Aşk İlişkileri Birini unutmak ne kadar zamanınızı alır? xxAryaxx Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba Arkadaşlar;Bir insanı unutmak ne kadar zamanınızı aldı?Benim max 24 saat 😂Herkese iyi vakitler. Birini unutmak ne kadar zamanınızı alır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SevimsizMuhallebi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Belli max 24 saatmiş unutmuşsunda burda konu açmışsın eğerki unuttuğun insanı hatirliyorsan unutmamışsındır... 1 4 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Dün terk edildim. Bismillah 😂😂 Yorumla SevimsizMuhallebi +1 yıl 10 sene oldu ara sıra aklıma geliyor modum düşüyor 😂 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Bir şey diyim mi üzülme daha iyileri gelir varsay ki hiç olmadı bir nevi bir ara durakmış hayatının turisti gibi düşün Yorumla SevimsizMuhallebi +1 yıl Umarım , sende aynı şekil iyi dileklerimle 😊🙏 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vay unutma konusunda rekor kırmışsın.. Ben zor seviyorum, zor unutuyorum 1 1 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Zor seviyorum çabuk unutuyorum Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Cıks kolay unutmam ben xd ama unutursam komple silerim 1 1 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Helal 😂 Yorumla
kek1609 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Unutamam dediğim sadece 1 insan oldu. Ama şimdi yanımdan geçse arkamı dönüp bakmam. Tabi bu kıvama gelmem 2 senemi aldı 😂 1 0 Yorumla
Myway35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. yaşantıma bağlı yaşanmışlıklara bağlı.ne kadar çok vakit geçirdiysen o kadar zor oluyor. 1 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Unutmak istiyorsam çok uzun sürmez. Unutmaya çabalamam. 1 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. max 2 gün bazen 2 saat oluyor ikizler burcu ya biraz umursamayan 1 0 Yorumla
Demiryumruk2 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Nişanlım ben askerdeyken başkasıyla kaçtı 2 yıldır unutamadın 1 1 Yorumla xxAryaxx +1 yıl 😯 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bakın unutmak diye bir şey yok anlayın artık şunu 2 4 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Ne var peki? Buna ne diyoruz? Yorumla sadecekimmm +1 yıl Eski değer yitiriliyor, his körermesi sıradanlaşma öyle birine dönüşme süreci. Hafızamızı kaybetmediğimiz sürece kimseyi unutamayız Yorumla xxAryaxx +1 yıl Güzel yorumun için teşekkür ederim Yorumla sadecekimmm +1 yıl ricalar Yorumla
MrLogi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl ertesi gün unuturum :D 1 1 Yorumla xxAryaxx +1 yıl 😂😂 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl 1 gunde unuttugum oldu 1 4 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Nerrlerdedin kız Yorumla xxAryaxx +1 yıl Valla Oyundan da sıkıldım bu siteden de sıkıldım adresizim 😂sen nasılsın napıyorsun? Yorumla EmirAdakul +1 yıl Ben oyuna uzun suredir girmiyorum kapı gücüm 300 e inmişti 😂. Pek iyi sayılmam 😂 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Neyin var noldu? Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 5 dakikada adını bile unuturum 1 1 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Helal 😂 Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişisine bağlı kimini 5 sn kimini 5 yıl da 1 2 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Çok doğru. Peki en son birini unutmak ne kadar süreni aldı? Yorumla çekirdek19 +1 yıl 1 2 hafta felandı Yorumla
9köyünmarabası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hafıza kaybın mı var geçmiş olsun bacım 1 3 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Değer vermediğinde kaynaklı olsa gerek ne demişler güneş geceyi sevmedi diye ay doğmayı bırakmaz Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl Ayı doğuran güneştir. Güneş küserse ay yolunu sapıtır. Ay adam olacak adamm Yorumla xxAryaxx +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
erhanabey Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bir sevgiliyi unutmak baya bir zamanımı alır çünkü sevdiğime çok bağlanan birisiyim 1 0 Yorumla
Onlyamiral Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişiliğine bağlı benim için 4 yıl oldu hala burda 1 0 Yorumla
Rodeocu10 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Saniyesinde 😄 1 3 Yorumla xxAryaxx +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Rodeocu10 +1 yıl Beni listeden çıkarmışsın 🤔 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Ne listesi Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bir iki gün 1 3 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Çok 😂 Yorumla GoldenFireball +1 yıl Herkes sen değil benim bir kalbim var 😅 Yorumla xxAryaxx +1 yıl Amanın aman 😂😂 Yorumla
ÇokEskilerdenBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl seninle konuşuyorduk daha önce master olmuşsun 1 2 Yorumla xxAryaxx +1 yıl 😂😂evet, master olmuşum. Yorumla ÇokEskilerdenBiri +1 yıl senin 4 xperlik halini bilirim ben Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 10 saniye xd 1 2 Yorumla xxAryaxx +1 yıl At yalanını seveyim 🤣🤣balık mısın sen? Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Yoo cidden kolay unuturum ben Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Zannedersin sadece.. 1 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 1 ay en fazla 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kısa zaman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Belli max 24 saatmiş unutmuşsunda burda konu açmışsın eğerki unuttuğun insanı hatirliyorsan unutmamışsındır...
