"Sonuçta dediği hakaretti, beni küçük görmekti, ben yanlış anlamadım " değil mi?
Sevgilim totoş dedi?
"Sonuçta dediği hakaretti, beni küçük görmekti, ben yanlış anlamadım " değil mi?
Hatalı o burda hoş değil ya samimiyetten desede bilmiyom insan incinir az birde sevgilisiniz yani ne bilem kendine gelince açar engeli bence
İnan ne kadar kızarsam kızayım, tek kötü cümle söylemedim. Hani dediysem de, kızgınlıktan dedim. "Ağzına yakışmıyor" dememe alındı, totoş ona hala normal geliyordu. Telefonla aradım mesela, açmadı. Bunun dışında "Kalbini kıracağım" falan dedi, ben de yeterince kırıldığımı söyledim. Ne kadar anlatsam da;"aynen, haklısın, tamam" gibisinden geçiştirdi ne yazsam.. En Sonunda "Daha yazma, arama, bay bay" diye geçiştirdi. Ve engelledi..
Biraz bekle bakalım ya burda ikinizde birbirinize etmişşiniz kalbini kırıcağım demeside sana kızgın/ kırgın olmasındandır bana göre. Hoş olmadığını belirtmişşin özür dileyip o da senin hatanı diyebilirdi
Ben daha sonradan özür diledim, dedikten sonra ama "Özür dileme, daha yazma" dedi. Bence içinde herhangi bir şey yoktu bana karşı, kendi kendini kandırmaya çalıştı.
Sinirdende ediyor olabilir sen kırgınsan kırılıcağın bir konuysa dikkat etmesi gerekirdi. Sen özrünüde dilemişşin hiçbişi deme daha fazla biraz sakinleşin zaman tanı baktın düzelmiyo hatasını kabullenmiyo yol ver. Zor ama senin hassas olduğun bişiye dikkat etmeyenle olmaz
Engelledi, ben de diğer sosyal medya hesaplarından engelledim. İnan dönse, yine aynısını yapar.. Bir kere dağılan, bir daha toparlanmaz.. Ki daha da döneceğini düşünmüyorum. Ki kimse sevgilisine kırıcı bir söz söyleyemez.. Bunu da belirttim hatta ona:"Sana normal gelen bir kelime, başkasını kırabilir " dedim. "Evet, haklısın, aynen" diye geçiştirdi
Dikkat etmesi gerekirdi ben akıllanırsa kabul ederim ama baktım düzelmiyorsa yol veririm benim hassas olduğum konu sonuçta sende ona rağmen gidip özür dilemişşn kendi bilir kaybeden o olur. Ben öbür yerlerden engellemem ama bitsin dersem engeli duruturum etçek yok
Gerçekten çok şans verdim kendi içimde, bu son damla oldu sanırım ikimiz için de..
Pişman olmamak ve yanlış anladıysam düzeltmek içindi o özür..
Ama ne yazık ki, herşey göründüğü gibiymiş.
Belki de bahane arıyordu o da, hayırlısı buymuş..
Teşekkür ederim size de🙏🏻
Eğer öyleyse sizde yol vermelisiniz zaten ya herkesin bir noktası vardır o nokta olmazsa olmazdır. Genede demişşiniz özürü böylece olanı anlamanız daha kolay olmuş hayırlısı ya rabbim hepimiz için hayırlısını göstersin. Rica ederim , herzaman 😊
Ben sevgilime lan bile demedim de noldu yine o terk etti
Böyle saygısız konuşmaması gerektiğini söyledim, sonuçta onun arkadaşı değilim. "Askerlik arkadaşın değilim" dedim. "Canımıniçi, sevgilim "falan dedi sonrasında. Ben de" ağzına yakışmıyor, demene gerek yok" dedim. Sonra "peki, tamam" dedi ve engelledi
Ya size şunu söyleyeyim evet aşk, sevgi önemli ama saygı olmazsa hiçbir şey olmaz. Size bunu söyleyen bunu şaka olarak söylediyse sorun yok lakin genel yapısı buysa üzgünüm ama bir yerde ipler kopuyor zaten
Dün gece mesela "kızım" dedi durduk yere, ben de "Babam mısın sen benim, kızım diyorsun" diye tepki verdim. Yine özür dilemedi, sustu öylece.
Bir yerde kopacak o zaman. Ya kendimden örnek vereyim kız arkadaşım küfür ve hakaret ederdi ben kalbini kırmamak için hep susardım yine bitti. Bu dediğiniz galiba onun karakteristik özelliği
İnan ne kadar kızarsam kızayım, tek kötü cümle söylemedim. Hani dediysem de, kızgınlıktan dedim. "Ağzına yakışmıyor" dememe alındı, totoş ona hala normal geliyordu. Telefonla aradım mesela, açmadı. Bunun dışında "Kalbini kıracağım" falan dedi, ben de yeterince kırıldığımı söyledim. Ne kadar anlatsam da;"aynen, haklısın, tamam" gibisinden geçiştirdi ne yazsam.. En Sonunda "Daha yazma, arama, bay bay" diye geçiştirdi. Ve engelledi.. Aslında böyle değildi, ne olduysa birkaç günde oldu. Annesinin psikolojik sorunları olduğunu söyledi, acaba genetik mi diye düşünmüyor değilim ya da etkileniyor mudur?
O zaman sende engelleyeceksin o zaten seni seviyorsa geri gelecektir sevmiyorsada yapacak bir şey yok
Son çare engelledim, çünkü kalbim baya kırıldı. Ama ben özür diledim belli bir süre sonra, "Özür dileme, bana daha yazıp arama" dedi ve engelledi
Ooo sen engelleyip özür mü diledin
"Ağzını yakışmıyor, demene gerek yok" dedikten sonra, özür diledim. "Beni küçük gördüğünü, bu yüzden benim de öyle dediğimi" söyledim ve özrümü diledim. Ama o "tamam, haklısın" gibisinden geçiştirip, beni engelledi
Kimsenin kalbini kırmak istemem sonuçta, birşeyler paylaşmışlığımız da var. Aradım hatta, açmadı
Engelle artık bu onun içinde iyi olacaktır
Geri kalan yerlerden de engelledim. Gerçekten çok şans verdim kendi içimde, bu son damla oldu sanırım ikimiz için de.. Sürekli saçma sapan laflar, sanki askerlik arkadaşı gibi..
Pişman olmamak ve yanlış anladıysam düzeltmek içindi o özür.. Ama ne yazık ki, herşey göründüğü gibiymiş. Yanlış anlamamışım..
Belki de bahane arıyordu o da, hayırlısı buymuş..
Teşekkür ederim size de 🙏🏻
Rica ederim ama dediğim gibi ne kadar aşık olursan ol ne kadar seversen sev saygı yoksa bitiyor zaten
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar