İlk aşkıM bugün evleniyor. Ben ayrılmıştım ama yinede üzüldüm. Sizin ilk aşkınız şu an evli mi?
Evet evli
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ciddimisin :((( üzüldüm gerçekten
düşün
yıkılıp kalmışsın bir aşk yüzünden
bende senin gibi yıllarca sevdim
yaşamayacağım duyguları
dost dedik arkadaş dedik yaren dedik eş dedik
ne anlarım anlatayım bu dörtlüden
dost dediğin
seni sevecek biri olmadığında bile sevmeli
sana sarılacak olmadığında sarılmalı
çekilmez olduğunda seni çekmeli
dost dediğin
bütün herkez seni kırdığında seni yüceltmeli
sevindeğinde seninle gülmeli
ve ağladığında senle ağlamalı
seninle dört işlemi sağlamalı
kalbinin derinliklerinde ihtiyacın olduğunu hesaplamalı
her zaman kalbinde hep seni anmalı
ve işi bittiğinde seni bırakmamalı
dost dedğin eş gibi olmalı
en büyük dostun eşin olmalı
İlgilenmiyorum; ne ederse eder... Hatta görsem tanımam, gerek de yok... Neden gereksin? Herkes yoluna ;) huyumdur, bittiyse bitmiştir acıkcası...
İkinci olarak da 2 kelime 'hayir degıl' diye yazılan;sadece 2 kelimeyi yazarken bile 2 kez yazım yanlışı yapan birini Eig seçiyorsun... Kendi garipliğin içinde seni yanlız bırakıyorum :)))))
İlk Aşkımla 2011de tanıştık şimdiye kadar hep ayrılıp ayrlıp barışıyoruz ve şu an 12 günden beri birlikteyiz😄😊😊
Hayir degil
Cevap
75Cevap
Ne bileyim evli midir ne poktur..
bir kere öylesine ismini google'a yazdım, bir seminerde sunum yaparken çekilmiş fotoğrafı çıktı.. iyice tipsizleşmiş, gotüme benzemiş.. ben onun yanında taş gibiyim..
Ayın 11'inde beni aldattığı hemşire lise arkadaşıyla evlendi... Kız kardeşim gibi diyordu ben uyardıkça.. Demek ki ensest severmiş... Sürünsünler inşaallah..:)
Doğru... Erkeklere destek olmayan, aldatan ve süründüren kızlar değerli oluyor... Ama akıllandım, yedeklemekmiş doğru olan sadık olnak değil...
Geçen gün Linkedin bildirimiyle soyadının değiştiğini öğrendim ve hiç bişey hissetmediğimi düşündüğüm halde boğazıma yumruk oturdu. Sanki o evlenince anılarda ölmüş gibi bir his oluştu.
Coluk combaga karismis, cokda guzel bir kizi olmus. Allahim onu hep korusun ve hep mutlu olsun. ( AMIN )
senin şu dediğini kimse dememiş hele bir kız genelde terkeden o olsa bile demez helal olsun
Ohoo, kim bilir kiminle nerede ne yapıyor..
Ama evlendiğini duysam içimde bi' burukluk olurdu. Hala sevdiğimden değil de, bir zamanlar benim olduğundan..
En son gördüğümde üzerinden 9yıl geçmiş ve dediği tek cümle senden sonra kimse sen olamadı.
9yılın üstünden 2yıl gectı hiç görmedim duymadım bilmiyorum...
Ciks değil olsada umrumda olmazdı. Ilk olmak değil kalici olmak önemli ya da Ilk sevgilime çok aşık degildim buda etken olabilir tabi :)
hayir degil ama iliskisi var tam 1 sene oldu ayrilali ama hala onun facebook profilindeyim
İlki umrumda değilde sonunun evliliği ben olmalıyım. d onu biliyorm delirtmesin beni valla vururum ikisinide
Kiz kaçırmış evlenmiş :D ama herkes uzun sürmez bosanirlar diyor :D pekte umrumda değil dedikodular işte :D
ilk aşkmı kalır şimdiye evlendi tabi :) belki çocuğuda olmuştur gevurun :)
İlk aşkımı ilk okuldan beri görmüyorum. Evlendi mi nişanlandı mı hiç bilmiyorum. :):
Hayır degıl sevgilisinden yeni ayrılmış whatsappta sacma sapan durumlar yazıyo 😄😄
Nasil bir duygu acaba cok merak ediyorm bu duyguyu elbet bende yasarik bir arastirim ilk askimin ne alemde oldugunh :-)
değil hala dolanıyor benim etrafımda bizim evden cıktıgı yokkı haftanın 3 günü bizde ablamın arkadaşı
Ilk askim henuz evli degil çünkü su an sozluyuz ileride evlencez :)
İlk aşkım evli değil , hiçbir zaman da evlenenez benim gibi bir kadın ona tahammül edemedikten sonra kara toprağa tek girer :/ acı ama gerçek.
