Bir aşkı sizce şüphe mi öldürür mesafe mi?
Şüphe
Mesafe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir aşkı sizce şüphe mi öldürür mesafe mi?
Mesefe mantık işine girer örneğin bir kız veya erkek buldu ailen sana 2 3 sefer görüştün emin oldun tamam dedim bitti onun dışında aşk olduğun kişi uzak mesafede ise bu olmaz mümkünati yok
İlişkide şüphe, güvensizlik duygularına neden olabilir. Eğer bir ilişkide sürekli olarak şüphe ve güvensizlik varsa, bu ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. İyi bir ilişki, güven ve açıklık üzerine kurulur. Ancak bazı insanlar arasında hafif şüphe, bir ilişkiyi daha sağlam hale getirebilir. Örneğin, şüphe duyduğunuz bir konuyu partnerinizle açıkça konuşmak ve bu şekilde daha derin bir anlayış geliştirmek, ilişkinin güçlenmesine yardımcı olabilir. Fiziksel mesafe, bir ilişkiyi zorlaştırabilir, ancak bu her zaman sona erdirici bir etken olmak zorunda değildir. Uzak ilişkilerde iletişim ve güven önemlidir. İki partner arasındaki bağlılık ve iletişim seviyeleri, uzaklıkla başa çıkma yeteneklerini belirleyebilir. Bazı çiftler, uzaklık nedeniyle daha da güçlü bir bağ kurabilirler. Özetle, aşk ilişkileri karmaşık ve çok yönlüdür ve her ilişki farklıdır. Şüphe veya mesafe, ilişkiyi sona erdirmek zorunda değildir, ancak bu faktörlerin ilişkiye nasıl etki edeceği, partnerlerin birbirlerine ve ilişkilerine nasıl yaklaştıklarına bağlıdır. İyi bir iletişim, güven ve anlayış, bu tür zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.
İkiside öldürür bana göre. Fedakarlık şart. Kuzenin uzak mesafe ilişkisi için bir hafta sen bir hafta sonu ben geleceğim diye karar almıştı. otobüs parasına katlandırlar 1.5 yıl çünkü daha önceki 2 ilişkiside uzak mesafe yüzünden bitmişti. Bu çözümle brilikte evlendiler ve çocukları var :) gayette mutlular.
Şüphe duyduğunda güvenin ya bitmiş ya da sarsılmıştır. Mesafeler halledilir de şüpheyi yenmek tek taraflı olmaz. Onun da ispatlı ve ikna edici olup doğrucu olması gerek.
Aynen öyle katılıyorum. Araya şüphe girdiyse bence aşk tamamen bitmiştir diye düşünüyorum ben. Mesafeler hiçbir zaman aşkı bitirmez aşkı şüphe bitirir.
Cevap
11Cevap
Şüphe insanda ne var ne yoksa götürüyor
Mesafe değil mesele
mesafe problem değil ama şüphe düştüğü zaman araya soğukluk giriyor bu da ilişkiyi mahvediyor
Aynen öyle katılıyorum bu konuda. Araya şüphe girince bence ister istemez aşk bitiyor. Yani mesafe engel değil hiçbir zaman. Bir aşkı şüphe bitirir.
Mesafeler aşka engel değildir, gerçek bir aşk yaşanıyorsa eğer. Şüphe ise öyle değildir.
Aynen öyle. Mesafeler hiçbir zaman asks engel değildir aşka engel olan tek şey genelde şüphe olur diye düşünüyorum. Yani mesafe dediğin nedir ki.
Aşkı şüphe öldürür net olarak. Şüphe olan bir ilişkide aşktan da bahsedilemez sevgiden de güvenden de. Şüphe bunların hepsinin katilidir.
Gerçek aşk dokunmadan seve bildiğin insandır, bu yüzden de şübhe
Mesafeler aşılır ama bir ilişkiye şüphe girerse yer bitirir iliskiyi
Şüphe daha kötü öldürür ama mesafede yavaş yavaş öldürür kapanmadıkca
Şüphe öldürür mesafe eğer gerçekten seviyorsan hasreti artırır
Aynen öyle bencede. Şüphe öldürür mesafe seven insanları bence birbirine tamamen bağlar diye düşünüyorum. Gerçekten seven insanlar ne kadar uzak olursa olsun birbirlerini severler.
Mesafe sorun değil ama şüpheler her şeyi mahveder.
Şüphe öldürür tabi ki de
Aslında ikiside ama şüphe daha önde
Kesinlikle şüphe.
Şüphe öldürür.
Mesafe öldürmez şüphe öldürür
aşkı bitiren şüphelerdir
şüphe
Aynen şüphe öldürür bencede. Mesafe engelle değildir hiçbir zaman. Ama şüphe varsa eğer işin içinde o aşk birgün bitmeye yakındır diye düşünüyorum.
Yalan ve güvensizlik öldürür, yaşandı.
Evet güvensizlik
Şüphe
Şüphe
İkisi de 😅
şüphe
Evlilik.
Şüphe
Şüphe güven yoksa öldürür
aski iligisizlik oldurur.
Şüphe
şüphe