Hayatımızı insanları nasıl kırmadan kendi istediğim gibi hareket edebilirim diye düşünerek sınır çizemeden yaşıyoruz sınır gereklidir buluşmak istemiyorsan istemezsin birçok sebep olabilir fakat bu konudan dolayı kırılmanın bir sebebi olamaz olmamalı günün sonunda zararlı çıkan sen olursun
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYalnız kalmak istediğimi, yorgun olduğumu ya da sadece keyfimin olmadığını söyler geçerim. Kırılacak bir şey yok, insanlar sürekli güzel bir ruh halinde olmayabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSürekli para mevzusunu açan kuzenime
" Seninle bi yere gidilmiyor, senin paran yok sen fakir bir insansın evinde otur" demiştim sjzhxh15 Yorumla- +1 yıl
shsjh ama bu çok iyi ya :D
- +1 yıl
Artık birilerinin bir şeyler söylemesi gerekiyordu 😅
- +1 yıl
Cuk oturmuş :D
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm🤗
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBu konuda çok kırıcıyımdır, direkt söylerim. Buluşmak istemiyorum, bu kadar.
215 Yorumla- +1 yıl
Medan :D kırıcı mısın? Sjsjs
- +1 yıl
Çokkkkkk fena hem
- +1 yıl
Toplaması zor olur 🙄
- +1 yıl
O yüzden minnoş kalplileri sevmiyorum 😒
- +1 yıl
Taşş kalplileri mi seviyon, hoş onlar sevebiliyor mu ya hsjs
- +1 yıl
Birilerini seviyorum demedim, sevmediğimi söyledim hey Allah'ım
😅 - +1 yıl
Soru sorduk alooo :D dedin demedim zaten
- +1 yıl
Soru sevmiyorum 😅
- +1 yıl
Tamam sus
- +1 yıl
Ok bye
- +1 yıl
bb
- +1 yıl
Rica ederim. Fkkf
- +1 yıl
piüüüh hiç bir şey edemezsin
- +1 yıl
Olduğğ
- +1 yıl
sjsj tamam bb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılBuluşmalara karşıyım. Bunlar emperyalistlerin, kapitalistlerin oyunları falan derim heralde 😃
21 Yorumla- +1 yıl
Tam kapit.. derken cümlenin sonu gelemiyordu :D
- Aşk İlişkileri konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBuluşmak istemiyorum derim
10 Yorumla
+1 yılbunu kırmadan yapamazsın sanırım ne dersen der karşıdaki insan kırılır
en uygun şekilde söylemek en iyisi
11 Yorumla- +1 yıl
İşte en uygunu nasıl olur 😅
+1 yılBuluşmak istemediğimi, içimden dışarı çıkmak gelmiyor diye söylerim direkt.
Çok önemli bir buluşma olmadığı sürece bir bahane bulmaya gerek yok şahsen.
Eğer sorun kiminle buluşacağımızla ilgili değilse de bunu ona hissettirerek söylemek daha hoş olur elbette.10 Yorumla
+1 yılBuluşmak istemediğimi söylemem. Onun yerine eğer uygun değilsem başka bir tarihe ertelerim. Yani onun dışında hiç buluşmak istemediğim biriyle görüşmeye zaten gerek yok.
10 Yorumla
+1 yıl"Bugün... işim var. Önceden kararlaştırılmış bir şeydi. Başka zaman görüşelim. " derdim ama eminim ki karşı taraf "Şu gün buluşalım mı?" derdi bunu deyince. 😂Kısacası ben de bu sorunun yanıtını bilmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
shsh kaçış yok
- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşa ‘dayım doğum yapacak ‘ demiştim. Açıkça söyle lan gelmeyecem diye , dedi.
Sevmiyorum olum seni ne yapayım dedım.
Bence kırılmamıştır 🥺23 Yorumla- +1 yıl
Bence paramparça :D
- +1 yıl
Hadi ya 🥺 neyse benı ılgılendırmez onun sorunu. Devamkee 😂
- +1 yıl
shsjsh 😅
+1 yılBuluşmak istemeyince kırılmasın bi zahmet. Benimle biri buluşmak istemese ben kırılmam şahsen.
28 Yorumla- +1 yıl
Bende kırılmam :D en iyisi şey diyeyim “ben olsaydım kırılmazdım” hshsa
- +1 yıl
Şundan şundan dolayı senle buluşmak istemiyorum arkadaşım de 😄
- +1 yıl
Hastayım dedim misal geleyim dedi hajdsh
- +1 yıl
Gelme de 😄
- +1 yıl
Öyle dedim, küstü 🤧🥹
- +1 yıl
Küssün 😄 çocuk mu ne
- +1 yıl
Bunu söylersem daha çok küser ahahha
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok 😄
Misafir geleceğini ve bu yüzden evden çıkamayacağımı söylerim.