Evlenemez. Kimseyi sevemez. Sözümiz var birbirimize ya birine deli divane aşık olup evlenecez. Ya da birbirimizle.
Ne bileyim evli mi degil mi ne halt yerse yesin öküz 😄
5 sene filan oldu herhalde gormeyeli evlenmis olcagini sanmiyorum
evlenmiş çok tuhaf bir duygu ya da çok aptalca bir sevgiydi bilmiyorum olmasa daha iyidi.
kimseye asik olmafim evlrnseler bilr umtum degil o kizlara acitim.
Nişanlancagını duymuştum , ondan sonrada haber almadım zaten attımı nişanı naptı bilmiyorum
Evet evli hatta suanda yanlış bilmiyorsan 7 aylık hamile
evli ve çocuğuda var :) çocuklukdu işte :) Allah yuvasında herkesi mutlu etsin
Kimle evlenirse başını yakcak adamın. benden uzak Allaha yakın :)
la benimkilerin 3 ü evlendi 2sinin çocuğu var şu an :D saçlardan boynuzlar belli olmayablir ama :D
ılki değilde evlendi gitti mutsuz bir hayat yaşıyor keşkeler arasında !!!
Olay benden çıktıysa artık çokda düşünmenin anlamı yok
bende ayrılmıştım eline düğün davetiyesi gelince ne olursa olsun buruluyor biraz insan :/
ilk aşkımın benle çıkarken nişanlısı varmış sen ne diyosun torunları olmuştur * :d
ilk aşkım şu an napıyor ne halde bilmiyorum ama evli değil.
bilmem hiç takip etmedim ki , bitmiş gitmiş ne hali varsa görsün :D
Ooo hamile cocugun haftasini ben sayiyorum belki bosanirda ben evenirim o kadar seviyorum.
Bir zamanlar sözlüydü ve ayrıldı ama benden ayrılan ya nisanlaniyo ya evleniyo bunu biliyorum
Hayır değil ama keşke öyle olsaydı. Şimdi kendinden oldukça büyük adamlarla ibişiyo. :/
Evet 1 ay sorna evleniyo aman evlensin cokta umrumda
Akrabamiz cunki :) bilmemem mümkün değil
Hemşire tavlamaya çalışan bekar bir polis memuru kendisi o hemşirede benim ama yüz vermiyorum çünkü bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor
ilk aşkım ilk nişanlım dı
ben askerdeyken nişanı atıp evlendi başkasıyla
İlk aşkım hala annemle evli :D
hayır evli değil, ama başka biriyle evlenirse çok üzülürüm heralde :(
Evli, 7 yaşında kızlarımız, 2 yaşında oğullarımız var. Kader. Nasip.
Evli değil okuyor daha onda o hırs oldukça okumaya devam eder.
O mal evlenecek erkek bulamaz ya kıyamam ona :D
Ilk askim babamla evli.
Çok tatlısın bee helal
Evliligi gec yasadigini bile bilmiyorym
İlk aşkımla hala beraberlik
hiç bilmiyorum umrumda da değil.
Askerde geberesice 😉
Kendisinden haber alınamıyor :)
Ogretmenime asiktim o hep evliydi zaten
nerde ne yapıyor bilmiyorum bile.
Benim 4 tane aşkım evlendi çocuk bile yaptı
Yo hala bekar. hayat kadını olmuş.
Herkes evli 2 şer çocuklu 😄
Benim evet evlenmiş hatta bir tane çocugu var.
hayır değil üstelik hala mesaj atıyor :D
evet evli mutlu çocuklu :)
torunları bile oldu :)
ilk aşkım ilkokuldaydı 1980 senesinde küçük yaşta evlendiğini hesaplarsan heralde olmuştur torunları :)
Evli :-) çoluk çocua karştı diye biliyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar