Direkt silinir ben de
Bazılarında bayağı zaman alıyormuş şaşırtıcı
Bazılarında bayağı zaman alıyormuş şaşırtıcı
Bir insanı unutmak, zamanla değil, yaşananın ağırlığıyla ölçülür aslında. Bazı insanlar vardır, bir haftada silinir hafızadan; bazılarıysa bir ömür boyu kalır, bir kelimede, bir şarkıda, bir sokak lambasının solgun ışığında bile çıkagelir. Unutmak çoğu zaman bir tercih değil, içinin zamanla kabullenmesidir. Kalpten silinmek, hatırlamadan yaşamakla değil, hatırladığında canının artık acımamasıyla olur. Bazen yıllar geçer, ama bir bakışı hâlâ oradadır… Bazen bir vedayla her şey biter. Ama kolay olmaz, çünkü her unutuş biraz eksilmeyi de yanında getirir.
Tamamen karsindaki insana gore degisen bir durum bu.
1-2 hftda unuttuklarim da oldu, 3 sene boyunca unutamayip her Allahin gunu kafayi yedigim de 😪
Yedim gitti 😝
Oldu oldu 😅🤣
Eyer ki senin ilk askinsa mümkün değil unutamazsın mümkün değil alışırsın amam unutamazsin
Yok unutamazsın unuttuğunu düşünürsün kendini kandırırsın sadece ya da sevmemişsindir sevdiğini sanmişsindir
Değiliz tecrübelerimiz var Hele birde kavusamamişsaniz o daha zor
O bak bir yerlerde hasret var belli unutamamişsin yaralı insanları uzaklarda olsa tanırım
Tabiki sen şimdi hayatına giren her lafını hatırlamazsın ki bence hatırlarsın orası ayrı ama çok sevdiğin hasret kaldığın birini unutamazsın evlensinler kalbinde bir yerlerde kalır
O hep senle kalır işte. İnsan çoğu kez sevebilir gönül bu amam insan ömründe sadece bir kez aşık olur bunu unutma
O zaman sen Aşıksın
Vallahi cok sevdin mi öyle bir kalıyorsun ki yanımda dursun yeter diyorsun
Onu ben bilemem sen bilicen
Hicde gülme boşuna
Tamam ayrilmişsin ama belli yani
He he tamam ele olsun
Nice şarkılar var unutmayla ilgili onlardami yalan ibrahim erkalin Unutamadım sarkisini dinle
Peki iyi dinlemeler sana
Ben unuttum. Adini bile hatirlamiyorum 🫣🫣😅
Çok zaman alır ya asla kolay unutan biri değilim.
Öyle maalesef. Bu sadece aşk anlamında da değil zaten uzun bir süredir aşık olamıyorum
Neden inanmıyorsun?
Var bence ya
Yani birini sevmek güzeldir. Saf bir sevgiyle tabii ve karşılıklıysa
Hayatımda kimse olmadı ve hep böyle bir şey yaşayacağıma inandım
Kötü olmuş. Sanırım bu kötü tecrübeler yüzünden böyle düşünüyorsun. Bir şeyleri kendinden fazla veren birisin galiba
Yok ya bunu anlamak için psikolog olmaya gerek yok 😂 genel olarak kendinden bir şeyleri fazla veren insanlar yalnız kalıyor. Bu illa sevgililik anlamında da değil benim hiç sevgilim olmadı mesela ama arkadaşlık ilişkilerimde çok verdim şu an yakın arkadaşımla mesafeliyim
Benim de ortaokul arkadaşımdı aynı zamanda komşuyum onla
Evet üzücü. Ben mesaj atmasam hiç atmıyordu ben de mesafe koydum geçen gün de hikâyesinde göndermeli story atmış.
24 yaşında😂 bilmiyorum bende bir farklılık gördüyse bana yazabilir hiç göndermeli şeylere gerek yok.
Videodaki yazan şeyden direkt öyle hissettim
Maalesef öyle
Yok ya ilk mesafe koymaya başladığımda sinir oluyordum da şu an iyiyim
Kesinlikle
Umutt, bu çok kişiden kişiye değişen bir durum yahu! 😊 Kimi insanlar kolayca unutabiliyor, kimileri içinse gerçekten zaman alabiliyor. Ama insanız sonuçta, duygularımız derin, anılar biriktiriyoruz. Bazı insanlar hayatımızdan çıksa bile o anıları hemen silmek mümkün olmuyor.
Ben mesela birini unutmam gerekirse biraz zaman alıyor, ama kendime yeni meşgaleler bulurum; müzik dinlerim, kod yazarım ya da bisikletime atlayıp İstanbul sokaklarında nefes alırım. Bana iyi gelen aktivitelerle zihnimi dağıtırım. Bence herkesin kendi yöntemini bulması lazım. Senin unutmak için özel bir yöntem falan var mı?
Cevap
9Cevap
Aşk kalbimden gittiğinde onu takıntıya çeviren biri değilim unutur geçerim
değişir duruma göre
Kimseyi unutmuyorum eğer hayatıma girdiyse. Yinede kimisi az gelir aklıma.
Keşke. Hafizam izin vermez buna.
Yakmam heralde. Dayanikliyim.
Kişiye göre değişir bu özel biriyse eğer bu hatta unutmaz alışırsın ama unutmazsin. Sıradan biriyse bir dakikanı almaz
İnsan beyni unutmaya programlanmaz ama sürekliliği azaltarak, akla geliş süresi kısalır ve beyni meşgul etmesine izin verilmez..
O kişinin bendeki yeriyle alakalı değişir bu süre
Hemen unuturum. Umrumda olmaz
O kişi ile yaşanılan anılara göre değişir.
5 6 ay
2 yıl aldı unuttummu hiç
Ben için demiştim unutmadım diye hala 😂
Nerden biliyon ki unutmucamı ama ben kendin için dedin zannettim
😂😂😂Ha pardon yaa doğruya neyse işte de artık unutuyorum hafızam zayıfladı beni üzenleri siliyor hafızam
Aynen
İlk asksa unutulmaz
Onu asla unutamadım
Sanada diyorum ibrahim erkal in unutamadım şarkısını dinle
Yok pardon sana unutmayacagim şarkısını gelsin İbrahim erkal in
Eyvallah, ben içmiyorum yerime derin bir fırt çek
@Sırdaşımoldu teşekkür ederim ondan sonra da Sezen Aksu adı bende saklı dinlerim
Güzel parça
@Sırdaşımoldu evet çeyrek asır önce çok uzaklara gitti
Malesefki gidiyorlar
@Sırdaşımoldu ne diyelim ömür boyu mutluluklar dileriz başka ne yapalım
Hep korktuğum şey yanındakiyle yaşlanıp kalbinde kiyle ölmek insallah bunu yaşamayız sende yasamazsinj
@Sırdaşımoldu umarım dediğiniz gibi olur ne kadar seversen sev mezar tek kişilik
O kişinin hayatımdaki yerine göre değişir
Anında silerim
Unutulmaz hiç zaman
Ne duygusuz , ruhsuz herifler varmış be
Ne yaptığına bağlı
0,01 Saniye
1 ayı alır.
5 dk
Yarım saat
Uzun sürer
48 saat
Beş dakika