11 Yorumla- +1 yıl
Klişe
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir keresinde Rus kızın birine teklif etmiştim oda benim uzun yıllar görüştüğüm bir sevgilim var ve çok ciddi düşünüyorum onunla ama sen çok kibar birisin her zaman arkadaş olmak isterim demişti. Kırılmamıştım böyle söylediği için. İstediğini elde edemediğine her zaman kırılır insan eğer öyle ise soru!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmak istemiyorsam istemiyorumdur bunda kırılacak bir şey yok. Neden buluşmak istemedigim önemli burada.
15 Yorumla- +1 yıl
:D tamam sakin
- +1 yıl
Asjdjs sakinim 💆🏻♀️
- +1 yıl
Bende istiyoooommm 🥹
- +1 yıl
Kahveni ičerden ayaklarıni uzat kafanı sandalyeye daya missss gibi sakinlesme
- +1 yıl
Sakinleşemiyorum nussknackerim :D
+1 yılKırmamak için neden çaba gösteriyoruz? Kırılacaksa kırılsın insanlar bu kadar hassasiyeti hakediyorlar mı bence hayır..
Direkt söylerim canım istemiyor gelemem bitti gitti hem daha basit böylesi
10 YorumlaReddetmek mi
Hafif meil var veya açık kapılıkmbir cevap mı
İstiyorsun19 Yorumla- +1 yıl
Kardo hashha ne alaka :D görüşün neyse belirt işte
- +1 yıl
- +1 yıl
Lan kardo kâfi 😃 tövbe est
- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılMüsait olmadığımı planı daha ileri bi zamanda yapmamızı söylerim
13 Yorumla- +1 yıl
.. o buluşma hiç gerçekleşmedi 😁
- +1 yıl
Evet genelde gerçekleşmiyor 😅😅
- +1 yıl
shshsh bu ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmak istemiyorsam o gün, başka zaman buluşsak olur mu bugün çıkmak istemiyorum dışarı derim. Eğer hiç buluşmak istemiyorsam o kişi ile zaten buluşmak istemediğim biriyle konuşmak mantık hatası olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şimdilik buluşmasak olur mu? Pek o modda değilim derim
15 Yorumla- +1 yıl
Hay senin moduna diye başlıyormuş :D biz gelelim diyormuş
- +1 yıl
Tamam işte sonra “geliyorum” diyor :D
- +1 yıl
Kafaya koymuş illa gelecek😅
Eskiden bi çocuğu "yüzündeki her organ çok orantılı sevmem ben öyle" diyerek friend zonea aldım insanları kırmadan reddetmek isterseniz bana ulaşın jfdjdk
10 Yorumla
+1 yılÖnceden söylerim zaten "işim olmazsa gelirim" diye. Hem söz vermemiş oluyorum hem de o gün geldiğinde canım istemezse bahane üretmek zorunda kalmiyorum
10 Yorumla
+1 yılüstüne afiyet rahatsızım gelemıcem, ya da anniden bir işim cıktı inan cok ıstedım senl buluşmayı ama işim mecbur gıtmem gereken bırşey mazur gör benı :p
10 Yorumla
+1 yılNasıl söylersem söyleyeyim kırılacak.. Oyüzden evirip çevirmeye gerek neyse onu söylerim bahane uydurmam buluşmak istemiyorum derim ve konu kapanır..
10 YorumlaBahane bulsan anlar kırılır, dürüst olsan dürüstlüğünden dolayı kırılır. Her türlü kırılır ama bahane bulmak daha iyi bir seçenek gibi ama böyle iyi bir bahane bulmak lazım :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu konuda dürüst olmak gerekir. Neden buluşmak istemediğimizi söylemeliyiz. Sonra beklenti doğabiliyor
20 YorumlaBen hiç karşı tarafla uğraşmam zoraki buluşmalara da gelemem hayır gelmek istemiyorum demek hayatın sonu değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYarın pilavcida buluşuyoruz taş ayiklayacagiz akşam evde okey partisi var arkadaşlarla ona yetiştirmem lazım 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana yalan söylemek istemiyorum seni sıkmak istemiyorum ama seninle buluşmak içimden gelmiyor özür dilerim beni affet
10 Yorumla Evet sirek söyle ilişği kessin senle buluşmucaksak niye konuşuyoruz olur bu durumkş karşı taraf gaklı
10 Yorumla
+1 yılBuluşmaları sevmiyorum. Bunu karşı tarafa anlatırım. Anlarsa zaten üstelemez.
