Takıntılı eski sevgilimle ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 2 yıl önce bir çocukla tanıştım çok iyiydik ama herkes o çocuktan uzak dur falan diyordu annesiyle konuştum senden başka kizlarla da konuşuyor dedi yalan söylediğini düşündüm ve morluk vardı boynunda yalan söyledi bende inandım sonradan anladım ki bir kız yapmış yani o morluğu işte sonradan sevgili olduk çocuğun benden 1 yıl önce sevgilisi varmış o zaman ve kız aldatmış onu ayrılmışlardı geçti aradan beni çok seviyordu mutlu ediyordu sürekli beni paylaşıyordu 2 ay falan böyle geçti aramız kötüydü tartışıyorduk sürekli kıskançlık falan çok oluyordu 1 hafta falan böyle kavgalı geçti eski sevgilisi bir video paylaşmış onun baş harfini falan koymuş ve biri buna atmış bu videoyu bana soyledi neye uğradığımı şaşırdım kıskançlık krizlerine girdim en son anlaşamadık yine ayrıldık 2 gün geçti çocuk bu kızla ilgili şeyler paylaşmaya başladı çok değişti birden ve aldattığını anladım beni sürekli arıyor yalvarıyordu barıştık tekrar anlaşamadık çünkü sürekli beni aldattığını düşünüyordum ona güvenemiyordum ama seviyordum ve onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu sürekli bana bir yerlerden ulaşmaya çalışıyor beni çok sevdiğini falan söylüyor inandırıcı gelmiyor hiç 1.5 yıldır böyle sürekli ayrıl barış sürekli ısrarla bana ulaşmaya çalışıyor konuşmaya çalışıyor ne yapmalıyım
Takıntılı eski sevgilimle ne yapmalıyım?