Aldatıldıktan sonra eskisi gibi olamıyorum?

17 yaşından beri çıktığım sevgilimle evlendim. 10 yıl çıktık. Sonra da zaten evlendik. Evliliğimizin ilk iki-üç yılı çok güzeldi. Çok mutluyum çok seviyordum. Sonra zamanla değişti ve ben hareketlerinden anlamaya başladım ve aldattığını öğrendim. 5 yıl evli kaldık ama son 2 yılın bir yılı o kadınla birlikteydi sonra da diğer yılda boşanma oldu. 2 yıl boşanma ile uğraştık. Boşandıktan hemen sonra da diğeriyle evlendi. İnanılmaz üzüldüm, öyle böyle değil. Depresyona girdim, kilo verdim. Kabullenemedim. Gerçekten yerime başkasının geçtiğine inanmak istemedim. Her neyse, şu an biriyle evliyim yalnız kalmak istemedim. Ortak noktalarımız var. Ama ne kadar istesem de eskisi gibi olamıyorum. Hep içimde bir ukte var. Böyle eski evimizin önünden falan geçince istemsizce çok üzülüyorum. Çocuğumuz yok bu arada. Onu hatırlatacak her şeyi attım ama arada biliyorsunuz karşınıza istemsiz çıkıyor, çıkınca çok üzülüyorum. Böyle olmayabilirdi. Diyeceksiniz, o şimdi onunla mutlu diye evet biliyorum öyle fakat keşke o kadar kolay olsa. Üzülmem keşke çok çabuk geçse. Bilmiyorum, mesleğinden dolayı arada bir videosu falan çıkıyor, çıkınca böyle yüzüne bakıyorum videoda hep üzülüyorum diyorum eskiyi düşünüyorum, onun ilk zamanlarını eski zamanlarını çok özlüyorum bilmiyorum kimseye anlatamıyorum buraya zehrini dökmek istedim affola
Aldatıldıktan sonra eskisi gibi olamıyorum?