Boğaziçi psikoloji 2. sınıf öğrencisiyim. Melih bulunun atandığı ilk andan beri okulumla beraber direniyorum. Ailem benim yanımda ama akrabalarımın görüşleri çok farklı. Polis her şeyden kutsalmış gibi davranıyorlar masum partinin işçileri gibi. İnstagrama kuzenim takip ediyor beni muhtemelen o yaydı. Ailemi beni arayıp vazgeçirmeye çalışıyorlar. Ailem beni desteklese de artık eylemlere katılmamı istemiyor. Okulumun yanında olmak istiyorum ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkenin en yüksek puanlı insanlarına ünevirsite barajını zor geçmiş kişilerin akıllı olun diye uyarması zaten absürt. Ama şöyle bir gerçeği de düşünün atamaları belli kişi yapar ve buna da elindeki yetkiye dayanarak yapıyor. Kararı beğenmeyebilirsiniz ama çözüm bu değil.. yürüyüş ya da bir tepki koyduğunuzda çopunuz sabıkalı olacaksınız ve bu sizin geleceğinizi etkiliyor. Okuyun kendinizi ve çevrenizdekileri bilinçlendirin ve bir daha böyle bir durumla kimsenin karşılaşmaması için çaba gösterin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa okulun başarısından bahsettiğimde ego kasıyor oluyorum. Okumuş bir şeyler başarmış ama insan olamamış oluyorum. O yüzden o konuya girmiyorum bile. Ama mevcut düzenin değişmesi için birilerinin ses çıkarması gerekiyor. Bu böyle gelmiş, böyle gider, yanlış ama kayyum atama onun yetkisi diyip susmadığımız için de terörist ilan ediliyoruz. Sabıkalı olayım önemli değil. Memur olma düşüncem yok ileride. Yurt dışı şansımı dener, olmazsa klinik açarım bir şekilde kurtarırım kendimi. Ama bu düzen değişmeli, benim için değil toplum için.
- +1 yıl
Yaptığını yasalara dayanarak yapıyor. Evet kimse kayyum istemez. Ama sen oraya oranın dekanını prof u için falan gitmedin. Belli ideallerinin olması güzel. 👍 ama bunu doğru kullanın. şu an olay çok farklı boyutlara ulaşmış. Amacından sapmaya başlıyor. Bende zamanında senin gibi düşündüğüm oldu ama şu an biraz daha sabırlı olabiliyorum. İlerde snede benim gibi düşüneceksin
En İyi Cevaplar
Hadi ordan amacın ağaç olmadığı gibi şimdide amacınız REKTÖR değil bunu herkes biliyor Bizim için canını veren polislerimize KATİL POLİS diyen ve onlara şuursuzca saldıran tiplerden sin sen, neymiş efendim boğaziçiliymiş bunu unutmayın türkiye boğaziçinden ibaret değildir hayali gezi olanın sonu hüsran olacaktır, devlete başkaldıran tokadı en sert bir şekilde yiyecektir.
019 Yorumla
Soran+1 yılGezi zamanlarında ben 12-13 yaşlarındaydım sence gezi için eyleme çıkmış olabilir miyim? Gezi hakkındaki düşüncelerin beni ilgilendirmiyor. Ben Boğaziçi öğrencisiyim, rektörümü seçmek istiyorum. Denklem çok basit. Kayyum ataması istemiyorum. Aramıza sızmış pkk yanlılarından, islam düşmanlarından, karışıklıktan yararlanmak isteyen insanlardan oluşan bir güruh var. Ama bu bizim suçumuz, sorumluluğumuz değil. Kağıt dağıttığım için gözaltına alındım. Polis de sanki o kadar masum değil ne dersin?
- +1 yıl
Devlete baş kaldıran tokadı en derinden hissedecektir bu birincisi, diğeri ise KABE ye yapılan terbiyesizliği hiçbiriniz kınamadınız rektör diye yola çıktınız HDP ye atanan kayyumda girdiniz sonra polise taş atmaya ve devlete küfür etmeye kadar ileri gittiniz bundan sonra bilesiniz ki devlete en ufak yanlışı olanın sonu hüsran olacaktır. Clubhouse ta nelerin konuşulduğunu hepimiz iyi biliyoruz bütün örgütlenmenin farkındayız bunu unutma ki bir şafak vakti senide evinden alır polisimiz hiç merak etme sen
Soran+1 yılDevlete başkaldırmıyoruz. Devlet ve hükümet arasındaki farkı bilirsin diye düşünüyorum. Bizim direnişini mevcut hükümete karşı. Üstelik kabe kutsalınız olabilir, saygı duyarım. Yapılan şeyi de savunmuyorum. Ama lgbt içerekli el bayraklarına, afişlere polis tarafından el koyuluyor, lgbt bireylere çirkin ithamlarda bulunuluyor, terörist damgası vuruluyor. Bize yapılan saygısızlığı görmeyip din üzerinden duyar kasmayın. Savunmuyoruz, ama şartlarımız eşit olsun değil mi? Üstelik polisin bize yaptıklarını görmüyorsunuz. Sadece kağıt dağıttığım için ters kelepçeyle canımı yaka yaka gözaltına aldılar. SADECE KAĞIT DAĞITTIĞIM İÇİN. Biz de polisle karşı karşıya kalmak istemiyoruz, o yüzden direnişini de müsaade etmeliler. Aksi takdirde daha çok canı yanacak hem bizim hem polislerin. Clubhouseda aramızda olmayan birçok kişi var. Boun wp gruplarından yapılıyor asıl örgütlenme. Orası ciddiye alınacak bir platform değil şu an. Ve son olarak şunu söyleyeyim. Hedefimizin rektör olup olmadığını ancak melih bulunun istifasıyla görebilirsiniz. O istifa gelene kadar vazgeçmeyeceğiz, geldikten sonra eylemler devam ederse demek ki siz haklısınız. Denklem basit.
- +1 yıl
Sana şunu söyliyim asla vazgeçmeyin ve olanlardan polislerimiz ve biz sorumlu değiliz sen burdan polislerimizi tehtid edecek kadar ileri gidebiliyorsan her şeyi göze almışsınız demektir, yanlış argüman referans olamaz o LGBT bayraklarına neden tepki gösterildi 2.5 milyar kişiniz inandığı dinin kutsalının üzerine yapıştırıldığı için tepki gösterildi, LGBT kulübünün odasından PKK paçavraları çıktı siz hükümetin kararını protesto edebilirsiniz fakat Devlete baş kaldırıyorsunuz bu bunun acısını çok çıkaracaz o ClubHouse ve WP de konuşulanlarının ss leri bende mevcut şunu söyliyim ki hepinizi tereyağından kıl çeker gibi şafak vakti alacak polislerimiz devlete baş kaldıranın sonunu bilmiyorsan aç tarih oku ClubHouse ve wp den nasıl çığırtkanlık yaptığınızın farkındayım ama şunu söyliyim sağ seçmen sokağa dökülürse sizde et parçası dahi kalmaz
Soran+1 yılBen polisleri tehdit etmiyorum ne haddime. Ama melih bulu istifasını verene kadar devam edeceğiz ve polis de yolumuza taş koymaya devam ettikçe iki tarafın da canı yanacak belli bu. Hepimiz biliyoruz ne melih bulu ne biz ne de polisler pes edecek. Sonu ne olur göreceğiz. Dediğin gibi kabeye yapılan saygısızlık, ben de kabul ediyorum bunu ama saygı karşılıklı olmadığı sürece bunun adı duyar kasmak oluyor. Bize yapılan saygısızlıklar görünmüyor ama kabe resmine lgbt bayrağı yapıştırılmış, kabe amblemi yere serilmiş diyince herkes ayaklanıyor ne işse. Lgbt kulübünden çıkan pkk amblemleri hakkında çok bilgim yok söyledikleri kadarıyla kulüpte pkk sempatizanları varmış. Bu birkaç kişinin pkk sempatizanı olması bizi hedefimizden saptırmaz. Ve tekrarlıyorum. Bizim direnişimiz, başkaldırımız devlete değil mevcut hükümetedir. Devlet sizin olduğu kadar bizim de kutsalımız. Clubhouse ya da wp konuşmalarının ss'i var öyle mi? Olsun, gizliyor muyuz? Gerek duyulursa ben polise veririm telefonumu alsınlar okusunlar, yanlış bir yolda yanlış bir şey yapmıyoruz. Ve son olarak sağ seçmen sokağa dökülürse et parçası bile kalmaz öyle mi? Evet haklısın, barbarlıklarını sen de kabul etmişsin. Ama ne hükümetin ne polisin ne de sağ seçmenin gücü yeter bizi vazgeçirmeye. İyi günler.
