Güncellemeler
+1 yıl
O benden sonra hiç sevgili yapmadı görücu usuluyle evleniyor benimde ondan sonra konuştuğum tek bi kız oldu oda şu an ki acaba ayrılsammı o kızdan çünkü onada haksızlık demi başkasını severken ona seviyorum diye yalan söylemek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani eski sevgilin nişanladığı için artık kardeş gözüyle bakman gerek. Şu anki sevgilini de gelecekte gerçekten seveceksen bence devam et. Yok hayır ben eskiyi unutmam diyorsan da kibarca üzmeden ( artık nasıl olacaksa) ayrıl.
Uf bilmiyom
Kafam çok karışık
İlkler unutulurmu sence
İyice düşün bence hatta danış birilerine belki şu anki sevgilin ile ileride çok güzel bir ilişkin olabilir karar senin seçim de senin.
İşte size danışıyorum ya
Bilmiyorum, ben bir sene oldu ama unutmadım. Unutulmaz akıla gelir ama etki pek olmaz diye düşünüyorum. Seni üzmez zaman geçtikçe
Bizim 3 sene oldu
Tamam bize danışıyorsun da biz senin şu anki ruh durumunu veyahut hayatinla ilgili bilgi birikimine sahip değiliz. Bilen birine danışmanı tavsiye ederim.
3 sene mıdır ayrılsın
18 yaşında ayrıldık şu an 21 rim hala unutamadıö
Peki hâlâ acı veriyor mu bu sana.
Şu anki kız arkadaşın nasıl biri iyi bir insan mı?
3 senedir ayrıyız 3 ay önce şu an ki ilişkime başladım
Çok acı veriyor
İlk ayrıldığımız geceden hiç bir farkı yokk
Sesiz sakin kendi halinde güzel bi kız kimseye karışmaz
Anladım daha erken bence de ara verebilirsin kız arkadaşınla çünkü illa birbinize seni seviyorum diye sıfatları kullanacaksınız. Şahsen beni sevmeyen bir insan bana seviyorum dese ve sevmediğini öğrensem çok kötü hissederim. Ama yinede seçim sana kalmış.
Ne güzel onu sevmeye çalışmaz mısın peki? Böyle kız zor bulunur bu devirde
Henüz hiç demedim seni seviyorum diye. Yani seviyorum ama öyle işte ilki gibi kalbimde bi ses olmuyo onu görünce heycanlamıyorum
Onu sevmeye çalıştığım için sevgiliyim zaten
Kendimi şerefsiz gibi hissetim şu an
Belki zaman geçirince olur çünkü diyorsun ya 3 aydır daha. Diğeri ile 3 sene sevgili kalmışsınız tabii ki daha çok anı biriktirmişsinizdir.
O kızı okadar uğraştım tatlılıklar yaptım kendimi sevdirdim şimdi aklımda kalbimde diğeri var
Yani evet biraz şerefsizlik yapmışsın açık sözlü olarak söylüyorum ama vicdan da var sende kötü bir insan değilsin bence.
Peki sevmiyordun neden onu kendine sevdirdin?
Kendimi asla affetmiycem eğer o duysa şu an başka sını sevdiğimi çok üzülür demi
Bence diğerini unut önüne bak o kıza da yazık. Sen şu an nasıl acı çekiyorsan ayrıldığıniz zaman o kızda senin çektiğin açıyı çekecek
Tabii ki üzülür. Hatta kahr olur.
Hoşlanmıştım az birde çok iyi bi kız hiç sevgilisi olmamış çok güzel namazında niyazında hanım hanımcık birisi
Diğerinin hayatını mahvettim zaten bunuda etmeye hakkım yok demi
Eee Allah sana vermişte vermiş daha ne istiyon be kardeşim. Bence kaçırma bu kızı önüne bak geçmiş geçmişte kaldı. Zaten o da nişanladı bundan sonra oluru yok. Hem belki ileride seversin her şey aşk değil. Saygı ve sevgide önemli
Diğerinin de ayrılık sebebi sensin demek.
Babası ile tartıştık o yüzden ayrıldık ama babası okula göndermedi onu benim yüzümden ögretmen olmak istiyodu
Anladım. Peki şu an okuyor mu?
Mahvettim hayatını bi oğlum olursa asla evlenemiyeceği bi kızla sevgili olmasına izin vermiycem
Nasıl okusun evleniyor
Aa okutmayip evlendirdiler o zaman aile baskısı ile mi
Bilmiyorum kii
Sormaya cesaretim yokk
Bencede öyle olmalı ciddi düşündüğün bir insanla sevgili olup sonu evlilik olmalı
Lise bitince göndermediler işte üniversteye
Peki neden tartışınız adamla
Anladım.
Kızımdan uzak dur dedi işte
Peki deseydin benim niyetim ciddi evleneceğim falan ikna olmaz mıydı?
