Evet, kaç yıl gerek birini unutmak için, var mı bunun bir sınırı. Mesela 17 sene önce tanıdığımız, kısa kısa birkaç yıl geçirdiğimiz ve son 6-7 yıldır görmediğimiz, üstelik başkası ile evli birini unutmak için daha kaç yıl geçmesi lazım? Bu nasıl bir lanet? Nasıl olurda yıllar sonra dinlediğimiz kısacık bir şarkıda aklımıza geliverir ki? Geçen onca yıla rağmen duvara baktığımızda gülüşünü görmek, başımızı çevirdiğimizde kahkahasını duymak, derin bir nefes alınca kokusunu almak normal mi?
Kaç şarkı daha dinletecek veya kaç şarkı daha yazdıracak bir gülüşüne? Ama biliyorum, ne o suçlu, ne sevmek suç, peki o halde nedendir ceza? İşin en bok yanı o senin aklından çıkmazken onun aklının ucundan bile geçmediğini bilirsin ya, işte o cezalardan müebbet gibi gelir insana. Kaç ömür gerekecek unutmak için? Son mu olur, sonsuzluk mu? En iyisi herhangi bir şarkı dinlememek, geçtiği yollardan geçmemek veya ne bileyim, onun sevdiği tatlıdan yememek, kesin bir çözümü yok ki arkadaş, tam bitti gitti diyorum, kendimi kandırıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zamanla geçiyor.
Birini unutma süresi 21 günmüş. 21 günden fazla sürüyorsa unutmak istemiyorsun demekmiş
Bu bilgiyi ilk defa duydum, 21 gün sanki biraz kısa gibi, ben 21 ay'a razıyım unutmak için. Kim hangi şartlarda bu süreyi bulmuş acaba merak ettim, hiç mi sevmemiş o araştıran kalpsiz 21 gün ne ya :(
Sevmemekten değil. Alışkanlık kazanmak veya alışkanlıklardan vazgeçmek için geçmesi 21 günmüş. Spora başla örnek veriyorum 21 boyunca zorlanıcaksın ama 21 günden sonra vücut alışacak
Of şu yazilanlar en korktuğum şeylerden biri ya. Benim 1 sene oldu ama hâla unutmadim. Zamanını ben de bilmiyorum. 🤧
Her şey senin elinde unutmakta hatırlamakta
1 saat hatta dakikasında bile unutabilirsin
Yil kavrami degil bence, yerine guzel vakit olmali ki güzellikler kotuyu bitirsin
Bir arkadaşım var bebe üç yıl boyunca terk edildiği kızı bekledi neyse ki artık unuttu da hayatına devam etti. Unutmak kişiye bağlı durum gibi.