Lütfen okuyup yanıt verir misiniz...
Zamanında kaç defa teklifle gelip de kendisine red cevabı verdiğim kişiyle şu an sözlüyüm.
Şimdi sözlü olduğumuz bu dönemde geçmişteki kırgınlıklarından bahsediyor. O zaman çok defa bana umut bağlamış ve ben umudunu kırmışım.
Bundan dolayı hâlâ çok kırgın bana.
Bunun geçmesi için ne yapabilirim?
Zamanında kaç defa teklifle gelip de kendisine red cevabı verdiğim kişiyle şu an sözlüyüm.
Şimdi sözlü olduğumuz bu dönemde geçmişteki kırgınlıklarından bahsediyor. O zaman çok defa bana umut bağlamış ve ben umudunu kırmışım.
Bundan dolayı hâlâ çok kırgın bana.
Bunun geçmesi için ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hicbisey yapmamalisin. Reddetmek en dogal hakkin. Şu an sana sahip olmus neyin kirginligi bu? Cok sacma. Onunla net konus, o zaman istemiyirdum simdi istiyorum ki seninle sozlendim, gereksiz seylerle tadimizi kacirma de.
Ya zaten çok fazla uzatırsa böyle devam etmez. Ayrılırız ama ben gerçekten bitirmek istemiyorum bunu o da biliyor. Bazen keşke duygularımı böyle bilmeseydi diyorum. Resmen ben peşinden koşuyorum yerleri değiştirdik.
Haydaa sen pesinden kosacak konuma geldiysen cok yanlis yokdasiniz
Vah vah... Öyle tanımadan etmeden hemen evet mi diyecekmişsin. İlk seferde reddedin kızlar, reddedin ki kiminle müşerref olduğunuzu öğrenin.
Doğru
Ozamanki sebebi neyse ondan dolayı o zaman öyleydi, şimdi senle sözlendiğime göre seni seviyor ve istiyorum diyebilirsin. şu an kafasına takmasının pek bi anlamı yok sonuçta sözlenirkende geçmiş aynıydı o zaman sorun etmemiş
Evet bunu da söyledim. Hatta sözlenirken ilk zamanlar mutluydu. Neden diyorum, uzun zamandır yoktun, sevgim birikmişti kırgınlığım gözüme gelmiyordu. Biraz zaman geçince iyice fark etmeye başlıyorum diyor
Alla
Alla e öyle diye de hep başına mı kalkcak ilişkinizde geçmişi bırak gelecekte de fikir ayrılıkları kavgalar olcak her şeyi böyle kafaya takmasın
Ben erkeklerden uzak duruyordum istemiyordum yoksa senden hoşlanıyordum diyebilirsin
Ya ben o zamanlar düşüneyim diyordum. Ondan zaman istemiştim.
Bu süreçte de konuşuyorduk.
Bundan dolayı, umut bağladım sana sen olumlu yaklaşıp sonradan red ediyordun diyor.
Benim yazdığımı söyle hoşlandığını felan bilsin
Tamam söylerim bunu. Peki şu an benim ona ilgi göstermem onun hoşuna gider mi? Sevdiğimi falan göstermem...
Sevgimi göstereyim mi hani şefkatle mi yaklaşayım yoksa kendisine çeki düzen versin diye biraz uzak mı durmalıyım?
Olduğun gibi davran sözlenmişsiniz zaten bu adam seni sen olduğun için seviyor kasma kendini
Biraz takıntılı da biri, acaba onun etkisi olabilir mi? Ya da hevesi mi gitti elde edince.
Evet beni biliyordu ki sözlendik.
Ondan hoşlanmadığını aslında onu istemediğini düşünmüş olabilir
Red etmişsin öncesinde ondan, birde ne teklif ettiydi
Gururu devreye girmiş büyük ihtimalle.
Evlenmek istediğini söyledi. Yani tanıyalım birbirimizi falan demişti.
Benim yazdığımı söyle işte onluk bir durum yokmuş gibi aslında hoslaniyordun diye anlasın
Olduğun gibi davran iyi olmaya çalışma fazla sevgi gösterme felan filan bunlara girme
Tamam çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için. Rabbim işlerini rast getirsin.
Sağol seninde
İnsanların psikolojik sorunları da olabiliyor normal gibi gözüküyorlar dışarıdan ama aslında bipolar şizofren felan filan rahatsızlıkları olabiliyor, böyle rahatsızlıkları olan insanlarda öyle olduğunu kabul etmiyor, karşısındaki de bilmiyor anlam veremiyor böyle de olaylar var
Valla onda da aileden dolayı olabilir stres ve takıntı var biraz. Kendi de kabul ediyor. Evlilik psikolojisi kötü etkiliyor galiba.
Ya da dediğin gibi farkında olmadan onda başka şeyler varsa bilemem Allah korusun.
nasihatim o garibana bu kadar ezik olma
Anlamadım, neden?
Geçmişi geçmişte bırakamıyor mu?
Bırakmak istese de karşısına çıkıyormuş istemsizce.
Karşısına çıkıyorsa bugüne kadar niye içinde tutmuş? Niye bu aşamaya getirmiş?
Yarın bir gün yine böyle ortaya çıkarıp can mı sıkacak?