+1 yılBu soru ucu açık bir soru. Sanalda farklı gerçek hayatta farklı sonuçlar verir.
Sanalda anlayamazsın zira herkes Brad Pitt, Angelina Jolie 'dir burada. Dikkat çekmek ama zor lokma görünmek yaygındır. Birden bire samimiyet ve yakınlık kurup aniden iletişimi kesmek doğaldır.
Gerçek hayatta ise sevgili olmak istemediğiniz birine kur yapmazsınız. Karşı taraf yaptığında da ciddiyetinizi korursunuz. Arayan soran taraf siz olmazsınız. Laf atmadığı sürece konuşmaz, iletişim kurduğunda da normal bir sohbet yaparsınız. Bu O'nu durduracaktır. Kadın içinde erkek için durum aynıdır
231 Yorumla- +1 yıl
I don't understand this mentality. If he has a girlfriend, if he is married, it is wrong to stare someone, otherwise it is yours. if you with someoneto stare someone is illegal harass only but if you single legal? oh its just a nonsense..
- +1 yıl
Cheating has no gender. Because I * a cheated and divorced man. However, even though I * single, I never disturb my surroundings. Or I'm not trying to take revenge on women. What will happen now? Wtf? Ethic rules apply to both men and women. That's the important thing here.
- +1 yıl
Lmfao🤣
- +1 yıl
@aloovera İngilizce öğretmeniyim. ücret konusunda mütabık kalırsak neden olmasın? : )
- +1 yıl
Dark-black it also happened to me man. Hard to describe... I felt very attracted to the guy and didn't quite understand why I didn't feel like this for my boyfriend... it took a while until I fully realised that I didn't love my boyfriend anymore and that he was in fact emotionally very abusive.
That's not an excuse of course - but it really messed with my brain and the way I viewed things.
In the end I broke up, didn't want to live as a cheater (well, I can't undo it, but I can make sure not to do it again)
- +1 yıl
Yupp! Experience is the sum of defeats in life. " By the way, my ex-wife was also a teacher. Saman. İ hate this LoL"
I have a wonderful daughter. That's why I'm not punishing or hurting anyone. What matters is her smile. Being cheated on is traumatic for me. Ive been trying to get myself together for 3 years. I hope everything goes well for you dude. But , nvm!
Take care. Later - +1 yıl
@aloovera aa ne güzel buna sevindim :)
- +1 yıl
@Dark-black to be honest i felt this regret after it all happened.. Maybe you'll judge me but I don't mind. anyway, let me explain briefly. A friend of mine, who was really attractive and I genuinely liked as a person, was into me. I didn't have feelings for him and he knew I was in a relationship, but one day we were hanging out and he just put me under a spell with his smoothness and knowledge of what to do, by the time I realized what we were doing it was kinda too late, luckily we didn't have a condom and that's when I actually realized what I just did, so we didn't f*ck, but we did fool around. I didn't have any intention to do that when we were hanging out, but I wish I would have listened to my boyfriend when he 'warned me' about my friend. Never told my boyfriend, 5 years later and we're still together and that was the only time anything happened with someone else and my friendship with dude ended that day. but I agree with a few point of what you said People cheat, but always have reasons, and it the end the reasons don't matter. You're alone with your actions, and it's not the over controlling boyfriend or the tease girlfriend that forced you to negate your own integrity.
- +1 yıl
@aloovera Sebep?
- +1 yıl
Ben Türkçe'yi çok seviyorum ama yapabileceğim tek meslek İngilizce öğretmenliği. Babam İngiliz annem Türk. Ben devamlı okul değiştirdim. En son çalıştığım okulda da kendimi belli etmemeye çalıştım. Ama oğlum olup onlar bana adını ne koydunuz diye sorunca ben yabancı isim söyleyince gerçeği söylemek zorunda kaldım ve yine aynı gıcık pis soğuk ve kıskanç hareketler başladı.. buyukbabamin adını koymuştum
- +1 yıl
@aloovera 4 yıl ingilterede yaşadım 2 yıl da amerikada. resmi ingilizceden sokak ingilizcesine hatta kenar mahallerde konuşulan getto jargonuna sahibim. (son söylediğime 2 yıl boyunca Amerikada aynı evi paylaştığım siyahi arkadaşlarımın büyük katkısı oldu ) kısaca endişeye gerek yok tatlım insan kendisinden üstte olanı kıskanır : )
- +1 yıl
@aloovera boş ver kıskananları meyve veren ağaç taşlanır tosix tipleri ciddiye alma değimez
- +1 yıl
@aloovera Toxic insanlar nedense beni daha da motive etmiştir. sana da tavsiye ederim : )
- +1 yıl
@aloovera Onların kıskanç tavırlarının seni kamçılamasına izin ver. kıskanılıyorsan bil ki o kişiden üstün olduğun içindir. bunun bilincinde olman yeterli
- +1 yıl
@Dark-black I broke up after cheating on him and we got back together exactly one year later. I don't know if it's a habit or a secret passion but I still can't break away from it : (
- +1 yıl
Ama. ben bunu bir üstünlük olarak görmüyorum bir dil ister kullanıyorsun gidiyor zorlamamak lazım değil mi aslında insanlar çok dil bilmeli.. benim ing bilmem de meziyet değil yani doğal bir Allah vergisi bu benim suçum da değil ama böyle şeyler yüzünden ing. e karşı neredeyse fobi oluştu bende.. teşekkür ederim canını sıkmayayım
- +1 yıl
Holly s. it. 😁 no worried. This is a your choice your life and your charma.
