Hatali oldugunu anladiginizda nasil düzeltirsiniz?

Sosyal medyadan tanistik. 2 hafta sonra bulustuk. Vakit gecirdik birlikte olduk. Sonra ki 5 gun boyunca surekli konustuk bulustuk? güven sorunum olduğu için ne talep ettiysem yaptı konum fotoğraf.. Arkadaslariyla tanistim 3 erkek 2 kız bulustuk. O gün rahatsizlandi. Bende pek ilgilenemedim arkadaslriyla durdum. Arkadaslari beni sevdi. Ne olursunuz bilmeyiz ama hep gorusmek isteriz seninlede dediler kizlar numarami aldi falan. Arkadasina benim o gun trip attigimi söylemis. Arkadasi da bana bu çocugu kaybetme trip atma iyi biri falan dedi. O gün kendi halimde arkadaslaryla konustm sadece. Gün bitiminde de ben hastaym eve gececegm dedi arkadaslari sen gelcksen gel gezeriz dedlr olur dedm sonra o da geldi. Ama hiç umursamadi beni. Geç oturrken erkek arkadaşm okuldan aradi bozuldu. (Bu konuda uyarmsti insanlara iyi oluyorsun sonra niyetleri kotuyms diyorsun dikkatli ol demisti) 2 gündür hiç aramiyor yazmiyor her gün o arar yazardi gün içinde merak ederdi. Dün yazdim görüldü bıraktı. Sabah aradm geç döndu git gece arasnlr seni Bn uyarmstm falan dedi sen arkadaslrmla keyif aldn bnde ani yasadm dimi rahatszlkla falan dedi. bulusup konusup çözelim diye aksam Aradım çok geç dönüş yaptı balıga gideceğim demiştim erkek erkege benmde alanım var Bi saygı duy falan dedi kendi islerim var hem yarım saat konuşup ne yapacağız dedi. Bisey demedm. Görüldü bırakma dedim tamam dedi en son attığım mesaja hala bakmamis ya da mavi kapatip bakmis. Bu gün sabahta yazmadi yazardi. Normalde umursamam. Ama hatalinin kendim olduğunu biliyorum ve en azından bir çaba göstermek istiyorum. nasıl duzeltebilirim, düzelir mi?

Hatali oldugunu anladiginizda nasil düzeltirsiniz?