Az önce beni aradı bana yardım edermisin aşkım dedi sonra konuşurken devam et kaşar bacım gibi sözler söyledi biz birlikte olmuşuz evlenicez diyen adam bana bunları nasıl söyler kendisi 28 yaşında bense 18 çok üzülüyorum?
Onunla evlenirsen sonun tv lerde görüp seyrettiyin gibi olur söyleyeyim, yani şimdiden böyle davraniyorsa evlendikten sonra ne yapar belli deyil, karekteri bozuk bence yoksa insan sevgilisine niye öyle desin, sakasi bile olmaz
Affedilir şeyler değil engelle haddini bilsin sana sahip olması senin onla yatmam kaşarlıkmı güvenip en özelini vermişsin defter bidada elini yapsın seni düşünürken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onunla evlenirsen sonun tv lerde görüp seyrettiyin gibi olur söyleyeyim, yani şimdiden böyle davraniyorsa evlendikten sonra ne yapar belli deyil, karekteri bozuk bence yoksa insan sevgilisine niye öyle desin, sakasi bile olmaz
ondan sana hayır gelmez gerçekten seven biri böyle demez o yüzden yol yakınken kurtul bundan vaktini boşa harcama
10 yaş büyük herifin evlilik vaadine kanıp da tekme yedikten sonra ağlamak pek akıl karı değil. Bu biraz ava giderken avlanmak gibi olmuş.
Iyyy 28 yasinda koca adama bak cogu ergen bile bu kadar saygisiz itici konusmaz
Biz anladık onu güncelleme yapmana gerek Yok o hoşuna gideceğini düşünmüş
anlamadım telefonda cinsel sohbet esnasında mı söyledi bunları yoksa durup dururken sana hakaretler mi etti
Cinsel sohbet ederken kendisi konuyu acti bunları söyledi yüzüne kapattım üzüldüm
yaa deli misin ne var bunda herkes de neler neler yazmış 😅 libidoyu arttırmak için kullanılan argo kelimeler işte zevk verir o kadar
Hard haşim erkek sonra gidip aşık olursunuz o erkeklere demekki fantazi dünyası geniş arkadaşın.
Saygısız çok adi bir daha verme ona haketmiyor seni
Buluşmuyorum zaten bana yardım et dedi sonra bunları söyledi
Affedilir şeyler değil engelle haddini bilsin sana sahip olması senin onla yatmam kaşarlıkmı güvenip en özelini vermişsin defter bidada elini yapsın seni düşünürken
Ayrıl sen ondan bence.
Birlikte olduğumuz için ayrılamıyoruz
Birlikte olunca ayrılinmıyor mu djf
Ayrıl ve kurtul bide beraber mi oldunuz
Evet 16 yaşında oldu 26 yaşındaydı o zamn evlenicez dio ama bana kasar bacım dedi
Yazık olmuş cidden
Sende hala sevgilim diyebiliyorsun.
28 le 18 yaş hiç evlilik olurmu la ne adamsınız
Birlikte olduk ondan
Haa adam o yüzden sana kaşar dedi anladım kank malsın evlilik olmadan ne birlikteliği
Ayrılacak zaten heveslenme bk evlenir
Ne biçim muhabbetler bunlar ya
Ayrıl
Ayırılırdım şahsen
Birlikte olduğumuz için ayrılamıyoruz evlenicez ama dediği sözler beni çok üzdü
inanıyor musun buna evlenmez o
Ayrıl.