- +1 yıl
sen öyle san sağ seçmenin gücü yetmezmiş bence olaya tek taraflı bakıyorsun bu birincisi, polisin canı yanacak diyorsun bu tehtid değil diyorsun, polisin canı yanarsa hepiniz bir şafak vakti kendinizi nezarethanede bulabilirsiniz. Kabe gibi bir kutsal yeri LGBT ile karşılaştırman ayrıca bir ironi. LGBT kulübünden çıkan PKK paçavralarına bir tepki bile göstermediniz bu sizin iki yüzlülüğünüz, polise ana bacı sövülüyor, polis aracınız camları kırlıyor, Katil polis deniliyor sesinizi çıkarmıyorsunuz tabi sizin gibi dalkavuklardan bunları beklemekte ayrı bir yanlışımız demem oki kendinizi uçuyor zannediyorsunuz fakat devletin nefesini her zaman ensenizde hissedeceksiniz, merak etme o WP ss leri ve ClubHouse daki ses kayıtları birçok kişide var bizimde elimiz armut toplamıyor Kabeyi savunan müslüman öğrencilerin nasıl fişlendiklerini gördük 2 gün önce, yani baya şımarmışsınız ama bunu sakın unutmayın DEVLET YARINA BIRAKIR AMA YANINA BIRAKMAZ.
Soran+1 yılTek taraflı bakmıyorum. Artık eskisi gibi değil. Z kuşağının % kaçı sağ seçmen sence? Gücümüzü hafife almayın derim ben. 23 seçimine kadar bu hükümetin ömrü. Z kuşağı büyüdükçe bahsettiğin sağ seçmen güçten düşüyor. Canı yanacak demem tehditse bunu kendimiz için de diyorum. Yani içinde bulunduğumuz Boğaziçi grubunu da mı tehdit ediyorum? Ortada olan gerçekler bunlar çarpıtmaya gerek yok. Kabe ve lgbt karşılaştırması yapmadım. Sizin saygı istediğiniz şey kabe, bizimse lgbt bireyler. Karşılaştıracak bir şey yok sizin kutsalınız o, benim değil gözümde ikisi de aynı derecede saygı hak ediyor. Katil polis diyenler bizden değildi. Anlayamadığınız olay bu, bizim aramıza sızmış pkk yanlıları ve din düşmanları var. Onların eylemleri bizim sorumluluğumuz değil. Lgbt kulübünden çıkan pkk amblemleri hakkında zaten açıklama yaptım. İstisnalar kaideyi bozmaz. Ve polisle aramızda yaşananlarda tek taraflı bakıyorsun. Polise yapılanı görüyorsun ama yaka paça bizim nasıl ters kelepçelerle gözaltına alındığımızı görmüyorsun. Kendim için konuşuyorum. Ters kelepçeyle itile kakıla götürüldüm. Ki kağıt dağıtıyordum buna suç diyelim sadece orada bulunduğu için, ses çıkardığı için gözaltına alınanlar var. Üstelik fişlenme olayı yok. Madem gruplarımız hakkında sslerin var o kadar biliyorsun fişlenme diye medyaya yansıyan olayın gerçek olmadığını da bilirsin. Bizzat medyadaki fotoğraflarda adı geçen isimler okulumuzun öğrencileri değil. Bize bir şey olmaz, şafak vakti filan hiçbir şey olmaz. Yine takarlar ters kelepçeyi sabahına evimde olurum merak etme.
