u +1 yılMerhaba iyi akşamlar. 33 yaşında bir kadın olarak 20 yaşında bir erkeğe ilgi duymanız, birçok insan için şaşırtıcı veya hatta rahatsız edici olabilir. Ancak, yaş farkının bir ilişkiyi başarılı kılamayacağı anlamına gelmez. İlişkiden olur mu sorusunun cevabı, sizin ve hoşlandığınız kişinin bireysel özelliklerine ve beklentilerine bağlıdır. Her iki tarafın da ilişkiye ne kadar yatırım yaptığı ve birbirlerine karşı ne kadar istekli olduğu önemlidir. Yaş farkının bir ilişkide yaratabileceği bazı zorluklar şunlardır: Farklı yaşam deneyimleri: 33 yaşında bir kadın olarak, 20 yaşında bir erkeğe göre çok daha fazla yaşam deneyimine sahipsiniz. Bu, farklı beklentilere, ilgi alanlarına ve değerlere sahip olmanız anlamına gelebilir. Farklı öncelikler: Yaşınız ve yaşam deneyimleriniz, farklı önceliklere sahip olmanıza neden olabilir.
Mesela Örneğin, 33 yaşında bir kadın olarak, kariyeriniz, mali durumunuz ve aileniz gibi konular sizin için önemli olabilirken, 20 yaşında bir erkek için daha çok eğlence ve sosyallik önemli olabilir.
Toplumun baskısı: Yaş farkının yarattığı toplum baskısı, ilişkinizi zorlaştırabilir. Örneğin, arkadaşlarınız veya aileniz, ilişkinizi onaylamayabilir veya sizin için uygun olmadığını düşünebilir. Bu zorlukların üstesinden gelebilmek için, birbirinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmanız önemlidir. İlişkinizin beklentilerini ve önceliklerini açıkça konuşmalısınız. Ayrıca, toplumun baskısına karşı koymaya ve ilişkinize odaklanmaya kararlı olmalısınız. İşte yaş farkı olan bir ilişkiyi başarılı kılmak için bazı ipuçları: Birbirinize saygı duyun. Her iki tarafın da bireysel özelliklerine ve deneyimlerine saygı duymalısınız. İletişimi açık tutun. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin.
Birbirinize zaman ayırın. Yalnızca ikiniz için özel zaman ayırın ve birbirinize odaklanın.
Sınırlarınızı belirleyin. Ne istediğinizi ve ne istemediğinizi bilin ve bunu partnerinize açıkça ifade edin...Yaş farkı olan bir ilişki, diğer ilişkilerden daha fazla çaba gerektirebilir. Ancak, çaba gösterirseniz, uzun ve mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence çok fazla yaş farkı var yine de sen bilirsin eğer gerçekten seviyorsa sana değer veriyorsa ama şöyle düşünüyorum ben kendim 28 yaşındayım yani 20 yaşındaki Halim açıkçası olgun değildi ama 20 yaşındaki bir çocuk nasıl olgun olacak bilemiyorum yani ben bile 28 yaşında olmama rağmen 33 yaşında bir kadına evlilik gözüyle bakamıyorum yani toplum baskısından dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin olur, muazzam bir ilişki için gayet güzel yaş aralığı. 😊😊
10 Yorumla
O yaştaki erkeklerimizin bir olgun sevdası oluyor, sonradan değişebilir. Hatta muhtemelen değişecek de, maalesef böyle bir coğrafyada size kimse olur gözüyle bakmaz aileler de dahil. Ne diyeyim ki inşallah mutlu olursunuz 😂
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılFazla küçük ya cidden ama siz bilirsiniz.
00 YorumlaBunun adına sübyancılık derim. Hemcinsim bile olsa o yaşta ve yirmi yaşında birine bunu düşünse düşüncem değişmez. Aradaki yaş farkı fazla ve karşıt cins aşırı büyük. Hemcinsim olan lahısı çok baskı altına alır ve ben biliyorum senden büyüğüm diyerek. Şimdi bu sorun olmaz ama ileride çok sorun olur. Çevremde çoğu kişi de gördüm bunu. O sadece yaşından dolayı farkında değil. Yaşı yirmi beşi geçince anlar bunu.
00 YorumlaOlmaz diyemeyiz ama yaş farkınız çok fazla
Sana çocuksu gelmiyor mu?19 Yorumla
Soran+1 yıl20 den sonrası reşittir benim için hiç çocuksu değil baya olgun
Soran+1 yılSorunu herkesle yaşayabiliriz
Soran+1 yılOnun hislerini bilememki :)
+1 yılseks olarak evet olur ama evlilikde sorunlar yaşar misin yasamassin evlen gitsin
111 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
- +1 yıl
Yani o olgun tecrübeli bir kadınla olduğuna seviniyordur sen ise genç erkeğin verdiği gücü hissetmek istiyorsun cunku
Soran+1 yılHoşlandım açıkçası ama o ne hisseder bilemiyorum
- +1 yıl
Bak bana kalırsa taşıtların sana uygun olan 30 35 ler senin kafa yapıma olgunluguna bak
Soran+1 yılMaalesef onlarla iletişimim olmuyor anlaşamıyorum ben erkek kovalamayı seven bir kız değilim. O yaş grubundaki erkekler ancak benim yaşımdaki çok güzel kadınlara ilgi gösteriyor onun dışında yaşları küçük genç kızlara yöneliyolar. İlgi gördüğüm şımartıldığım erkekler 20 26 arası.
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun işte ufak yasittaki kızlara dadanmadaki amaç o yaslar biliyorsun olgun seviyor haliyle amaç seks olduğunu dusunende öyle yapıyor
Soran+1 yılHayır 30 40 lı yaş grubu erkeklerin amacı küçük kızlarla evlenmek eğlenmek değil. Genelde kendi yaş gruplarını kullanıp tecrübe edinip genç eşte deneyimliyorlar. O yaştaki hiç bir erkek 18 20 lik kızlara hayır demez diyende ulaşamadığı içindir.
- +1 yıl
İkimiz de zıt düşünüyoruz bende tecrübe edindim için diyorum çocuk sevmiyorum olgun olmalı kadın dedigin
Soran+1 yılBelki şimdi böyle düşünüyorsun belkide genç kızlardan darbe yedin o yüzden. Sende bir anormallik var tıpkı bendeki gibi. Senin yaşındaki erkekler genç kız peşinde. Ama sen daha tam olmamışsın bir 5 senen daha var 😄
- +1 yıl
Ben mi beş sene sonra 40 olurum delimisin ben bu yıl çıksın ya seçerek ya da görücü usulü evlenirim
Soran+1 yılTercih senin 🤷🏻♀️
+1 yılSevgi varsa neden olmasın erkek kendinden küçük yaşta ki kızla evlene biliyorsa neden kadın evlenemezsin veya sevgili olmasın
00 YorumlaBenim de 18 yaşında ben 22 yaşındayım ne varki bunda
09 Yorumla- +1 yıl
4 yaş gayet normal bence
- +1 yıl
Bir yıl önce kendi teyzem 30 yaşındayken 4 tane de kız çok yakın canım olan arkadaşım kankamlar en küçük gizli saklımız olmaz bu 5 i daha görmeden tanimadan yapma etme olmaz dediler dinlemedim en son hepsi vaz geçirmeye sebep olabilecek sey güya söylediler neymiş o küçükmüş yeterli olmazmış falan dediler. Sonra gördüler 1.87 boy 83 kilo ve full kaslı kocaman kolları bacakları vücudu olan sevgilimi hepsi Allah yardımcın olsun dedi. Bir de uzunluk kalınlık sordular hiç yalandan kandiriyor gibi falan olmamak içinde ayaklarımla birlikte olan açık açık bir fotoğraf gösterdim alin size dedim sok oldular 😂😂🤣
- +1 yıl
Hmmm iyimis uzunluk kalınlık derken tahmin ettiğim mi?
- +1 yıl
Hayırlısı yaa önemli olan bence karşılıklı saygı ve ten uyumdur karşı tarafın yaşin benden küçük veya büyük olmasının pek önemi kalmıyor diye düşünüyorum sena
Soran+1 yıl@YakışıklıOglan27 daha dün 5 yaş büyük birini ben bile almam diyodunki profile baktım şok oldum. Şimdi 4 yaş normal diyosun.
Soran+1 yılCanım küçük erkek herzaman iyidir gözü daha açılmamıştır başkalarında deneyim kazanıp bende uygulamaz en azından olduğu gibi olur
- +1 yıl
Benim yaşım büyük olduğu halde deneyimsiz acemi bir erkeğim benden yaşça büyük olgun bir kadın ilgimi çeker hoşuma gider.
- +1 yıl
Soran kişi eğer evlilik için düşünüyorsam kadının yaşı benden küçük olması normaldir ama sevgililik içinse kadının benden büyük olması daha iyidir olgun kadın candır.
Yürümez. Sen 43 o 30 olunca hayatı daha aktif yaşayacak. Taze bedenler aklını çelecektir
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta kadın o. yasta erkek ile düşünüyorsa yanlış anlama sizden bı zig olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlur da sen ne kadar güzelsen aklını başından almışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana guzel döşer. Hevesini alanadek döşer. Sonra yavas yavas uzar. 13 yas kucukten ne olur baska
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben istiyorum da o ilişkiyi bozmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılSende tadini cikar baglanma. Iligini kurut.
+1 yılkaçarak uzaklaş
saçmalama biraz daha zorlasan annesi olacak yaştasın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir. Ama o yaşlardan erkeklerin olgun kadınlara ilgisi fazla oluyor. Sonradan değişebilir o yüzden temkinli olmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani ben öyle bi durumda olsam sevişmek için kabul ederdim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizin gibi abazaları uzak eylesin olacağı varsa olmasın
Cevap sahibi+1 yılçocuk 37 yaşındayken sen 50 yaşında nine olacaksın aömk
Soran+1 yıl50 yaşında nine olmayı tercih etmem ben. Alımlıyım
Cevap sahibi+1 yılyaprak al sen 50 olunca dizlerin bi titresin de gör kadın erken yaşlanır erkek gibi olmaz
+1 yılSanırım senden büyük erkeklere bir nedenden dolayı negatif bakıyorsun. Sebebini merak ettim doğrusu... Kendi yaş civarında olması daha iyi olur diye düşünüyorum sevgilinin...
01 Yorumla- +1 yıl
Bence yaşıtlarına şans vermelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar olgun olabilir allasen, çocuk mu büyüteceksin ablacım. Akıl fikir vere.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Sebebi ise o cocuk seninle seks icin birlikte sevgin icin degil. Amacin seks yapmak ise genc dinamik cocuk iyidir.
00 Yorumla
+1 yıl29 yasindayim 20 yasinda bir kizla beraberlik dusunsem linc yerdim kesin. Ama sen de aile engeline takilirsin muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılOlur Neden olmasın ki Ama s******* altında ölme sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsan olmaz diye bir şey yok elbette olur
00 YorumlaOlgun kadınlar uf çok iyi
15 Yorumla
Soran+1 yılİyide benle sen aynı yaşlardayız
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yaş büyük birisine o çocuk bakar mı ama hani ilişkinizin geleceği var mı
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiim unvanlarınız ne peki
Soran+1 yılBen hemşire o tıp öğrencisi
Cevap sahibi+1 yılHmm ilerideki eşim doktor olacak diyosun :) ama işte bu hani zor bi durum. O çocuğun ailesi ne der? Çocupun arkadaşları ne der kafasını karıştırırlar mı falan
Soran+1 yılBenim için farketmez o beni tercih etti :)
Cevap sahibi+1 yılHa teklif ondan mı geldi? Peki genç o çocuk ya sırf cinsellik için seninleyse
Soran+1 yılBu önemli değilki yaşayadabilirim
Cevap sahibi+1 yılHmmm yani hertürlü varım diyosun. Yani siz anlaştıktan sonra kimse karışamaz. Merak ettim kim olduğunu
Soran+1 yılKim olduğunu derken?
Cevap sahibi+1 yılYani gizlisinya ondan merak ettim. Daha doğrusu 13 yaş küçük sevgilisi olan kadın kim onu merak ettim
Soran+1 yılBeni nerden tanıyacaksınız ki daha yeni açtım hesabı
Cevap sahibi+1 yılHıı hemşire hanım
Soran+1 yılSor tabi gizli
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
çor cocukla ugras dur:)
00 Yorumlasenle olmaz. ama sanat camiasında olur
00 YorumlaSen evlilik istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılAranızda 13 yaş var çocuk çok küçük size göre
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha zorlasan annesi yaşında olacakmışsın.
00 Yorumla
+1 yılOlur bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılGoneeee?
- +1 yıl
evet.
Çocuk daha ablası bekle büyüsün biraz😄
00 YorumlaIliski evet ama ciddi ilişki hayir
02 Yorumla
Soran+1 yılO ciddi ilişki istiyor ama
Soran+1 yılSizin yaşınızdakilerin böyle yazmasının değeri yoj benim için 18 lik avındasınız genelde boşta kalan zamanlardada 30 40 lıklar. o yüzden yaş grubunuz ilgi alanımda en sonda bile değil
Yaş farkı eğey varmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz ablası yaşındasın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistemeye gelse seni vermem 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğal davran gayet normal
00 YorumlaBal gibi olur
20 Yorumla
+1 yılHemşire misiniz?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet nerden bildiniz asgahha
- +1 yıl
Doktorum ben hemşire kokusunu hemen alırım 😂
Soran+1 yılHmmm çok güzel koku alıyor burnunuz peki başka kokular geliyor mu? :))
- +1 yıl
Yüksek libido kokladım :) östrojen aldım bol bol. Güleç bir yüz ve cilveli bir kıvırtma da kokladım
Soran+1 yılAynı zamanda koku uzmanısınız sanırım :) parfüm alırken size danışmak lazım
- +1 yıl
Ah bana bir sürü konuda danışabilirsiniz bence. Neden benim gibi birinden sizin gibi muhteşem bir güzellik yararlanmasın ki?
Soran+1 yılGüzel kısmını es geçelim 😅
- +1 yıl
Neden? Nedir bu kendinize yaptığınız haksızlık? Ama güzelliğiniz değil cilveniz ve erkeklerin ağzılarını sulandıran kadınlığınızı konuşmayı ben de isterim
Soran+1 yılbence önerilerinize ihtiyacım olabilir
- +1 yıl
O vakit neden bana yazmamaktasınız hala?
+1 yılOlur neden olmasın
00 YorumlaOomaz
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi ailelerde anlaşırsa olur
00 Yorumlaolurrrrrrrrrrrrrrrrr
00 YorumlaOlmazz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla
+1 yılKadın büyükse sıkıntı ya