Nevermind. İ respect you and your memory's.
İm fine now. Peace and silence. This is my life. - +1 yıl
@Dark-black Thanks because of your unprejudice attitude. I hope everything will be right on your life. nevermind too. she is the one person who lost. you just should thing about this point.
- +1 yıl
Thanks my teacher lol
- +1 yıl
@Derindüşlerr also I stay away from women in real life. Here I * trying to stay a little closer."laughhh!!"
because there is no danger for me here. I'm just having hang on here and having short fun. I probably won't be in a serious relationship for a long time. " o idk."
At least until my trust in women is restored.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek söylerse anlarım zaten yani istemeyen kişi zaten istemiyorum der. ya da konuşmaz soğuk davranır görmezden gelir. aynı zamanda Kişi, sizinle iletişim kurmaktan kaçınıyorsa veya mesajlarınıza veya çağrılarınıza geç yanıt veriyorsa, flört ilgisi olmayabilir. Kişi, size karşı kapalı veya soğuk bir tavır sergiliyorsa ve duygusal olarak uzak kalıyorsa, flört etmek istemediğini gösterebilir. Kişi, flört etmek istemediğini açıkça dile getiriyorsa veya sizi arkadaş olarak görmek istediğini belirtiyorsa, bu durumu netleştirebilir.
00 Yorumla
+1 yılHe won't spend time around you
won't call or text
won't introduce you to mom or friends
won't do nice things for you
He would tell you (most times)
He always makes up an excuse for not being there for you
He encourages you to date others guys13 Yorumla- +1 yıl
Or let me give you a simpler and more general method. You'll know he doesn't like you, because he won't have told you he DOES like you. Keep it that simple.
- +1 yıl
thanks honey : )
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ghosting olmasından kendini belli eder zaten
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Birinin benimle flört etmek istemediğini ben onunla flörtleşmeye çalıştığımda o bana karşılık vermemesinden anlarım.. Karşılık vermez, gülmez, en fazla, hmmm der geliştirir. Buz gibi bir ruh hali olur kısacası. İlgilenmez, sana soru sormayı bırak sorduğun soruya cevap vermeyebilir.
20 Yorumla
+1 yılYani bunu anlamak aslında zor değildir zaten istemeyen insan istemediğini direkt olarak söyleyecektir benim hayatımda birisi var diyebilir seni sevmiyorum istemiyorum diyebilir yani bir sürü şeyler diyebilir dolayısıyla insanların ne söyleyeceğini veya nasıl davranacağını tavırları belirler yani hiç kimse flört edelim deyip de arkasından ben zaten seni sevmiyordum diyorsa bu da zaten karaktersiz bir insandır her türlü belli olur ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Flört kelimesini sevmediğim için olaylara pek girmiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamıyorum ya flört etmek isteyen açıkça söylesin
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😃😃😃
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Cevap vermez soğuk yapar bir yere davet etsen isim var gelemem der sen yakin olmaya calistikca bi bahane bulup lacar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı ben atarım. Aynı şekilde karşılık gelmezse istemiyordur ve artık ömür boyu olmaz çünkü bir defa gözden çıkaran her zaman çıkaracaktır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ilgisiz davranıyorsa çok cevap vermiyorsa konuşmanın akıcılığı yoksa ya da ilişkiler konusunda ilgisizligini açık belirtiyorsa
20 YorumlaBilmem bu konulardan biraz uzak olduğum için anlamıyorum sanırım bilmiyorum 😬
10 Yorumlaİlgisi olur konuşmak istemez geç cevap verir
10 YorumlaAnlayamıyorum ya başkalarınınkini çözerken Sherlock Holmes kesiliyorum, mum dibine sönük😂
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz davranış
İletişim bozukluğu
Farklı ilgiler
Olumsuzluk
Fiziksel uzaklık
💔💔💔💔💔💔12 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle oldu sanki ajshje anlaşılmıcak gibi değil ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler bana iğrenerek bakar ben de onlarla muhatap olmam.