Dün terk edildim. Bismillah 😂😂
10 sene oldu ara sıra aklıma geliyor modum düşüyor 😂
Bir şey diyim mi üzülme daha iyileri gelir varsay ki hiç olmadı bir nevi bir ara durakmış hayatının turisti gibi düşün
Umarım , sende aynı şekil iyi dileklerimle 😊🙏
Vay unutma konusunda rekor kırmışsın.. Ben zor seviyorum, zor unutuyorum
Zor seviyorum çabuk unutuyorum
Cıks kolay unutmam ben xd ama unutursam komple silerim
Helal 😂
Unutamam dediğim sadece 1 insan oldu. Ama şimdi yanımdan geçse arkamı dönüp bakmam. Tabi bu kıvama gelmem 2 senemi aldı 😂
yaşantıma bağlı yaşanmışlıklara bağlı.
ne kadar çok vakit geçirdiysen o kadar zor oluyor.
Unutmak istiyorsam çok uzun sürmez. Unutmaya çabalamam.
max 2 gün bazen 2 saat oluyor ikizler burcu ya biraz umursamayan
Nişanlım ben askerdeyken başkasıyla kaçtı 2 yıldır unutamadın
😯
Bakın unutmak diye bir şey yok anlayın artık şunu
Ne var peki? Buna ne diyoruz?
Eski değer yitiriliyor, his körermesi sıradanlaşma öyle birine dönüşme süreci. Hafızamızı kaybetmediğimiz sürece kimseyi unutamayız
Güzel yorumun için teşekkür ederim
ricalar
ertesi gün unuturum :D
😂😂
1 gunde unuttugum oldu
Nerrlerdedin kız
Valla Oyundan da sıkıldım bu siteden de sıkıldım adresizim 😂sen nasılsın napıyorsun?
Ben oyuna uzun suredir girmiyorum kapı gücüm 300 e inmişti 😂. Pek iyi sayılmam 😂
Neyin var noldu?
5 dakikada adını bile unuturum
Helal 😂
Kişisine bağlı kimini 5 sn kimini 5 yıl da
Çok doğru. Peki en son birini unutmak ne kadar süreni aldı?
1 2 hafta felandı
Hafıza kaybın mı var geçmiş olsun bacım
Değer vermediğinde kaynaklı olsa gerek ne demişler güneş geceyi sevmedi diye ay doğmayı bırakmaz
Ayı doğuran güneştir. Güneş küserse ay yolunu sapıtır. Ay adam olacak adamm
🤣🤣🤣
bir sevgiliyi unutmak baya bir zamanımı alır çünkü sevdiğime çok bağlanan birisiyim
Kişiliğine bağlı benim için 4 yıl oldu hala burda
Saniyesinde 😄
🤣🤣🤣🤣
Beni listeden çıkarmışsın 🤔
Ne listesi
bir iki gün
Çok 😂
Herkes sen değil benim bir kalbim var 😅
Amanın aman 😂😂
seninle konuşuyorduk daha önce master olmuşsun
😂😂evet, master olmuşum.
senin 4 xperlik halini bilirim ben