- +1 yıl
İlk önce senin polislerin canı yanacak ifaden bile amacınızın rektör olmadığının bir göstergesidir. Z kuşağı diyorsun olaylara tek taraflı baktığınız için Z kuşağının hepsinin muhalif olduğunu düşünüyorsun hayır öyle değil sadece sizde tartışma kültürü hakim olmadığı için bağırarak olayları çözmeye çalıştığınız için bütün z kuşağını muhalif olarak görüyorsun. Katil polis diyenler sizden değil peki katil polis diyenler tutuklanınca neden arkadaşlarımızı serbest bırakın dediniz işte yalan söylediğiniz ve çelişkiye düştüğünüz yerlerden birisi burda peki neden KABE ye saygısızlık yapıldığında sesiniz çıkmıyorda LGBT bayraklarına saygısızlık yapıldığında çıldırıyorsunuz ikinci çelişki burda. haha 15 bin üyelik WP gruplarında fişlenen öğrencilerin listesi yayınlandı ve biz yapmadık dendi sonradan itiraf ettiler bu sadece bir excel dosyası diye demem oki çok yüksekten uçmayın şafak vakti alınanların nasıl tepiştiklerini ve zırladıklarını herkes gördü. Bu olayı sokaklara taşımayacaktınız dün istanbulun ortasındaki barikatları ben mi yaptım? polis aracında cam çerçeve bırakmayan benmiydim onun için konuştukça batıyorsunuz yine dediğim gibi devletin nefesini her zaman ensenizde hissedeceksiniz baş kaldıran tokadı yiyecek bu da böyle biline
Soran+1 yılPolislerin de bizim de canımız yanacak çünkü iki tarafın da pes etmeye niyeti yok. Bunu daha fazla çarpıtma aynı şeyi söylemekten sıkıldım. Z kuşağının tamamı muhalif gibi bir şey demedim. Keşke olsa ama imkanı yok bunun. Ama z kuşağının muhalif olmayan kısmı azınlıkta. Bunu sen de, ben de biliyoruz. Medyayı takip ediyorsan içişleri bakanlığından da açıklama gelmişti. Slogan atanlar Boğaziçi öğrencisi değil diye. Yalan dolan yok onlar bizden değildi. 2 kişi öğrenciydi bir açıklama yapılmışsa o 2 kişi içindir. Benim dediğin açıklama hakkında bir bilgim yok. Çok fazla gözaltına alınanlar için açıklama yapıldı ama katil polis diyenler için böyle bir açıklama yaptılar mı bilgim yok. O yüzden bilmediğim konuda konuşmamayım, emin olduğum şey onlar bizden değildi. Kabeye yapılanı taraf olarak düşün. Sizin de kabe için sesiniz çıkıyor, lgbt için çıkmıyor. Biz neden ses çıkaralım ki bu durumda? Ve tekrarlıyorum fişleme olayı yok. Tamamen bizi kirletmek için, amacından sapmış göstermek için yapılmış çirkin bir karalama. Kim kabul etmiş ben olayların içindeyim sadece medyadan takip etmiyorum niye haberim yok? Kaynak gösterir misin? Ve şunu söyleyeyim. Dün ben de kadıköydeydim. Biz henüz toplanmadan polisler toplanmıştı ve eylem yapma hakkımızı gasp ederek toplanmamıza izin vermediler. Bunun üzerine ortalık yangın yerine döndü. Ben uzak kalmayı tercih ettim tekrar gözaltıyla uğraşmamak için net şekilde biz haklıydık. Silahsız eylem yapmak, organize toplanmak bizim hakkımız ve bu hak dün kadiköyde gasp edildi.
- +1 yıl
Valla bu halinizle polisleri tehtid ediyorsanız başınıza gelebilecek hertürlü sorumluluk size aittir mesuliyet aramıyacakasınız İşte iki yüzlülüğünüz burda başlıyor 3 maymun taklidi yapıyorsunuz haberin yokmuş hımm, Kabeye sesimiz çıkıyor LGBT ye sesimiz çıkmıyormuş yaşın kaç bilmiyorum * sen KABE yi be LGBT yi karşılaştırabilecek kadar akıl sağlığını kaybetmişsin daha geçen yorumda ben karşılaştırmadım dedin, ayrıca fişleme olayı gayet var, eğer yoksa o excel dosyalarını yayınlayanlar neden twitter hesabını kilitledi peki buna da verecek cevabınız yok çünkü bilmiyorsunuz değil mi işine gelmediği için inkar ediyorsun okul hocalarına onları ben mi yolladım? başka bahaneler bul, Kadıköy de eylem yapma yasak bunu dahi bilmiyorsan senin amacın zaten başkadır dün valilik yayınladı 1 hafta boyunca eylem yasak diye işte işinize gelmeyince bilmiyorsunuz yani 3 maymun oynuyorsunuz ama tekrar diyim fazla yüksekten uçmayın düşüşünüz çok sert olur.
Soran+1 yılKabe ve lgbt karşılaştırması yapmadım. Benim için ikisi de kutsal değil. Dedim ki taraf olarak düşün. Bizden kabeye yapılana ses çıkarmamızı beklerken siz neden lgbt bireylere ses çıkarmıyorsunuz? Madem çıkarmıyorsunuz hangi yüzle bunu istiyorsunuz bizden? Ve tekrar söylüyorum. Fişleme filan yok. Yok excel dosyası yok liste. Orada yazan isimlerin okulumuzla hiçbir bağı yok. Karalama tamamen ama senin işine geldiği için inanıyorsun tabii. Biz rıhtımda toplanma kararı almadan birkaç saat önce yasak dediler. Bize kasti bir yasak olduğu için gittik. Genel bir yasak değildi. Ve size yansıtılan camı kırılmış polis arabası filan sırf acındırmak için. Her taraf polis, helikopter dolu. Ben uzakta olmama rağmen biber gazından kör olduğumu zannettim. Az önce arkadaşımla konuştum 3 saat plastik kelepçeyle durmuşlar. Bunu hak edecek hiçbir şey yapmadık. Ben de ters kelepçeyle 5 saat gözaltı aracında bekletildim ve hala izleri geçmedi. 19 yaşında 52 kilo bir kızı ters kelepçeliyken en az 70-80 kiloluk 2 polisin çekiştire çekiştire yaka paça orantısız kuvvet uygulaması doğru bizim eylem yapmamız yanlış öyle mi? Neyse ya daha fazla tartışmayacağım. Alnım pak, içim de çok rahat. Doğru yoldayım çünkü.
- +1 yıl
Senin için kutsal olmayabilir ama 2.5 milyar kişinin kutsalına terbiyesizlik yapacak kadar terbiyesizleşmişseniz sizin de kendinize saygı gösterilmesini istemeniz ayrı bir ironi ayrıca 15K lık wp gruplarında paylaşılan listeler sonrada silindi ilk önce bu listeyi şaka amaçlı yaptık dendi sonradan ortaya çıkınca twitter hesaplarını dondurdular senin karşında çocuk yok. Excel dosyasındaki isimler okulunuzda Müslümanların çoğunlukta olduğu kulüplerin üyesi yine salağa yatıyorsun sen. Kendi ağzınla diyorsun siz yasağı bildiğiniz halde gittiniz çünkü amacınız REKTÖR değildi Polis aracındaki cam çerçevelerin nasıl indiğini gördük acındırma yok ortada bal gibi görüntüler var amacın rektördü ya siz değil 3 saatlik 20 günlük plastik kelepçe ile tutulmanız lazım devlete baş kaldıran tokadı yiyecek siz devleti çocuk oyuncağı zannediyorsunuz bir ortalık sakinleşsin olacakları görün sadece bunu söylüyorum size sürprizlerimiz var siz doğru bildiğiniz yoldan sakın şaşmayın çünkü daha çok Devlet Baba tokadı yiyeceksiniz DEVLET YARINA BIRAKIR AMA YANINA BIRAKMAZ
Soran+1 yılAynı şeyi diyorsun benimle? Saygı gösterilmesini istiyorsan göster diyorsun. Ben de aynısını diyorum o yüzden kabeye yapılan saygısızlığa sesimi çıkarmıyorum. Ve hayır tekrar söylüyorum o listedeki isimlerin hiçbirinin okulumuzla bağlantısı yok. Tamamen karalama amaçlı. Evet yasağı bildiğimiz halde gittik çünkü engellemeye, susturmaya çalıştılar bizi. Halbuki silahsız örgütlenmemiz bizim hakkımız. Amacımız rektör, o istifa eder ve üniversitem kendi rektörünü kendi seçerse ben susarım. Ve hepimiz böyleyiz. Polis arabasının camı çerçevesi indi, peki polislere zarar geldi mi? Benim bileğimde hala kelepçe yarası var. O karışıklıkta ellerinden kurtulmaya çalışırken sırtıma tekme yedim. Zarar gören taraf biziz, polis değil. Dün arkadaşlarımı nasıl sürüklediler bir izle görüntüleri istersen. Hiçbir şey bu hareketleri haklı çıkarmaz.
- +1 yıl
Sizin gibi Mahluklardan saygı bekleyen yok zaten ama aynı şekilde karşılık alacaksınız bunu bilin istedim. Bende tekrar söylüyorum ilk önce sen liste yok dedin sonra listedekiler okuldan değil diyorsun 3 maymun oynamayı beceremiyorsunuz bile. O listedekilerin boğaziçindeki müslümanların yani Kabe terbiyesizliğine karşı çıkanlardı. Tabi siz bilmiyorsunuz çünkü o listeyi ben hazırladım değil mi? İşte amacınız Rektör değil sizin yasağı bilmenize rağmen oraya gittiniz ve mağdura oynamaya çalışıyorsunuz biz bunları çok gördük. İlk önce polisin camı çerçevesi hani inmemişti? şimdide indi polise zarar geldi mi diyorsun arap atı gibi konuştukça açılıyorsunuz siz. Devlete karşı geldiniz siz değil kelepçe izi, sizi bir tımarhaneye tıkmak lazım. O görüntüleri izledim üstüne bide Popcorn yedim çok güzeldi çünkü polisime katil diyen ve Benim dinime hakaret eden kesimlerin yerden sürüklenmesi bi nebze içimi rahatlattı ama şunu söyliyim ClubHouse da ve WP de bazı isimlerin gazına geliyorsunuz ve devlete karşı çıkıyorsunuz çok pişman olacaksınız yine dediğim gibi doğru bildiğiniz yoldan asla şaşmayın daha size hazırladığımız sürprizler var o WP gruplarındak polise hakaretleri ve Gezi çıkarma Çığırtkanlarına söyle istersen HAYALİ GEZİ OLANIN SONU HÜSRAN OLUR bu millet eski millet değil orayı burayı kendi çöplüğünüz sanıp ötüyorsunuz ama çok yanlış yapıyorsunuz başınıza inecek tokadın farkında değilsiniz bile
Soran+1 yılBen liste yok derken gerçekten öyle bir liste olmadığından bahsettim. Medyaya liste diye sunulan görselin okulumuzla, öğrencilerimizle en ufak ilgisi yok. Yasak bize yönelik eylem yapma hakkımıza kasıtlı getirilmiş bir yasaktı. Uymadık ve gittik evet. Çünkü susturamayacaksınız, çünkü gücünüz bize yetmez. Polisin camı çerçevesi inmedi diye bir şey de demedim bu arada. Acındırmak için dedim. O görselle polis mağdur görünüyor ama bunun adı algı. Mağdur edilen taraf biziz. Defalarca açıklamama rağmen katil polis diyenin okuldan olmadıklarını, aynı şeyi söyleyip duruyorsun çünkü işine böylesi geliyor. Biz kimsenin gazına gelmiyoruz. Tek hedefimiz var. O platformlardan sadece iletişime geçip örgütleniyoruz. Pişman da olmayacağız. Atatürk'ün izinden giden pırıl pırıl gençleriz. Boğaziçiliyiz zaten akamedik başarıdan söz bile etmiyorum, kimimiz sanatla kimimiz sporla kimimiz fenle bilimle ilgileniyor pırıl pırıl tertemiz başarılı insanlarız. Düzene ses çıkardığımız için de terörist olacaksak olalım. Ama şunu unutmayın ki bize en fazla yapılabilecek olan ters kelepçeyle gözaltına alıp sabahına bırakmaktır. Daha fazlasına kimsenin gücü yetmez.
- +1 yıl
Peki madem o liste doğru değildi neden sizin okuldaki o listeyi yayınlayan kişiler bütün hesaplarını askıya aldı bu damı tesadüf ya yapma 3 maymun oynamayı bırak. O yasağı bile bile gittiniz çünkü her zaman ki gibi mağdura oynamayı seversiniz siz. hahah. Gücümüz size yetmezmi 10-15 kişilik amigo takımıyla alemde şebek olmayı seversiniz siz ama hepiniz bir şafak vaktine bakarsınız bunuda unutma , bekleyip görün neler olacağından, mesela susturmak değil GEZİ gibi bir çığırtkanlığı çıkartamayacaksınız sonunuz hüsran olacak, adam gibi amacınız rektör ise rektörü protesto edin polise saldırmak nedir, HDP ye atan kayyumları kabul etmiyoruz diyorsunuz eğer siz şimdi bu protestoları yapıyorsanız izmirde şehit olan Fethi Sekin gibi polislerimiz sayesinde yapıyorsunuz, mağdura oynamayı bırakın ne zaman ODTÜ, Boğaziçinin ismi bilim ve fenle anıldı ben söyliyim hiç bir saman o gerici yobaz dedikleriniz iha-siha-tank yapıyor şuanda O WP gruplarda nelerin döndüğünü sende bende herkes iyi biliyor, Keşke atatürkün izinden gitseydiniz sizin yaptığınız tek şey atatürk dövmesi yapıp atatürkçü olarak takınmak benim etrafımda da dövme yaptırıp atatürkçü takınıp kafası bir şeye basmayan sizin gibi çok kişi var sizi iyi tanırım ben, ters kelepçeyi ben bile yaparım * sizde şunu unutmayın O gücünüz yetmez dediğiniz polisler ayaklarınızı ellerinize verir sonra yürümeyi unutursunuz
Soran+1 yılSeninle daha fazla tartışmayacağım. Laf çarpıtıp a denileni b anlamak özel zevklerin arasında muhtemelen. Ama şu kadarını söyleyeyim. Bizim içimiz çok rahat, doğru olduğuna inandığımız şey için direniyoruz. Gezi gibi olur olmaz bilemem, ama büyümesi istenmiyorsa geri adım atacak biz değiliz. İyi akşamlar.
