Kocamın narsistliği?

Arkadaşlar iki çocuğumuz öldükten sonra nur topu gibi bi oğlumuz oldu. Kocama maddi açıdan hiçbir zorluk çıkarmadım. Ne gezmem var ne tozmam ne kuaförüm. Kısacası büyük bir fedakarlık yaptım. Kirada oturmamıza rağmen yemedim içmedim herşeyimden kısarak köşeye altın atmaya başladım. Bekarlığından beri hiç birikimi yok kaçarak evlendim ne düğün ne kına hiçbir şey yapılmadı bana. Babası buna arabasını sattı 15 bin TL'yi kendi verdi gerisini annesinden altın olarak borç aldı ve altın olarak geri ödeme yaptı. Annesinin yarı borcunu babası kapadı. İkiside ayrılar bu arada. Hergün evdeyim ve eşimle dışarı çıkmak istedim. Bana arabayı aldıktan sonra bi yerlerimin ayrı oynadığını popomu gezdirmeyi çok sevdiğimi ve bu arabayı alırken hiçbir katkımın olmadığını söyledi. arabayı bedava almışım ben. Eve gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağlattı beni. Çocuk bunaldı bırak bari parka götüreyim havalar sıcak dedim. Çocuğu benden aldı ve dediki kendin gidiyosan git çocuğumu bırak dedi. Ağlaya ağlaya sokaklarda gezdim. Psikolojikmen çok kötü durumdayım. Annem o çocuğu yetim büyütme katlan diyor. Ama artık dayanamıyorum nasıl adam ederim ben bunu

Kocamın narsistliği?