merhaba şu an birilerinden bir fikir almaya çok ihtiyacım var çünkü sevdiklerimin ve kendi canımdan endişe duyuyorum. bundan 2-3 ay önce bir birlikteliğim vardı ve ilk ay her şey çok iyi gidiyordu. daha sonra kavgalar başladı ve benim giyimimden arkadaşlarımdan konuştuklarımdan gezmemden her şeyimden tartışma çıkarmaya başladı. geçmişimi araştırdı ve ailemi öğrendi. aile durumlarım çok karışık ve kimsenin bilmediği şeyleri bir bir bana söyledi. kişisel bilgilerimi buldu ve bende doğal olarak korkmaya başladım. önceki ilişkilerimden birini buldu ve onunla yaşadıklarım yüzünden tartışma çıkarmaya başladı. o çocuk hiçbir şey yapmamasına rağmen gidip onu darp etti. Her kavgamızda bana şiddet söylemlerinde bulunmaya başladı ve ayrılırsam bir şey yapar diye çok korktum. kavga ettiğimizde konuşması değişiyordu. örneğin bir şarkı atıyor ve "kulak bunu duyuyor" ya da bir olayı anlatırken "ben sana dedi" tarzı cümleler kullanıyordu. psikolojiyle ilgilenmeme rağmen bunu anlayamadım lütfen bu konu hakkında da bilgi edinmemi sağlayın.
bir gün cesaret ettim ve ayrıldım fakat yine beni rahat bırakmadı. o günün gecesi bin türlü mesaj aldım arkadaşlarından. koskoca 28 yaşında ki "arkadaşları" bana yazıyordu. ertesi gün bana kendisi yazdı ve buluşmamız gerektiğini söyledi. kabul etmedim zarar verme ihtimalini düşünerek ama o ısrar etmeye devam etti. en sonunda engelledim ama bu sefer arkadaşlarıma sataşmaya başladı. onlara ulaştı ve benim hakkımda tehditler savurdu. "o kızı bulduğum yerde dövdürtücem, o gününü görücek" tarzı. yaşadığım semt çok küçük ve biz ayrıldıktan hemen sonra evimin dibinde bir yerde işe girdi. aileme anlattım ama hiçbir şey yapmıyorlar. dün gece beni aradı ve sen beni bulmasanda ben seni bulucam, görüşücez dedi. üstelik beni annesinin numarasını yaymakla suçladı. yapmadım desemde yaptın demeye devam etti. arkadaşlarıma da "onu bir başkasıyla görürsem çocuğun ve onun sonuna üzülürüm" demiş. çok korkuyorum lütfen yardım edin.
bir gün cesaret ettim ve ayrıldım fakat yine beni rahat bırakmadı. o günün gecesi bin türlü mesaj aldım arkadaşlarından. koskoca 28 yaşında ki "arkadaşları" bana yazıyordu. ertesi gün bana kendisi yazdı ve buluşmamız gerektiğini söyledi. kabul etmedim zarar verme ihtimalini düşünerek ama o ısrar etmeye devam etti. en sonunda engelledim ama bu sefer arkadaşlarıma sataşmaya başladı. onlara ulaştı ve benim hakkımda tehditler savurdu. "o kızı bulduğum yerde dövdürtücem, o gününü görücek" tarzı. yaşadığım semt çok küçük ve biz ayrıldıktan hemen sonra evimin dibinde bir yerde işe girdi. aileme anlattım ama hiçbir şey yapmıyorlar. dün gece beni aradı ve sen beni bulmasanda ben seni bulucam, görüşücez dedi. üstelik beni annesinin numarasını yaymakla suçladı. yapmadım desemde yaptın demeye devam etti. arkadaşlarıma da "onu bir başkasıyla görürsem çocuğun ve onun sonuna üzülürüm" demiş. çok korkuyorum lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın meclislerine başvurdum, umarım ki bir sonuç alabilirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer