Güncellemeler
+1 yıl
ask bu ask büyük konusmayın sizin de basınıza gelir
Güncellemeler
+1 yıl
olmazmıs arkadaslar denemeyin ben denedim sizin icin
Ya linclemeyin öncelikle ciddi bir sorunum var yani çok çok seviyoruz ikimiz de sadece bilmiyorum ne yapacağımı Ailem öğrenirse ayrı bir kıyamet zaten Coddi yardım edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hakkında hayırlısı olsun ülkücüler duymasın selametle
Ne yapcam ailemi cidden off
Ben rabzonluyum Şırnaklı sevdim olmuştu babam istemeye gitmedi ey gidi günler olmadı evlenemdik sen inşallah evlenirsin ama dikkat et seni dağa çıkarmasınlar
niye seni cagırdılar mı
ben de trabzonluyum bu arada
Hdp lierin çuğı dagda bilmesmisin askere kursun sıkıyorlar
Benim sevgilim hdpye oy atacaktı ayrılırım demiştim bayağı kararliydim sonra vazgeçti oy atmaktan. benim için olmaz yani. Sonu ayrılık.
Böyle milliyetçi olmaz
Kendini yanlış tanımışsın
Düşmandan dost olmaz
neden insanlara düsman olalım ki siyaset yüzünden
Konu siyaset değil onlar terörist
aslında bilmiyorum gereksiz ön yargılı bakıyoruz belki de Yanlıs anlama söylediğimi de hep kendi acımızdan düsünüyoruz Biraz empati yapınca onların da kendince sebepleri var ve kimseyi terörist diye damgalayamayız Yani ben de ülkü ocaklarında büyüdüm ama su an aslında ne kadar ayrımcı davrandıgımızı fark ediyorum gibi Büyük konusmamak gerekiyormus
Birde ocağa gidiyormuşsun reislerin sana öğretmedi mi ben ilk gittiğimde kardeşim olsa affetmem demişti bir reis
evet iste biliyorum o ortamı benim babam aktif yer alıyordu ben kücükken Yani bilmiyorum reddedilir miyim evlatlıktan saka değil gayet ciddi soru Fazla nefret ve kin var bence ülkü ocaklarında
Benim babam tsk personeli onun arkadaşlarını şehit eden vatana saldıran biriyle olsam beni evlatlıktan reddeder
bu gidisle bırak reddedilmeyi trabzondan atılacagım sanırım
Sen nerden buldun öyle birini
üniversite
Hangi üni
medipol
İnsan ayırmayı birakin önce gerisi kolay
Insan ayırmam ki ben
Tmmm
O zaman boşa yaşamışsın vatanını sevmeyen adamdan çocuk mu yapcan
Eline sağlık kardeşim çok güzel yorum
seve olmazsa ske ske ayrılıcan yapcak bişey yok
ayrılmak istemiyorum ne yapacagımı bilmiyorum
milliyetçiyim diyosun askerine polisine silah sıkan dağdaki sözcüleri olan partinin destekçisine sevdiğim diyorsun. Bana ondan bi farkını söyle
Tecrübe etmiş birisi olarak olmaz diyorum
Gerçekten mi ya cidden çok seviyorum
çözümünü bildiğin soruları bize sorma
Ne çözümü
ayrıl
Ya basit mi bu kadar mk çok zekisin sen
evet çok basit senin yüreğiin sağlam değil ondan ayrılamıyorsn
bana çok zekisn diye dalga geçtin ama üzülerek söylemeliyim ki hayatından 6 ay kaybettin
keske sadece 6 ay olsa
Olmaz tabi