Galiba soğumaya başladım iyice. Her şeyi yaşıyoruz yediğimiz pohoça fiyatını bazen sen öde diyor tiksinmeye başladım seviyordum ama bana paracı diyor. Bir taksi parası vermekten aciz sen ne biçim erkeksin dimi bugün ayrılmak istiyorum dedim ama Slk o ne davranışından vazgeçer ne de beni bırakmaz o yenisini bulmadıkça engel de atmak istemiyorum uğraşamam onla.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Var yemez insanlar hayatını zehir zıkkım ederler usulca uzaklaşmalısın
Poğaça parasını da ödetmemeli yani. Parası yoksa bilemem
Var ama varyemez bu kendisi için harcar ama benim için harcayınca ya da başka bir şey harcayınca hesap kitap yapıyor
İnsan sevdiği için hesap kitap yapmaz yapıyorsa ya sevmiyor ya da çok cimri
Sonuçta sevgilin eşitsiniz yani. Neden sen ödemeyesin
İğrençsiniz erkeğim diye gezmeyin etrafta
Erkek dediğin finansal özgürlük demektir bir de ciddi düşünüyormuş benle la daha sevgili iken iki kuruşun Hesabınızda yapıyor evlenince ne olur rabbim cimri erkekleri benden uzak tutsun
Erkeği para olarak görmek yanlıştır. Sağlıksızdır sonu bataklık yani. Başta sen kendine sevecek bir erkekmi ya da finansör sağlayıcımı arıyorsun onu belirle. Sonra o yolda devam et. Yanlız madde ( finans) ile ruh (sevgi) asla bir arada olmaz. Denendi kesindir. Bence o sana para ödeterek ufkunun açılmasına yardım etmiş.
Doğru cimri bir erkekle Artık asla olmam o konuda gözümü açtı
Sırtlan bir erkek bile biliyor hesabı ödemesi gerektiğini o bilmiyor
Ciddi düşündüğü içinde Haklı olarak seni deniyor zeki erkekmiş helal olsun.
Ayrıca benim ablamlar evli sor bakalım onlara hiç kolay kolay onlar Ödemiş mi? Finansal özgürlük erkeğe aittir kadın evin düzenini erkek ise para getirendir daha evlenmeden bir bok harcamak istemeyen erkekten bir sikm olmaz
Hayvanlar aleminde yaşamıyoruz. İnsan olduğumuzu her fırsatta herkesin bilgisine ulaştırmazlıyız.
Hayır sadece senin erkeğe olan sevgin onayın takdirinle bu işten kurtalamayacaksin ömür boyu bunlar haricinde sen neler katabiliyorsun yuvaya, kendini ne kadar geliştirdin, meslegin ne bunlar önemli. Zaten erkeklerin kızları ilk denemesi bu konulardan oluyor. Yani senin ilişkiye bakışını öğrenmekle
Yukarda Allah var ben ondan bir şey beklemedim ama yemek yemeye dediğim poğoçacı ya (ki benim de hesap ödemişliğim var) içimden gelerek ödedim. Ben ona bana kıyafet mi al dedim bana şunu bunu al demedim. Ayrıca ben de tutumlu bir insanım bana cimri diyor kendine hiç bakmıyor. Eve gideceğim gün bir taksi parası bile vermedi o an çok sinir oldum 100 tl lik bir şey söyle ibanını ben atıcam dedim yaptığı çok ayıp bir hareketti benim gibi bir kız emin ol bulamaz çünkü ben çok anlayışlıyım. Ama böyle olunca da hem sürekli bir şeyler yaşıyoruz hemde 2 kuruş hesaba yapınca zoruma gidiyor ben bunu hak etmiyorum. Demek ki size öyle biri lazımmış. Ben onu görmek için taksiye para verirken hesap yapmadım onu dönüşte bile para vermedi
Eve giden taksiye binen sensin neden o para versin. Sağlayıcınmı ya da sevgilinmi. Neden senin ödemelerini yapsın. Bunu ondan beklemek çok ayıp hemde çok. Bu ona sevgili gözüyle bakmadığını gösterir.
Sg la sevgilim diyorum her şeyi yaşıyoruz diyorum senin anlama kıtlılığın mı var
Sevgi için seninde bedeller ödemen gerekiyor o erkeği haketmek için.
Sg
Tamam işte sevgilin yani eşitin niye ondan üstün konumlandirmaya çalışıyorsun kendini.
öde yediğini eşi değilsin.
O zaman sevgili olmayacak benle benim için oara harcayacak adam çokkkk
Onlar bile biliyor Hesabınızda ödemesi gerektiğini bir sırtlan erkeği bile hesabı ödüyor
iyi git bul o zaman. amci enayi çok piyasada.
Vakit kaybı öylesi