bilmiyorum çok üzülüyorum gitmek istiyorum ama bir türlü o adımı atıp gidemiyorum. Çocuklarım biri 6 biri 1bucuk yaşında.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Maddi durumum ve iş durmum önceki yıllardaki gibi iyi olmuş olsaydı seni kabul ederdim 2 çocugunla. ve tanımak isterdim ama maalesef ben de zor durumdayım.
Ben kendimi birine kabullendirmeye çalışmıyorum zaten niyetim o olsaydı birini bulur sonra bosanirdim hiç bi zaman öyle kafada bir kadın olmadım bana ne yapılmış olursa olsun asla ben ihanet etmedim etmem de.
Anladım, doğru olan da bu aslında. tebrik ediyorum seni
Doğru olan tabiki de bu çünkü namusunu başkası için değil kendi için taşımalı insan
istersen konuşalım biraz
Hayır
Peki.
2 muhabbet ederiz diye düşünmüştüm düzgünce.
Çok üzülüp içine atmak mantıklı değil, Dogru olanı yap boşa gitsin. 2 cocuk var diye aldattıgını görmezden gelemessin. katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur
Hergün tekrar ölüyorum zaten her Allah'ın günü yeni bir şey çıkıyor. Psikolojimi bozdum antidepresan kullanıyorum zaten ama en çok üzüldüğüm çocuklarıma yeterli ilgiyi veremiyorum. Böyle bi kadın böyle bi anne olmak istemiyorum. Fakat aklımla kalbim arasında savaştayım. Onu sevdiğim kadar nefrette ediyorum öfkeliyim ama en çok kendime zarar veriyorum
Bir başlangıc yapman gerek yeni bir hayat yeni bir düzen
Çok duygusal bi insanım burada kaldığım sürece kendimi yiyip bitirmeye devam edicem çünkü hergün aynı şeyleri yapmaya devam edicek. Gitsem daha b. ktan bi hayat yasicam çünkü aileminde hayat şartları kendilerine göre. Bilmiyorum ya da en kötü ihtimalle kalıp küçük kızımın 3 yaşına girmesini beklicem 3yasinda devlet kres desteği veriyor çalışıp çocuklarıma da kendimede bakicam
Nasıl olucak
Yeni kullaniciyim
Bende mesaj atamıyorum
Üzgünüm instagramdan yazamam
Yani nasil olucak bilmiyorum
burdan sorun
Çocuklar için üzüldüm.
Benimde en çok üzüldüğüm onlar çocuğum bgn 1. Sınıfa başladı ona Çok destek olmam gerekiyor diğeri desen daha bana en çok ihtiyacı olduğu sevgiye ilgiye muhtaç olduğu bir zaman.
Sizin de işiniz kolay değil
maalesef. Zaten önceden babalık olarak dört dörtlük tu ama şimdi babalık bile yapmıyor benim zorumla çocuklara 10 dakikasini ayırıp ilgi gösteriyor
Sizden soğumuş sanki
Soğukluk mu ne bilmiyorum şöyle ki ilgi göstermiyor tekeli var öğlen gidiyor gece 3-4ten aşağı asla gelmiyor eve gelmediği bile oldu. Ama beni sevdiğini söylüyor sevmesem şimdiye kadar çoktan bosanirdim diyor bilmiyorum. Keske küçük kızım olmadan öncede ayrılmıştık mahkemeye kadar gittik ama barıştık keske o zaman bitirseydim donmeseydim o zaman eminim daha kolay olurdu. 8 senelik evliyim 5 kere baba evine gittim ama ordada yaşadıklarım hiç kolay değildi eşek gibi geri döndüm
Boşanmak zor tabi, hele ki çocuk/çocuklar varsa daha da zor
Seni çok iyi anlıyorum ama böylede olmaz
Çocuklarıma bakabilcek birisi olsaydı daha kolay vazgecebilirdim belki ama daha çok küçükler çalışamam 2 çocuklada aile evine sığınamam maddi de manevi de olmaz kimseye yük olamam
Sen bunları anlatınca bazı şeyler canlanıyo gözümde :)
Ailem destek oluruz diyorlar ama çocuklar konusunda değil kimse bakmaya yanaşmiyor bende çalışmadan evde oturup çocuklarıma bana bakmalarina dayanamam daha çok psikolojim mafolur.
Herşeyij bi yolu vardır ama kendini çaresiz hissetme
Sende onu aldat keyfine bak
Yapımda yok ben gözümle bile ihanet edemiyorum ona. Üstelik bizi gören herkes benim ondan güzel ve olgun olduğumu söylüyor kendi annesi babası dahil buna. Ailesini karşısına aldı madde bağımlısı olmaya başladı serseri insanlarla takılıp sabahlara kadar eve gelmiyor tek başıma bir hayat yaşıyorum
Valla sende kendi hayatını yaşa yapacak bir şey yok boşanamiyorsan çünkü mutsuz olmaya değmez mutlu ol nasil olsa aldatilion aldat gitsin yapında olmayabilir ama yaparsan sucluda değilsin guzelsindir ama işte erkekler biraz nankörler
Ben yinede o yapsada çocuklarımı düşünüyorum o yüzden yapamam ama zaten her şekilde burada kalmaya mecburum en başta psikolojimi düzeltip çocuklarımla ilgilenmek istiyorum sadece elimde değil aklımı toparlayamiyorum
İste psikolojin önemli bu çocuklarına da yansirsa hepten huzursuz olurlar o yüzden düzelt kendini cocuklar icin
Haklısın elimden geldiğince çocuklarıma odaklanmaya çalışıyorum zaten attığım adımda onları düşünüyorum
Genc kadinsin kendine bak sonra çocuklarına bak kendine özen göster sonrası olur zaten
Umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim 🤝
Rica ederim sen cabalarsan dediğim gibi olur yoksa olsun demekle olmuyor maalesef
Sadece narşiz değil Orsp çc………
Ya cesaretin yoksa biz burada ne desek boşa
Kızlara üzüldüm