Sevgilim Düş Yakamdan Dedi?

Onu çok seviyorum :( biraz başı belalı. Ben izmirden istanbula 7 ay önce geldim babamın burda fırını var 2-3 ay kalır dönerim diye geldim ama onu gördüm gözleri çakır çakır bakınca tutuldum kaldım yolun ortasında o gün. Sonra nasıl oldu bilmiyorum sevgili olduk. Annesi anlattı cezaevine girmiş çıkmış haneye tecavüzden. Ama yani sürekli sinirli bir yapıya sahip. Bana veya ailesine karşı öyle değil.. 2500 TL Kredi kartı borcum vardı ona hiç söylemedim telefonuma mesaj gelince o kim dedi baktı avukatlık bürosundan mesaj bana niye söylemiyon dedi kızdı biraz kalktı yanımdan 1 saat sonra geldi elinde parayla çantama attı parayı zorla al diyosam ikiletme git o borcu kapa diye.. Sonradan öğrendimki benim için arabasını satmış :( yani beni seviyo. Ama bugun 'Benim dört tarafım belayla çevrili yarın izmire geri dön... Orda bir hayatın var burda benimle sefil etme hayatını ' dedi. Yarın akşam gelicem bakıcam hala burdaysan ben bindirir otobüse yollarım dedi ama sesi titriyodu gözleri doluydu... Neden böyle yapıyor nasıl vazgeçiririm
Sevgilim Düş Yakamdan Dedi?