Sadece bir şey soracam filler tepisirken olan çiçeklere olurmuş neden asıl işine odaklanmiyorsun hak hukuktan bahsediyorsun ama polis görevini yapıyor c başkanı atama yapmış rektörü inceledim sırf atama secilmisle yapılmış diye olaylar ilkokul mezunu biri değil olayların içinde değilim lgbt ile olayın ne alakası var olaydan vazife çıkarmaya döndü is
14 Yorumla
Soran+1 yılLgbt ile alakası melih bulunun homofobik söylemleri. BÜLGBT+ bir bak istersen. Okulumuzda lgbt destekçisi bir grup var ve melih bulunun homofobik söylemlerine karşı ellerinde kendilerini simgeleyen bayraklarla katıldılar. Olay buradan çıktı daha sonra bizim simgemiz haline geldi.
Soran+1 yılBaşta lgbt üyesi diye bir şey yok bu bir tarikat, grup değil. Lgbt bireyler var. Sen bu bireylerden haz etmezsin, doğru bulmazsın kimse de karışamaz. Ama saygı duymak zorundasın.
- +1 yıl
Saygi duymak ayrı şey dusuncemi ifade etmek başka şey herhangi bir yaptırım uygulandımi tespit edilenler okuldan uzaklaştırılacak vs diye hayır medeniyet tek taraflı değildir inanç sistemi vardır onlarda beni sevmediğini ifade etsin ama ben ifade edince saldırmasın meşru müdafaa hakkım doğar yoksa
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılBence yanlış yapıyorsunuz Cumhurbaşkanı böyle atana yetkisi var
13 Yorumla
Soran+1 yılSesimizi çıkarmasak bu düzen böyle işlese daha mı iyi? Değişmesi için olduğumuz yerde 2023'ü bekleyemedik, kusura bakmayın.
- +1 yıl
2023 değişmez bu ülke o adam halkın seçtiği bir başkan yani her iki kişiden biri adama oy vermiş zor
Soran+1 yılYeni nesil çok güzel geliyor. 2005lilerin oy kullanacağını düşününce, değişir. Oylarını yaşlı kesimden alıyorlar.
ne yapmak istiyorsan onu yap eşşek kadar kız olmuşsun akraba baskısımı kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılAkrabalar umrumda değil. Şu an annemle beraber istanbuldayım ve çıkarmıyor beni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptığına bağlı, gidip yakıp yıkıyor ve destek veriyorum sanıyorsanız yazık. Ancak sadece ifade özgürlüğünü kullanıp slogan arıyorsan ne güzel.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Sandığınız gibi bir ortam yok. Etkinlikler yapılıyor, müzikler çalınıyor. Tek hedefimiz var o da rektörün istifasını vermesi. Aramıza sızan pkk yanlıları, islam düşmanları yanılsamadan ibaret. Gözaltına alındım, yaptığım çekeceğimiz yeni yuh yuh klibi için kağıt dağıtmaktı. Yakan yıkan varsa bilin ki çok yüksek ihtimalle Boğaziçili değildir.
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi isen çok azsınız. Polis arabalarını, İslam düşmanlarının laflarını çok gördüm. Sizi paravan olarak kullanıyorlar. Hakkınızı arayıp dağılmanız lazım. Polisi zorlamayın. Yeter.
Cevap sahibi+1 yıl🤦 anlaşıldı durum.
Sen boğaziçili ol orda eylem yap herşeyi bil gel burda bu soruyu sor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvden çıkamıyorum şu an. Annemle istanbuldayım göndermiyor kampüse içim içimi yiyor. Ne yapayım?
+1 yılcevap sorunun içinde dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAptalsınız çoğunuz Varya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri