AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Hayır şart değil çünkü evlenen herkes kör kütük aşık değil
Benim için şart yoksa hiçbir güç ikna edemez beni evliliğe
Hoşlanırsın beğenirsin kriterlerin uyarsa neden olmasın
Aşk yoksa sevgi saygı olmaz o evlilik şartmı değilmi düşüncesinin mantığı kadar kısa sürecektir
Yani şart değil tabiki ama asla ısınamayacağın bir insanla da evlenme
Aşkı bilmem ama evleneceğin insanı benimseyip hoşlanmak ve sevmek gerekir.
Aşk şart mı bilmiyorum ama en azından biraz da olsa beğeni, sevgi, saygı ve güven şart bence..
Bence evlilikte aşk şart evlenmeden önce aşk şart degil
Aşk şart değil. Mantığıma uyarsa zamanla kalbimde sever.
Bence gerekli ama tek şart aşk olmamalı kişinin karşı tarafa saygısı sadakati de önemlidir
Saf sevgi şart menfaatsiz sevgi koşulsuz saf sevgi derim
Aşk kesinlikle şart aşk evliliği yapmadım köpek gibi pişmanım şimdi aldatıyorum aşk cinsellik çok önemli evlilikd aşk ve cinsellik olmassa arkadaş oluyorsunuz belli dönemden sonra
Kesinlikle şart.
Aşık olmadığım biriyle ne diye evleneyim
Sonuçta, evlilik için aşkın yanı sıra birçok diğer faktör de önemlidir ve her çiftin dinamikleri farklıdır. Önemli olan, evlilik kararını alırken kendi ihtiyaçlarınıza ve değerlerinize uygun bir partner olmasıdır.
Duygusuz evlenilmez bence mantık evliliği hiç olmaz kendimce
Şart olmadığını düşünüyorum eğer kafa yapısı uyuyorsa karşındakinin saygı ve sevgi varsa neden olmasın
merhaba ask olmai diye dusunuyorum eger ask olursa sevginiz dahada guclu olucaktir diye dusunuyorum tektarafli olan iliski bir sure sonra omuzlarinda ve yureginizde yorgunluk olusturuyor guzel gunler...
Sevgi olmalı mutlaka özellikle bir erkeğin sevgisi daha önemli kadınlar ne kadar sevmese de bi süre sonra sevmeye başlıyor ama erkeklerde durum öyle değil erkek sevmezse sevmez. Bu yüzden evlilik yapacağınız erkeğin sizi sevmesi şart
Şart değil eğer görüşler uyuşuyorsa devamın da da aşk gelecektir evlilik aşkın çakmağıdır ilk çakmakta aşk olabilir
Evet şart.
hiç sevmediğin birinin vicuduna dokunduğu, seks yaparken zevk almaman yaptığı birsürü davranışından rahatsızlık duymaman vs gibi birsürü konuyu düşününce rahatsız olmuyorsan aşk şart değil.
Şart değil bir gün aşk gelir geçer heves işidir önemli olan maddi durum ve huzur zaten evlilik demek alışkanlık demektir kişiye illaki biseyler hissedersin zamanla başta sevmesen bile insan sever ha eğer o kişi sizin için doğru biriyse
İki inansın karakteristik özellikleri tama olarak uymasa da gönül dünyalarının bir olması şarttır.
Aşık olmadığım birine tahammül edemem heralde her seyi gözüme batabilir mantık bir yere kadar işler
Aşk bitince yine aynı şey olacak
Aşkı tamamen öldürmüyorsun ama yerini sevgiye bırakıyor sürekli asik hissedemezsin zaten yani sen saniyor musun ki askla evlenen herkes 30 sene aşkı sürdürüyor yok oyle sey yerini sevgiye bagliliga bırakır
Aşık olmadan evlenmem diyorum ama bu şartımı bana aşık olan biri beni ikna ederse değiştireceğim gibi geliyor. Yoksa yalnız kalacağım 😀
Aşık olmadığın birine hergün evde tahammül edemezsin bi süre sonra için almaz arzulamazsın arzulasan bile bi süre sonra bu biter ve sürmez bence evlenilmemeli.
Çok sevip de bırakan gördüm ama ailenin bulduğunu sana doğru kılan vardir
Kesinlikle şart, hele ki bir de çocuk istiyorsan katiyen şart. O çocuğun psikolojisi buna bağlı, mantık evliliği de şirket yönetmiyorsa o kişiler tamamen karşıyım.
Şart bir şey hissettmediğim birisini bir gün bile istemem
Kesinlikle evet yoksa ayrılık hemen oluyor hem aşk hem mantık evliliği olmalı sizi güldüren sizi aileniz gibi hissettiren annemle uyudugumda onunla bulduğum huzuru onun kollarında da bulmalıyım
Kesinlikle şart en azından aşık değilsem bile sevmem lazım
Mantıkla evlenirsen senin için iyi olani olacaktır sonrasında huzur gelir huzurdan sonra da sevgi ve aşk başlar diye düşünüyorum 🙃 çünkü her aşkla evlenen mutlu sonla bitmiyor maalesef
Bence şart değil ya tabiki bı etkilesim gerekli ama kesinlikle aşk olmalı diyemem
Bence mantık önemli çünkü mantık uygunluğu oluşan biriyle saygılı bur evlilik sürdürülebilir
Aşk olmadan evlenince çabuk sıkılırsın. Çalışan ve çok meşgul biri olursan belki olur. Uyum varsa ve deviyorsan belki..
Sevgi olmadan evlilik yürümez.. Aşk şart mı bilemem fakat karşılıklı sevgi saygı her zaman var olmalı..
Bence değil evlilik hayatında en önemli faktör saygı. Saygıyı ilk başta görmüyorsanız hiç görmezsiniz.
Özel değilse profilini nerde çektiğini öğrenebilir miyim?
Malatya İnönü üniversitesi kampüsü
Anladım kusura bakma rahatsız ettim🙃❤️
Evet şart sonuçta geri kalan tüm hayatını o kişiyle geçireceksin
Antık evliliği yaparsan buna gerek yok ama sevdigin ve sevildigini hissetmek istiyorsan Aşkta gerekir diye dusnuyorum :-)
Ask diye diye evlilik yaşı 40 oldu... suriyeler çoğalıyor... sizin nesliniz tükeniyor haberiniz yok... Tv ve internet beyninizi yıkadı
Hayır doğu bölgesinde görücü usulü olan evlilikler daha uzun ve boşanma oranı az nadiren olanlar var tabi
Aşk sevgi demek zaten aşk olmadan evlilik olmaz iki yabancı gibi yaşayacaksınız evde
Tabii ki de şart yoksa evlilik değil işkence olur iki taraf içinde
Eğer karşı taraf milayder ve 95 yaşında degilse evet şart bı ömür sevmediğin biriyle geciremezsin
Ben görücü usulü nişanlandım ben gerçekten onunla nişanlandığım için şükrediyorum..
Sadece aşk değil mantık ön pilanda daha çok tutuyorum
bence karşılıklı saygı daha önemli. aşk olsa güzel olur ama tek başına yetmez
Aşk dan ziyade birbirine baglayan sebebler neler oncelik onlar olmali
Duyguların olmadığını evlilik mutsuz bir şekilde ilerler
Bence doğru soru aşk evliliği mi
Mantık evliliği mi olmalı
Tabi ki şart değil
Bir insan evlenmeyi neden ister once onu yanıtlamasi lazim
Aşk hiçbir zaman şart değildir. Önemli olan sevgi ve saygı
Ne istediğinize bağlı nasıl bir yaşam istediğiniz önemli. Bana göre şart
Bence şart değil görüşü usulü ile evlenen binlerce insan var ve bunlar Aşık değiller
Mantık evliliği yaptığında birgün aşk kapını çalarsa ne olacak
Karakter şart merhamet şart insan olması şart aşk neymiş
Tabiki şart. Ben sevmediğim biriyle neden evleneyim ki. Belki sonradan da sevmem
Evlenebilmek ve evliliği devam ettirebilmek için para şart Aşk hikaye!
Aşksız evlilik. Tuzsuzz yemek gibidir hicbir tadı yoktur.
Sevmediğim biriyle nasıl aynı evde yaşarsın olmaz kardeşim
Mantık Tabiki Aşk belli süreden sonra Bitiriyor boşanmaya kadar gidiyor