10 Yorumla Ben herkesten uzak durduğum için flört gerek yok az insan çok huzur
10 Yorumla
+1 yılbana yakın durmuyorsa gözlerimin içine bakmıuorsa anlarım
11 Yorumla- +1 yıl
Selam
Kadınlar, yarım saat yanında duruyorsa flört istemiyordur. Kadın istemiyorsa ilişki olmaz. Erkeklere yürüyen kadın drumunda erkek istemiyorsa, kardeşim ya da abla muhabbeti şahsen bir erkek olarak yapıyorum. Kendine karektersiz veya çirkin diyemeyen kadın bana dengesiz, deli gibi iftiralar atıyor jsnsnsns🤦
00 Yorumla
+1 yılmalımtrek şakalarıma bile ehe ya çen çok tatlusuon derse anlarım ve içimden acaba miyop mu diye düşünürüm
02 Yorumla- +1 yıl
İstemediğini diyor abim
- +1 yıl
istemediği ters işte allah allah
+1 yılAnlamaya hiç çalışmadım bana ters işler
13 Yorumla- +1 yıl
Takip edebilir miyim
- +1 yıl
hayır yukarıda ki cevabımdan anlamış olman gerekir :) sadece bildirim fazla alabilmek için bakmadan çok kişiye gönderiyorum Teşekkür ederim tekrardan
Flört felan kiytirik işler, adam gibi sevgili ol, yasa derinleri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. İlla belli ediyor ya
11 YorumlaKim benimle flört etmeyecekmiş şaşarım djdhdh
12 Yorumla- +1 yıl
Sana bakan negatiflerinden arınsın beybi 🙂💙
- +1 yıl
Oy ölem ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisinden.. sürekli bir yerlere davet etmek istemesi.
Sohbet etmeye çalışması.00 Yorumla
+1 yılÇokda umrumda olur kafaya sevgililiği koymadıysan banane ki 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben kizlarla konuşmuyorum o yüzden direk hiçbiri istemiyor diyebiliriz. Ben flört etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİlgili cevap vermiyorsa istemiyordur. Yani soğuk ve kısa cevaplar veriyorsa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesajlarına geç ve kısa cevap veriyorsa
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ilgisiz geç yazma vs vs
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,4b cevap paylaştı. Her kadın benimle olmak ister. Hiç öyle bir şeye denk gelmedim
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gece mi? Hayal gücün baya geniş
- +1 yıl
Hatırlamıyorum :))
- +1 yıl
HatırlamazsınıZ derken? Beni çıldırtma.
+1 yılSöylerim olmuyorsada anlaşılır zaten..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılıyo tarifi yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBunu hissettirir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen o kişiyim.
Yazmam etmem uzaklaşsın10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. mimiklerinden bakışlarından anlaşılıyor
10 Yorumla
+1 yılDenemedim bilmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlara geç cevap vermek usulca bir mesajdır. Yazma demektir
00 Yorumla Çok basit
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılanlayamıyom ki hahah
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmak istememesinden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılyavas yavas uzaklaşır
10 Yorumla
+1 yılSoğuk davranıyor Kanka çekiyorsa..
00 Yorumla
+1 yılAnlamam basıma öyle bir sey gelmedi
00 Yorumla
+1 yılUfak ufak dokunmaya calisir
00 YorumlaMutfaktaki fritöz bozulmuştur, kesin. 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamam çok zor
00 Yorumla Konuşmasından hal ve hareketlerinden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak istemez ise
10 Yorumla
+1 yılİlgisi yoksa ….
10 Yorumla
+1 yılKonuşmaz görmez duymaz ilgilenmez bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılCevapsız kalmasından
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılPas vermiyorsa
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılır o hal hareketlerinden
10 Yorumla
+1 yılSoguk ve kısa cevaplar vermesi
10 Yorumla
+1 yılSizin flört çabalarınızi görmemezlikten gelir
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz konuşuyorsa
10 Yorumla
+1 yılİsteksiz konuşur genelde hemen de anlarım😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor değil
10 Yorumla
+1 yılGeç cevap veriyorsa geçiştiriyorsa anlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasit, soru sorarım cevap alırım
00 Yorumla
+1 yılHareketlerden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hal haraket tavır
00 Yorumla
+1 yılKardeşim diyorsa 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi