Unutulmasını istiyorum. Benim kişiliğime büyük bir leke sürüyor bu hata

Unutulmasını istiyorum. Benim kişiliğime büyük bir leke sürüyor bu hata

Kendimi karşıma alır bir değerlendirme yaparım sonra "öyle olması gerekiyormuş" der işin içinden çıkarım. Tabi karşıma aldığım benliğim geçmişe dönüp baktığımda hep o affedilmez hata ile karşı karşıya kalır. Kısacası ne unutabilir ne de düzeltebilirim anca kendimi avuturum.
Affedilemeyecek hiçbir şey yok bu hayatta. İnsan kabullenme aşamasına geçmeden önce biraz inkar etmeye, hiç yaşanmamış varsaymak için çabalar ama baktı ki olmuyor, kabul edip hayatına bu şekilde de devam edebilir. Sadece biraz zaman gerekir kabullenmek, sindirmek, hayata buna göre şekil vermek kolay değil bir anda buna adapte olmak zor.
Ne kadar affedilemez olabilir allaşkına? Senden başka kaç kişi biliyor şu anda? 10 yıl sonra kaç kişi bilecek bu hatayı? Muhtemelen 0 a yakın.. Affedildi bile bak?
Cevap
13Cevap
ben düzeltmek için elimden geleni yaparım tabi ki de.. ama zamanla olur olmazsa da vicdan azabı çekerim
Affedilmez bir durum varsa düzeltmeye çalışmak aptallıktır..
Ortada affedilmeyecek bir hata varsa düzeltmeye çalışmam
Affedilemez hata olmadığını kabul ederek. Allahin merhametlilerin en merhametlisi oldugunu unutmayarak ve hata da ısrarcı olmayarak.
Bnce zaman.. ve her insan hata yapar bir başkası hata yapanın da yerinde olabilirdi oda aynı şeylerin olmasını isterdi
Hata yaptım ise bilinçli hatadır düzeltmeye çalışmam..
Hata yaptıktan sonra düzeltilmesi mümkün değildir yenisini yapmamak için çabalamak gerekir 🙃
Düzeltmem , hatasız insan olmaz bir sonrakine yapmamaya çalışırım
aslında bişey yapmama gerek kalmıyor.. kendi kendine düzeliyor
Hatalar düzeltilmez lakin geleceğe taşımanın da bir manası yoktur..
Kimse kusursuz değil herkesin hatası var allahin afetiğini unut
Senin de söylediğin gibi "Affedilmez" ise bunu düzeltebileceğini sanmıyorum
kabul ettim ve arkama bakmadım
Affedilmiyorsa düzeltmeye calışmam
Affedilemez işte nasıl düzelticem
Ne gibi bir hata olduğunu tespit etmek de önemli.
Düzeltmem, kabullenirim
Ben hata yapmam. Anime adı ne
Boku no pico
Daha büyük bir hata yaparım 😁
Affedilmez.
Kaynanamla yaşadıklarım için çok geç
Nasi bir hata
Affederek
Bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?