Kırılırsa kırılsın umrumda değil. 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBuna en başta karar verip başkalarının hayatına dokunmamak lazım olabilir platonik sevebilir o zaman elektrik 7
11 Yorumla- +1 yıl
alamamıyorsan açıkça söylemek zorundasın çünkü her geçen zaman sana daha da bağlanacak nekadar geç söylersen okadar fazla kırılacak
Her şekilde kırılır ama yol yakınken söylersen daha az kırılır
ya da taktik değiştirip senden kendiliğinden bıkmasını iğrenmesini sağlayacak şeyler yapmaya çalışabilirsin telefona geç bakmak sürekli trip atmak aşırı kıskançlık yapmak hiçbir şey den memnun olmamak sürekli sorun çıkarmak 5 10 dakikalık romantizmin içine etmek mesela gaz bırakmak yere tükürmek arkadaşlarının yanında ona yakışmadığını belli edecek tavırlar yapıp eziklemek utandırmak ve hiçbirşeyin farkında değilmiş gibi davranmak parası varken çok iyi muamele edip parası olmadığı zaman her yerden engellemek rüküş giyinmek gibi gibi nabza göre şerbet vererek soğutabilirsin
Bunun için onun sevmediği şeyleri iyi bilip ayarlı şekilde zaman zaman sevmediği bir tiplemeye dönüşebilirsin
+1 yılBen direk söylerim. Bunda kırılacak bir şey görmüyorum. Hatta isteksiz buluşmak bence daha kırıcı.
10 Yorumla
+1 yılKarşımdaki erkekse zaten kırılmaz çünkü öyle bir yapıları var sanmıyorum kırılacaklarını. Kadınsa eğer bilemedim kırmadan zor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru erkekler kırılmaz duyguları yok tabi evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcil bir işim çıktı, bir akrabama araba çarpı gibi belli kalıplara başvururum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç keyfim yok ya.. İşler birikti onları halletmem lazım derim.
20 Yorumla
+1 yılDürüstçe söyle içinden geçeni kırılacaksa kırılsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılIsim var gelemem.
Ben gelmiyorum beklemeyin.
10 Yorumla
+1 yılŞu günlerde inan o kadar yorgunum ki kendime 5dk ayıramıyorum
10 Yorumla
+1 yılDoğrudan söylemeli aslında.
Yalan yalanı doğuruyor bu süreçte.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmek istemiyorum , havamda değilim derim kırılmazlar
10 Yorumla
+1 yılŞu işim çıktı başka zaman yapalım mı derim ileri bir tarihe ötelerim
10 Yorumla
+1 yılşu an çok acil işim çıktı başka zamana olursa olur kusura bakma
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Ben genellikle yoğun tempoda çalıştığım için isim vsr bahanesini kullanıyorum10 Yorumla
+1 yılGörüşmek istemiyorsam ve bunu söylediğimde azıcık kırılacaksa sorun yok kırılabilir
10 YorumlaBelirli bir nedenim varsa açıkça söylemeye çalışırım.
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsam duyguları önemsizdir, direkt ''buluşmak istemiyorum'' derim.
10 Yorumla
+1 yılBahaneden bol ne var başka bir arkadaşa randevum var gibi şeyler ishal olmuşum
10 YorumlaHiç öyle bir şey yaşamadım ama erkekse kolay bir şekilde kadinsa buluşurdum kırmazdım.
10 YorumlaArkadaşlar size doğrudan “buluşalım mı?” diyen flörtlerden uzak durun. Biri sizinle buluşmak istiyorsa dışarı çıkmanızı bekler ve “5-10 dakika göreyim seni” diyip, yanında eğlenmenizi sağlayıp sizi kendine doğru çeker.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Direkt buluşmak istemediğimi söylerim.
10 YorumlaGerçekten zorlandığım bi konu mecburi sürekli yüz yüzeyiz ama kendisi beni bi takıntı haline getirdi ne desem yanlış anlıyo sanki sevgiliymişiz gibi trip atıyo kırmak istemiyorum çok boktan bir durum
10 Yorumla
+1 yılOcakta yemeğim var gelemiyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim ismim de melis ahahah
21 Yorumla- +1 yıl
sjjsj 😁😁
+1 yılBiri vardı çay kahve içelim mi goruselim demişti. Direkt hayır demiştim. Bu konuda ortam yok. direkt söylerim maalesef
10 Yorumla
+1 yılSõylerim istemiyosam nolcak yani😌
16 Yorumla- +1 yıl
İşte nasıl söylersin :D asıl soru bu
- +1 yıl
Ya kusura bakma migdemi üsutmüsum gelemicem filan derdim ya da ay migrenim tuttu vallai kusura bakma derdim sanirim 😁 ya da sehir disina gidiom kuzenimin düğünu var bulusamicam derdim tatli bi yalanla napiyim 😁☺️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bulusmazdim ne isim olur 👌😎
- +1 yıl
😅 bunlar kısa süreli çözümler, not alıyorum hahaha
- +1 yıl
Alda senlemi alakali istemiyosan salla napcann umit vermis olursun
- +1 yıl
🤦🏻♀️😌👌
+1 yılGerekirse kıracaksın kimseye eyvallah edilmez kimse bulunmaz hint kumaşı değil
10 Yorumla
+1 yılMisafir gelecek ya da isim var derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİçimden gelmediğini söylerim.
10 Yorumla Hasta olduğunu yorgun olduğunu söyleyebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçıkmak istemiyom derrim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılMisafir gelecek yardım etmem lazım
10 Yorumla Bugün hastayım derim vy işim çıktı drm
10 Yorumla
+1 yılBen direk söylerim
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih