Aldatıldım ve kendime artık hakim olamıyorum?

ikimiz de 18 yaşındaydık 1 aylık bir ilişkimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk. 2. ayımızın başlarında bir buçuk aylığına şehir dışına çıkmam gerekti. Şehir dışına çıktığımdan beri her günümüz kavga ederek bitti sabahında ise ya o özür dilerdi ya da ben. Böyle böyle 20-25 gün geçti dönmeme 10 gün kalmıştı ki beni Aldattığını söyledi...

Anlattığına göre 2 sene önceden bir flörtüyle görüşmüş sonra kız eve gitmiş anahtarı kapının üzerinde unutunca çocuk zorla içeri girmiş. Sevgilim hırsız girdi sanıp mutfağa koşmuş çocuk belinden yakalayıp öpmüş. Kız başta onu aldatamam istemiyorum demiş. Çocuk da şu an evindeyim zaten onu aldatıyorsun farkında değil misin demiş. üstüne bir de sen onu hak etmiyorsun onun kalbini hak etmiyorsun o çok iyi bir insan sen onun sevgisine layık değilsin demiş. Kız ağlamaya başlayınca çocuk susturmuş ve demiş ki bak ben seni hala seviyorum ben de üzgünüm şuanda. yaparsak ikimiz de iyi hissedeceğiz demiş. Kız da kabul etmiş..

olay bu kadardı bugün itibariyle 58 gün geçti ben acımı asla dindiremedim 58 günün minimum 50 günü ağlamışımdır (normalde hiçbir şeye ağlamam sulu göz değilimdir) şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum kimse beni anlamıyor takma, geçecek, zamana bırak demek kadar kolay olsa keşke her şey, arkasından bir kere bile küfür edemedim, kıyamadım, kendi bile ben bacım tekiyim beni engelle demesine rağmen ne ben engelleyebildim ne de arkasından bacım dedim. Çok yanlış bir insana canımdan kat kat fazla değer vermişim hem kendi içimde ki pişmanlığı hem kalbimin acısını hem bu boşluğu nası örtücem, ne yapmalıyım...

Aldatıldım ve kendime artık hakim olamıyorum?