Deseydim belki olurdu 18 yaşındaydım bende arkadaş gazına geldim diklendim kavga ettik sonrası işte malum ayrıldık
Keşke o adam orada kemiklerimi kırsaydıda ben yinede ona vurmasaydım
Hatayı adamla kavga ederek yapmışsın anladım zaten yaşın küçükmüş. Pişmanlık artık bir şeye yaramaz. Bence sende önüne bak artık ne diyelim
Ohaaa bir de adama vurdun mu sen?
Cahildim işte ozaman vurdum kızda babama el kaldırdın diye terk etti
Kızda haklı şimdi.
Haklı tabi
Şöyle düşünür bu benim babama el kaldırmaya cesaret ediyorsa ilerde benide döver gibi
Asla öyle bişey yapmam
Tamam sen yapamazsın ama böyle düşünür kızlar. Şahsen ben erkek arkadaşımın kardeşini döverken gördüğümde bile bunu düşünmüştüm.
Sevgilimin olduğunu ögrenince bana mesaj atıp enggeledi. Bak ne yazmış. Senin sevginin bu kadar ucuz olduğunu bilseydim çoktan evlenirdim verdiğin sözlere ne oldu şimdi o kızamı veriyosun aynı sözleri onada gülüm diyomusun onada sarılıyomusun. Sabahlara kadar onlada mesajlaşıyormusun. Hani ölene kadar tek beni sevecektin 2 3 yılda yerime yenisini buldun yazıklar olsun sana yinede hakkımı helal ediyorum belki öpür dünyada helallik istemek için peşimde gezersen yüzünü görmemek için hakkım sana helal olsun. Kendinede iyi bak felan demek içimden gelmiyo söyleyecek çok şeyim var ama...
Bana böyle mesaj atıp engellemiş instegramdan fake bi hesaptan
Normal hesabı yok zatende fake hesap açmış bunu yazıp enggelemiş
Kız seviyormuş lan seni baya. Üzüldüm yeminle
İçinde kalmasın diye yazmış son kez
Akılımdan bi an olsun çıkmıyo 15 gün önce yazdı
Bu günde nişanlanıyo 😔
Valla Allah yardımcın olsun ne diyim çok zor. Senin de baya hatan olmuş. Telafisi de zor hatta imkansız gibi.
Sevmeden nişanlanıyo demi
Yani sevip sevmediğini bilemem ama yazdıklarından seni sevdiği aşikar gibi
Keşke yazdığı gün gisteydim kapısının önüne özür dileseydim affedermiydiki ama sevgilim var diye yapamadım allah belamı verdi benim başka sını severken mal gibi gittim bu kızın günahına girdim
Sevgilisi olan bir insana tekrar o gözle bakmazdi bence. Gitsen bile bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Hata üzerine hata yapmışsın be abim
Bakmazdı hatta yüzüme bile bakmszdı
Bi aklım diyo git nişana boz işi seviyorum diye git kaçır ama bi taraftanda sevgilim var onun düşeceği durum çok kötü offf
Bence önüne bak artık bir daha hata yapmamaya çalış zaten yaşın 21 olmuş 18 yaşındaki aklın yok şu an hayatını daha iyi yaşa ve mecburen eskiyi de unutmaya çalış zor ama imkansız değil
Valla seçim sana kalmış ben bilmiyorum artık.
Bu mesajdan sonra nasıl onun gözlerine bakıp seni seviyorum diycem
İntahar bile edesim var şu an
🤷♀️☹️
Ben nasıl böyle bişey yaptım
canım saçma konuşma kardeşim. Ne intiharı hayat devam ediyor. Allaha dua et Allah sana güzel bir kapı açacaktır emin ol. Bu dünya hayatı için ahiretini yakmaya değer mi
Git uyu dinlen biraz kafanı toparla.
Şimdi belki bana kızarsın ama kız haklısın ona ayrıldığımızda 3 4 sene bekle adam akıllı bi meslek edinip seni gelip istiycem vermzlerse kaçarız demiştim sonra işte verdiğim sözü tutmadım
Uyamıyorum kii
Valla artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmez benim elimden Allah yardımcın olsun. Bu sana ders olsun o zaman bir daha tutmayacagin sözler verme kimseye
Bi gidip baksam olmaz demi mutlumu gözüküyo diye
Ne işin var senin orada saçmalama işler daha kötü hal alır
Ya istemiyerek evlenicekse
Ya çok kötü birisi ise diycemde benden daha iyidir heralde
Karar onun kararı saygı duymaktan baska bir şey gelmez elden
Asla ilk sevgilini bırakma
Kimse ilkin. Yerini tutmaz çünkü
Neyse ben kaçar. Kendini çok üzme. Geleceğe odaklan , iyi biri olmaya çalış. Hatalarından ders al artık
Çok sağol vakit ayırdığın için
Allah gonlüne göre versin inşşalah çok mutlu olursun
Rica ederim ne demek, sana dua da edeceğim sağlıcakla kal
Çok teşekkür ederim kardeşim. İnşallah sende çok mutlu olursun geleceğin mutlulukla geçer
✋.